73

Анонимен

преди 12 години

Нинче повечето хора не са живяли преди 89 год и са промити мозъци, не могат да направят разлика между свобода и свободия и в какво уродливо общество живеят. Hа един са му виновни америка на друг Русия и така.

72

до 84

преди 12 години

Аз печеля да съм свободен човек а ти печелиш да оближеш *** на Уорлик.

71

prognoza

преди 12 години

Нинче, един коментар от нормален българин- ще има военни действия напролет в Сирия и най-вече Иран.Инициатор са американците да подпомогнат военната си индустрия и за да завземат ресурсите на поредната държава.Въоръщават групировки,наречени опозиция и ги пускат във военни действия.На американците не им трябва мирно решение на различията т.н. гръгла маса като в България , а военни действия.Китай и Русия защитават своите интереси и живота на обикновените сирийци и иранци.Аз подкрепям тях!

70

Нина

преди 12 години

Тук няма ли нормални хора..каква ужасно разделена нация...

69

Анонимен

преди 12 години

А ти печелиш паничка прокиснали пелмени :)) Подарок в студио!!!

68

Анонимен

преди 12 години

Жорка вярно куче си ти печелиш пържолка.

67

умерен

преди 12 години

Да ги *** *** миризливи ,докопат властта и няма пускане - като царете на времето от баща на син се предава....само *** за тях. Примери много- даже у нас е така 3 фамилии кашкаваладжии ни дърпат конците

66

Анонимен

преди 12 години

В Сирия има прекалено много недоволни от режима, вътрешна опозиция. Може би има и външни помагачи, но основната маса са си сирийци, които с десетилетия са били тормозени от баасистите.

65

Анонимен

преди 12 години

"ну ето в норме " ? А "чемодан, вокзал, Москва"?

64

Анонимен

преди 12 години

добрите намерения на Асад нямат значение, "демократичните" протестиращи нема да приберат минометите докато не му припишат достатъчно кръв по ръцете за да могат техните спонсори да дойдат със самолетите.

63

Жоро-бг

преди 12 години

74 много добре се описа браво ! Ех това червените кхмери сте много прости създания бе ! Ужас направо ми е жал да ви гледам !Айде отивайте при СССР-то

62

Анонимен

преди 12 години

Както казваше дядо ми,лека му пръст,комунист се сваля без бой само от въжето!Браво жоро,ти си бъдещето на България!

61

Анонимен

преди 12 години

оооо не се и съмнявам и вие като вашите американски приятелчета сте готови да избивате невинни , *** то ви е черта ..... а и овчарката ми е умно животинче за разлика от ...... без да се обиждате , в промита глава освен оръжия и съветска заплаха др няма , ну ето в норме

60

Жоро-бг

преди 12 години

Не бе червенотивеници много сте прости и не сте ми интересни и да ви псувам дори не ми е интересно, толкова сте прости ! единственото хубаво е че сте изчезващ вид ще ви впишем в червената книга *** !

59

Анонимен

преди 12 години

Хаха :))) А Ваша милост сте някоя висша инстанция ли, за да ми даваш оценки и наклон на писалката? Твойта овчарка при първа възможност ще я гръмна при самоотбрана, така да знаеш :)) Слагай и намордник, сериозно.

58

Анонимен

преди 12 години

Навремето руснаците подкокоросаха Милошевич да си изяде боя, после Примаков ходи да лъже Саддам, че ще го подкрепят. После един татарин бяха пратили да лъже Каддафито и оня си похарчи цялата държава, а "братушките" само потриват ръце и правят пачки от скъп петрол. Сега е ред на Лавров да се докаже като сладкодумен подстрекател.

57

Анонимен

преди 12 години

Жорка айде обърши си сополите изучи се първо после давай акъл на другите.

56

За жорката...

преди 12 години

Прав е 58-няма смисъл жоре,от училище-акъл не си взел от там,то да е К...Р да ти го набият,ама акъл не става....

55

Анонимен

преди 12 години

Онзи ден един кандидат-мужик се фукаше как неговите любими господари жертвали Либия като пешка, за да вкарат САЩ в разходи. И сега ще стане същото, то това е тактиката на руснаците от много отдавна - подкокоросват разни изпаднали диктатори да си изядат боя от американците, за да могат те през това време необезпокоявани да си модернизират армията. После ще дойдат да ви прегазят, защото сте натовци. И няма да питат кой е писал по форумите в тяхна полза :))

54

Жоро-бг

преди 12 години

Като видиш комунист му отрежи главата със сърпа и му я разбии с *** за по-сигурно, защото единствения добър комунист е мъртвия !