7

Адам Смит

преди 12 години

С име като Миграцията на паламуда трябва да му искат по 3 000 евро на тоя *** за да го допуснат до екран :)

6

Гошко

преди 12 години

Бойкот на кината "Арена"!!! Не стъпвайте там!

5

преди 12 години

Искахте частно - на ви частно. В малка държава като България е изключително лесно да имаш монопол заради малкия обем на пазара. Затова напълно подкрепям държавната регулация във важни сектори, включително и изкуството. да не се бърка обаче с подкрепа на АКТА и прочие, това не е регулация, това е точно тирания на монопола.

4

Гошко

преди 12 години

Ха-хааааа! И после защитавали правата на авторите и на творците! Гадовете алчни. СЪБОТА НА ПРОТЕСТ!!!

3

Джаро Цветанов

преди 12 години

Нищо ново под слънцето . Ами големите вериги магазини как щавят производителите конкретно у нас ? Същата работа кино обаче трябва да има и ако така седят нещата държавата трябва да въведе механизам да обуздае монополистите но това правителство едвали . Отделно трябва да въведе данък прожекция на вносно кино американско и руско . Така от тяхните прожекции ще се стимулира родното производство

2

Курами

преди 12 години

Добре ве ПИЧ аре дай му на трагичния режисьор едни трагични 100 милиона долара да направи филм (без да краде!) да видим дали не може да направи продукция от западната "класа". Трагичните сте вие всички които тролите под всяка новина без да предположите как се правят тези неща.

1

Фуй

преди 12 години

Видяхте ли сега чада мои колко се милее за авторските права?Контрол над овцете и тотален монопол, това целят всички АСТ-и, СОП-и и прочее антиторент глупости.