19

Анонимен

преди 12 години

Решението не е война , решението е дългосрочни бизнеспланове ,а не като сега - 2ри тото шанс в бизнеса. Ама няма да стане щото бизнеса не се усеща ,че се самоизяжда до момента ,в който ще е твърде късно . Накрая просто жълтите ще минат по същия път ,по който са минали белите от индустриалната революция насам и някрая пак някой ще реши да прави бърза печалба и така до края на света . :DЧовечеството се върти в кръг и си гони опашката с векове.

18

todortk

преди 12 години

Ако пуснат телефони с Андроид ще успеят да преборят конкуренцията или поне да се върнат в играта-. Телефоните са им добри, но изостават и като технологии и като софтуер. Symbian никой друг не го поддържа. windows е по-добре, но пак не е като Андроид. Да пуснат 2-3 телефона с Андроид и още толкова с Windows, да обновят хардуера малко и ще почнат да печелят. Аз лично винаги съм бил доволен от телефоните им и миналага година ги отрязах като си сменях телефона, защото видях, че симбиан няма бъдеще

17

до 20

преди 12 години

ше ти го хакна, нема ядове

16

samodiva

преди 12 години

POMOSHT !Imam nugda ot POMOSHT OT HAKER !Speshno ! Mnogo speshno ! VEDNAGA !MOLQ AKO NQKOI MOGE DA MI POMOGNE DA MI PISHE :facebook/ : Maria Zlatna BLAGODARQ !

15

Баничар

преди 12 години

Нищо не е вечно на този свят. Сама производството на банички.

14

///

преди 12 години

Жълтите може и да не правят качествени слушалки, но за сметка на това вкарват иновации, които ги поставят няколко години пред Нокиа. От повече от година Нокиа не прави нищо за да подобри състоянието си - просто чака Майкрософт да ги купи. Общо взето единственото спасение на финландците в момента е в Windows Phone, която е добра система, но поне 2 години изостанала от конкуренцията Андроид

13

valeri

преди 12 години

Че то кое вече не е произведено в Азия???

12

Амин !

преди 12 години

Началото на края !

11

гейзер

преди 12 години

да правят дъски - да. ама това са телефони!

10

pp

преди 12 години

Конкуренцията с азиатските държави е трудна , защото днешната икономика се базира на консуматорския модел - евтини , много и лесно износващи се предмети . Купуваш днес , след два дена се чупи , купуваш пак , и пак и пак и се оказва ,че евтиното излиза скъпо , а освен всичко оставаш безработен , защото производството се е изнесло там където на никой не му пука за качеството на живот. Отделно отдавна е умряло и занаятчийството , ателиетата за поправка не са нужни заради леснодостъпни ***.

9

aaa

преди 12 години

Едни свестни телефони имаше и ги затриха.

8

самсуняк

преди 12 години

това е вай- скапаната марка телефони. да ***. нищо не става от тях.

7

Анонимен

преди 12 години

Едно е да си купиш Нокия Made in Finland,друго е Made in някъде из Жълтурия. Поне знаеш че финландската е произведена и сглобена от бели хора работещи във нормални условия на труд.

6

Анонимен

преди 12 години

Ами просто е по-евтино да се правят там... Те бяха единствения производител на телефони със заводи в Европа,жалко.

5

Анонимен

преди 12 години

Нокиа си бяха обречени още с излизането на LG и Samsung на пазара за мобилни телефони.Конкуренцията с азиатските държави е много трудно нещо последно време.

4

Анон

преди 12 години

Произвеждат телефони? Що направо не спрат. Никой няма и да усети лиспата им.

3

Анонимен

преди 12 години

Белия човек ще духа супата скоро , което включва и нас , кофти , корпоративната алчност ще ни затрие.

2

Неразбрал

преди 12 години

Ама Нокиа и телефони ли прави???

1

Анонимен

преди 12 години

Лошо. Първата ми Nokia беше правена в Унгария - изкара пет години при доста издевателства. И в момента още си работи.