74

Як журналист

преди 12 години

Сашо Диков ме кефи тоя трябва да го избират журналист на ходината и то всяка година не пести дразнещи въпроси към никого бил той син,червен или пенбен.Чачка ги със със неудабни въпроси всичките как и народа не е като него тогава ситуацията на политиците ще е поразяващ

73

!!!!!

преди 12 години

Бюлетин на правителството:"Нараства потреблението на свинското със зеле" - богаташите маат свинско, бедняците зеле. Щом и Европа дигна ръце от държавата ни с последния доклад няма вече спирачки за засилилият се надолу автобус. Поне към катастрофата ще пътуваме по нови магистрали. :)

72

man

преди 12 години

Може би някой вече е писал,но в образованието почти 4год. заплатата изобщо не е мръднала.

71

ДО НЕДОУМЯВАЩ

преди 12 години

ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕШ ДО ТАМ, ЧЕ РАБОТИШ В ЧУЖБИНА.ТИ АКО СИ ТОЛКОВА КАДЪРЕН НЯМАШЕ ДА СИ В ЧУЖБИНА. ТРАЙ СИ ТАМ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ.

70

ВИВ ЛА ФРАНС

преди 12 години

СИГУРНО И НА ФРАНЦУЗИТЕ ТОКЪТ ИМ Е ЕВТИН, ЩОМ КАТО Е ПРЕТОВАРЕНА ЕНЕРГИЙНАТА ИМ СИСТЕМА ОТ МИНУСОВИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ.НО МАЙ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ В ТЕЗИ УСЛОВИЯ.ФРАНЦУЗИТЕ СТАЧКУВАТ ЗА ВСИЧКО. НИЕ СМЕ ТВЪРДИ *** И ТЪРПИМ ВСЯКАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ВЪРХУ ГЪРБА НИ И ЗА НАША СМЕТКА.МНОГО Е НЕЛЕПО ПРИ ТЕЗИ ЗАПЛАТИ КОЙТО И ДА БИЛО ДА СИ ПРАВИ УСТАТА ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНИТЕ НА КАКВОТО И ДА БИЛО.МНОГО МИ ИДВА НАГЛОСТТА И ТЪПОТИЯТА НА ТИЯ УПРАВЛЯВАЩИ

69

ха

преди 12 години

На кои не му изнадя да ходи в Русия

68

Недоумяващ

преди 12 години

Хубаво де. Аз живея в чужбина и направо ме изумявате. Хората от НСИ ви казват какви са заплатите в България и съм склонен да им вярвам. Бога ми, който казва, че работи за 300, 400 лева или е *** или е *** или най-вероятно лъжец! Просто ако взимахте такива жълти стотинки, нямаше да можете да си платите тъпия интернет за да пишете глупости! Да не говорим за билет за рейсче да идете до работа! Айде скрийте се вече!

67

Желев

преди 12 години

Ако Ви се смята,смятайте.2,5 млн.работящи по обявената средна заплата. 10 % пл.данък и 20% ДДС на половината /да речем,че само половината са за потреблеие/,каква сума се получава и защо все няма и нямя пари.

66

СС

преди 12 години

ДЕНЯТ Е 17.03.2012 - НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТОТ МНОГО ВРЕМЕ Е ОБЯВЕНА ТАЗИ ДАТА !!!

65

ТЮЮЮ

преди 12 години

НАИСТИНА ГЕРБ ЗАГРОБВАТ БЪЛГАРИЯ.НЕКАДЪРНИЦИ,ЛЪЖЦИ И КРАДЛИВИ ДУПЕДАВЦИ.БОКО СЛУШАЛ КАКВОТО КАЗВАЛА МЕРКЕЛ И ИЗПЪЛНЯВАЛ.ДРЕМЕ Й НА МЕРКЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ,ОСВЕН ДА ИЗПОЛЗВА ГЛАСА НА "ПРОЧЕЛИЯ ВИНЕТУ",ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПОЛИТИКА.ПО-ТЪПО И КРАДЛИВО,ПО-ПРОДАЖНО И НЕКАДЪРНО,ПО-ЛЪЖЛИВО И ХЛЕВОУСТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ТЕЗИ 22 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО.ОЩЕ МАЛКО ПО НАГЛОСТ ЩЕ ЗАДМИНАТ И КОСТОВ.

64

работещ с кредити

преди 12 години

Не случайно по време на последната стачка на гръцките фермери на Промахонас бе издигнат лозунг Протестирайте по тихо за да не събудите заспалият българин! Всеки знае че соц.пенсий в съседката ни не са паднали под 150 евро.Коментирайте си докато умрем от глад.Единственото разрешение виждам в обесването по софийските улични лампи на всичките политици,политолози,социолози-едва тогава новите които ще дойдат на власт ще се сепнат знаейки ,че лампи има за всекиго.

63

Статистик

преди 12 години

Това е като вица за директора изял пържолата а портиера - постното кисело зеле и в крайна сметка според статистиката двамата са яли свинско със зеле.А колко хора вземат много по малко пари от тази измислена средна статистическа работна заплата

62

Анонимен

преди 12 години

Е стъкмисти я направете по сериозна оценка с тия пари как се живее - за една година ръста в основните продукти и горивата как е, и т.н.

61

от НСИ до 67

преди 12 години

Няма такава поръчка /а е и неприятна/ от управляващите.

60

НЕКАДЪРНИТЕ ГЕРБ

преди 12 години

НЕ СЛУЧАЙНО ДНЕС ИЗЛИЗА И СТАНОВИЩЕ НА БСК,ЧЕ ЦЕНАТА НА ТОКА Е НИСКА И ЗАТОВА Е НИСКА ЕНЕРГИЙНАТА НИ ЕФЕКТИВНОСТ.ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е,ЧЕ НИ ПОДГОТВЯТ ПОРЕДНИЯ ЦЕНОВИ САТЪР И СЕГА ПРОБВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.ТИЯ ГЕРБ ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ- НИКАКВА ПОЛИТИКА ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА БИЗНЕСА И ОТКРИВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА.*** ПИАР АКЦИИ,ДОРИ С ТРАГЕДИИТЕ НА ХОРАТА,НЕКАДЪРЕН ПРЕМИЕР,ДРЪНКАНЕ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО ЗА СТАБИЛНАТА НИ БАНКОВА СИСТЕМА,В РЕЗУЛТАТ- 2,5МИЛИАРДА СИ ДРЪПНАХА ГРЪЦКИТЕ БАНКИ ОТ РБ.И ТОВА ЩЕ НИ НАТРЕСАТ

59

pissed off

преди 12 години

Пълни глупости, и отдавна не е смешно!

58

Стършел

преди 12 години

Да бе пропуснах преди малко, че сигурно стъкмистиката е чакала да отчете премийките от по над 1000 лв. в МФ и 30000 на зам.кметовете в София. Аз пък съм сигурен, че премийки ей тъй от по няколко хилядарки за "добре свършена работа" са си вземали и вземат постоянно в министерсвата, агенцииките и т.н. Кво от туй. Та това са джобни пари. Ами я си представете, че вземат и да не я вършат тая работа за дето вземат заплата. Как се живее само с нея я? Тъй тъй.

57

Грациела

преди 12 години

Може ли някой да ми обясни как се изчислява тази средна заплата? Защо си мисля, че това са пълни измишльотини за да дразнят народа или това ,чеиздръжката за месец на един човек е да речем 514 лв. Кого си мислят,че заблуждават тези журналисти. Много има да си мечтаем за татовото време, когато нямаше гладни и не ни лъжеха толкова много. Блаженни са веруищите натози етап на жалкия ни живот.

56

Анонимен

преди 12 години

Нова задача за НСИ - колко пъти плашат другите с нашите заплати

55

Анонимен

преди 12 години

Предложение до НСИ- моля да ни представите изследване на броя на кирпичените къщи в България, също и колко от тях са основно жилище за едно семейство, колко българи живеят в къщи без баня и тоалетна, а ползват външни такива, като онези, които показа оня чех в Брюксел, колко от хората над 40 г. имат пълен комплект зъби в устата си. Ще съм ви благодарен и за една такава статистика и после ще смятаме тези 727 лв. От къде ги изчислихте при тая сива икономика, не знам.