36

Анонимен

преди 12 години

И в какво точно се състои ,, работата" на тая чиновническа ***, която , освен да *** хилядарки в евро на месец , няма други функции.Дошла специално в село Бисер да каже, че като се разтопели снеховете щяло да стане лошо. Ми , това всеки *** може и сам да го предположи. Не е бедата във снеговалежите и пълните язовири, а в безхаберието, алчносттс и мързела на тия които трябва да отговарят за тях.

35

))

преди 12 години

умела и мъдра констатация напомня ми за един виц за индианците и метеоролога - ми кво да кажим -КОМИСАРКА НА НОВИЯ СЪЮЗ

34

Анонимен

преди 12 години

Наслушахме сме се на диви лозунги.Ако не можеш да помогнеш с нещо,Чао.И да не се объркаш да питаш племенника си,къде са парите,че онзи така ще подскочи та ще видиш и ти ,какво е бедствие!

33

Анонимен

преди 12 години

Меглена Кунева, Румяна Желева, Кристалина Георгиева ....

32

Анонимен

преди 12 години

Ние от бкп-бсп ще го топим снега на порции,най вече нашите баби и дедовци ще го превозват до дома си там на *** печки,ще го топят на по кофи цингови,защото вие младите искате само да си гледате сеира,това днес на позитано заяви лидерът на бкп-бсп серГей стани шеф...

31

Анонимен

преди 12 години

izkazvane na prorok,koeto ozna4ava 4e naroda 6e se fa6ta za sopite skoro

30

Димитрова

преди 12 години

Моите уважение, г-жо Георгиева - това са общи приказки, които всеки трезвомислещ българин вече е споделил с близките си, докато е гледал новините и е съчувствал на сънародниците си. И не искам ЕК внимателно да ми следи ситуацията сега! По-скоро Вие да си бяхте погледнала по-рано "домът", че срамно ми се вижда: разбира се, че навсякъде може да стане бедствие, но да не работят изпускателни клапани е престъпление!Късно е да се говори за превенция! Трябваше, когато заехте поста!

29

аватар

преди 12 години

Кристалино,преди да станеш еврокомисар по бедствиата и авариите,знаешели в какво състояние се намира България,или ти от 20 г. неси била в тази страна,та ни говориш като партийна секретарка.Ти ринала ли си преспи сняг от 2-3 м и ходила ли си в 5 часа сутрин рано на работа с измръзнали ръце и крака мокри до ушите,та сега си тръгнала да ми говориш какво да правя.Айде скрийса в Брюксел и повече не се показвай !!

28

Анонимен

преди 12 години

Още минимум 23г. ще ни млатят както до сега едни и същи мутри

27

Бандера роса

преди 12 години

"Бойко Борисов - пед агог, пед агог!"

26

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера как хора взимат огромни заплати само за да правят констатации...

25

Българин

преди 12 години

Отвратително нахална и нагла, "разбираща" от всичко! "Трябва да работим, да решаваме тези проблеми...". Отврат, думи на партиен секретар!

24

(((

преди 12 години

знамето на европейския съюз е: син фон на който има ЖЪЛТИ ПЕТОЛЪЧКИ -администраторите се наричат КОМИСАРИ -аре сега кажете ми че съм мръсен комунист

23

Анонимен

преди 12 години

Нямаше смисъл да се разкарваш до България за една софра и да ни обясняваш очевидното.

22

Zapoved ot Kutev

преди 12 години

Da seizkazvat samo podgotvenite.

21

тцЪ

преди 12 години

Кристалинче, жалко че си единствената, която мисли за поддръжка на съоръженията. Ние българите никога не инвестираме в поддръжката на каквото и да е, докато не даде фира. Щото нали трябва да спестим некой лев за наши хора и да се изфукаме после как сме закърпили бюджета. После - олеле Боже, ко` стана? Стана това, че няма елементарен държавен контрол и нито една от институциите и гражданските организации не знае какво да прави в кризисни ситуации.

20

Анонимен

преди 12 години

криСТАЛИНче, това и без теб си го знаем. След като ни управлява мутрокомунистическата милиционерска хунта ГЕРБ, нищо добро не ни чака. Лошото е, че в т.нар. 'опозиция' също няма някаква алтернатива. И как да има, все пак ГЕРБ е именно събирателна групичка, съставена от елементи на бившата тройна коалиция /БСП-НДСВ-ДПС/, че даже и някои директно от БКП идват.

19

офф

преди 12 години

Е то на всички стана ясно, пък даже не сме комисари, че нещата на там отиват. Пак след дъжд качулка, безумни изказвания. "Трябва да работим, да решаваме тези проблеми и да говорим за тях не само когато нещастието се е случило" - кои сме тези ние, госпожо Георгиева? Пак се размива отговорност. Трябва и да сме силни - ама ние ли, пострадалите хора ли...

18

Анонимен

преди 12 години

И кого алармира тази? Би трябвало да алармира ГЕРБ, да не поспрат да ни баломосват и да си седнат на дъ-то и да свършат работа поне за две стотинки

17

prostak

преди 12 години

dobre 4e ni kaza ina4e nema6e da znaeme