27

Темерут

преди 12 години

Ами, то в сегашната луда ера на капитализъм, къде да се социализира човек, ако не в бачкането? Хич не е рядкост да вземе, колежка да ти стане жена, да ти роди дете, и т.н. И, това не винаги е лошо! Пък, и в крайна сметка, ако вземете, че станете семейство, колегите щат-нещат спират да ви одумват, понеже вече няма за какво :)

26

Драмбозов

преди 12 години

Вий да знаете в Камбоджа , какво беше.........Туй червените кхмерки ги отпаряхме , то не беха масажи , то не бе любов , колко крокодили проплакаха с кървави сълзи

25

Анонимен

преди 12 години

Подобен въпрос си задавахме по времето на социализма: МОЖЕ ЛИ СЕКС ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ? Отговорът беше: ЧЕ КОГА ДРУГИ ПЪТ!?!?

24

рязания

преди 12 години

Има едно златно допълнение към лафа,че "там където си вадиш хляба не трябва да си вадиш оная работа" и то гласи : Може,но не трябва да я размахваш наляво и надясно.Таке че който го умее напред момчета!

23

Анонимен

преди 12 години

Абе ти и го натряскай , пък после ще гледаме ! Хич не ми пука !После ще го натряскам и на тия дето шушукат ! После на шефката или на жената на шефа ! .......Става въпрос за резервоара на колата !

22

колежката

преди 12 години

какво ме съветвате тука по отношение на колежката не можах да разбера? "нейната усмивка ще осмисля деня ти", добре ще послушам съвета ви

21

антикомунист

преди 12 години

Не е правилно, обикновено води до проблеми, но е неизбежно. Като се гледате с някоя колежка всеки ден, по едно време ти идва да и го подадеш :)))))))

20

Загрижен

преди 12 години

И там ако не си я вадя, на площада ли да го направя пред пощата? От работа в къщи и от там обратно, останахме без културна дейност.

19

Анонимен

преди 12 години

Имам няколко колеги и колежки дето така се изплющяха,а после като се скараха и работата стана непоносима и не вървеше,затова дет са казали хората там дет си вадиш хляба,не си вади оная работа.

18

Анонимен

преди 12 години

Има правила и принципи: колежката не е жена, там където си вадиш хляба оная работа не си вади или ако я извадиш не я размахвай много. Все някоя ще и завиди и става лошо: защо нея, а не мен. Така че умната, или русата все тая. И още нещо на тъмно всички са еднакви. Напалеон е казал: краката нямат значение, те хвърчат само нагоре и в страни. Е стига толкова, кой разбрал, разбрал.

17

българче

преди 12 години

До 4 аз го извадих и се ожених после за бременната си колежка така че умната

16

Друг до 12

преди 12 години

Приятел, за един бой не трябва да изтърваш докторката. Перверзни са като порнозвезди. Внимавай ако мъжът и мине към втората част, да не ти хареса, че те губим от отбора.

15

No body

преди 12 години

Moeto mnenie che kudeto si vadish hliaba ne triabva da si vadish onaia rabota...

14

1234

преди 12 години

Яко е плющенето на работното място докато всички са на работа. Ако сте чукали в работа през работно реме +, ако не сте - Гласувайте!

13

Б.

преди 12 години

Skachaaaaaaaaaaaaaaaaaai,I moita beshe jenena s dete, NO AKO ZNAESH SAMO KAKVO MI PRAVESHE V LEGLOTO!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Явно журналистката писала тази статия прави намеци на колегите си.

11

Анонимен

преди 12 години

аз ако имам възможност се хващам и каквото такова :)).. Колежката ще ми се натиска, аз ще се дърпам защото не е "подходящо". Ако ми харесва направо действам :-). После нещата ще се наредят както е трябвало да бъдат. Хората с бракове и деца изневеряват, а какво остава за едно работно място :-).

10

t-rock

преди 12 години

Тъпо е. След като се скарате нещата отиват по дяволите и става кофти!

9

Рангел

преди 12 години

плющи за да те уважават!

8

julii

преди 12 години

Tova go e imalo,ima go i ste go ima.....s ili bez tezi analizi....