137

Анонимен

преди 12 години

до 155ГОЦЕ РИТАШЕ ТОПКА И ГО ДАВАХА ЧАС ПО ЧАС !Ти другарю може и да не помниш ,но ние тъпите избиратели помним!ГОЦЕ СПРЯ ДА РИТА ЗАЩОТО ТАКА МУ НАРЕДИХА ,за да може да КРЯКА АГИТКАТА *** РОТНИТОПКОВЕЦ!СМЕШНИЧКО е да се правиш днес на обикновен човечец от народа и модерен ляв и като се яви и друг да рита ГНУСЛИВО ДА СЕ "ИЗДЕГНЕШ"ИНТЕЛЕКТУАЛНО АХ,НЕДЕЙ *** МАРО!

136

Анонимен

преди 12 години

Как да се води идейна и политическа битка между двамата "титани на мисълта".Нямат нито идеология,нито политическо поведение.Всичко е омаскарено и борбата на интереси е жестока.Затова и нападките са снишени до личностни охулвания.

135

АЗ

преди 12 години

Селска чест... И се взема на сериозно тоз дембелин, сякаш забрави, че в продължение на 10 (десет) години беше най-високоплатеният безработен в РъБъ, твореше долнопробни интриги, а на ласкателите си осигури топли местенца из посолствата. Сега е готов да разбие и партията, която го изтика във властта, само и само да бъде пак някакъв началник. Пази Боже сляпо да прогледа!

134

Анонимен

преди 12 години

Първанов е изпаднал в Параноя - този на който даде мандат да управлява 4-ри години сега му прави сечено за лидерския пост.Борисов който бил"некомпетентен" - щял да води с него тежки битки.Този некомпетентния го боготворят навън за разлика от Станишев.В тази безумна криза в която богати държави се разлюляха,смениха правителства малката България макар и с ниски доходи оцелява.Вижте какъв е % на хората които се жалят че не са "добре" а всъщност има собствен дом,спестявания в банка.Извън България квалификацията беден е друга - няма собствено жилище,няма спестявания а само просрочени кредити.

133

Анонимен

преди 12 години

Много авторитарно и заплашително действа агент гоце ?! Битките на комунистите никога не са спирали, то затова живота на хората винаги е бил на рЪбЪ на оцеляването, а техният е затрупан с богатства, привилегии и ярост да не изпуснат някой, с който да водят "тежка битка"! Нереални упреци и закани от иначе привидно "уравновесения" агент гоце!Бог да пази България от комунистите!

132

пипи

преди 12 години

Гласувахме за ГЕРБ но разбрахме че те искат този народ да го унищожат смачкат унижат с действията си. Какво направиха за безработицата нищо. Напротив с всеки изминат ден се увеличава .Съкращения съкращения само това чуваме е хората с какво ще се хранят с камъни ли. То не са БДЖ Пощите гаражните магазинчета и продължават нямат спиране . Магестрали ако можем да ядем ще бъде чудесно.

131

Анонимен

преди 12 години

ако *** се върнат по някакъв начин в управлението (с коалиция - то друг начин няма да им) ще ме е страх за всичко - знам, че цялата престъпност дето е гонена сега ще царува и ще ме е страх дори да пиша свободно, както сега. Тежко и горко на нас българите ако пак го допуснем това....

130

Анонимен

преди 12 години

Скъпи и непоносим ГОЦЕ,преди време ти бях писал че местото на теб и Зорка вие в 97 СОУ където почнахте своята кариера.Отиваи там остави престъпната си партия на СЕРгея за да я унищожи .А може да оглавиш и ОКЗНИ откадето започна своята политическа кариера.АМИН.

129

Анонимен

преди 12 години

Гоце , Гоце...червен *****раст такъв...Мазна ку**оо...

128

До 155

преди 12 години

Агентите-предатели нямат достойнство! За какво достойнство бълнуваш! Този човек сумати време лъга БЕЗОЧЛИВО цялата държава, че не е агент! Във вашите комунистически глави е достойно да прецакваш хората за шепа стотинки!

127

Анонимен

преди 12 години

Какво самочуствие! Първо, предстои му вътрешно партийна битка със Сергей. Едва след като победи Сергей (в което много се съмнявам) ще има възможността да се мери с Бойко. Но тъй като годините му в президенството бяха много слаби( отделяше по вече време да ходи на лов) и беше нежелан в Европа, за което пътуваше с една шайка червени милионери до Азъбайджан и други подобни държави, едва ли би имал някакъв шанс. Надявам се неговите съпартийци да са на моето мнение и Гоце да напусне за винаги сцената!

126

Анонимен

преди 12 години

Не ти с Борисов, а той с теб ще се бори! Борисов и Цветанов са тръгнали да се борят с Октопода. В какъв демагог и изпечен мошеник те е превърнала партията. А беше едно невинно селско момченце преди да дойдеш в София....

125

До 142 и 145

преди 12 години

Ти като си бивш българин значи, че си настоящ *** в някоя държава! Отишъл си да папаш наготово изработеното от друг народ! Гордееш се, че си поредния тумор за тези възпитани хорица! Дали случайно зад ъгъла не те гледа някой Брейвик? Махай се от българските сайтове! Не искаме мнението на някакви сенки от миналото!

124

Анонимен

преди 12 години

Щом като няма да е борба за премиерския пост, в какво се състои т.нар.лидерска битка? И защо, г-н Първанов, си помислихте, че БСП ще победи на следващите избори? Пълно мнозинство няма как да вземете, а коалиция с ДПС вече никога няма да допуснем. А и няма да ви стиска да поемете управлението на страната, ако сте малцинство, когато цял свят е в криза. Ще изчакате друг да извади горещия картоф, после е по-лесно.

123

Анонимен

преди 12 години

Какви битки бе г-н Първанов, какви битки.В една нормална държава политическите лидери трябва да се конкурират, не да се бият.В интелигентната конкуренция се ражда победителя, не във варварските битките.Лидерите трябва да предлагат идеи, да дават решения,да разгъват стратегии, да мислят дългосрочно, да говорят кратко, точно, ясно и умно.Не просто да се бият на гърба и за сметка на нещастните хорица, предоставяйки им до болка втръснал цирк.Избирателите също нямат време за губене, ценете тяхното време и нерви.Вие се държите с нас като с електорат,с маса, която не умее да мисли, третирате ни като промити мозъци опияняващи се от безмислено ви дърдорене,това време и говорене остана в историята. И затова ще загубите изборите, затощото само битки са ви в главата, докато разсъждавате като комунист заклещен в бляскавото соц минало, докато не видите как живеят хората и не помислите наистина за тях,премиерски пост няма да видите.ПОмнете ми думата.

122

Анонимен

преди 12 години

Признавам си, че в началото имах съмнения относно ГЕРБ дали и те не са част от схемета на Луканов и част от мъглата на паралелната държава. И станах техен голям фен, когато усетих кои пищят от тях и кои се страхуват. *** така и не разбраха, че най-добрия атестат за работата на Бойко и Цецо е истеричната реакция на всички структури, създадени от БКП - БСП,СДС, ДПС, НДСВ и т.н. Всичките вопли и писъци на комомафията са мехлем за ушите на нормалните хора и гаранция, че в България най-сетне нещо хубаво се случва.

121

ФЕН

преди 12 години

СТИГА БИТКИ БЕ ПЪРВАНОВ .....ЗА КАКВО СА ТИ ...НАЛИ НАЙ НАКРАЯ ДОЙДЕ ЧОВЕК ДЕТО ВЪРШИ РАБОТА.....ВАС ВИ ВИДЯХМЕ ...ВИДЯ ВИ И ЦЕЛИЯ СВЯТ...ТИ И БСП И ДРУГИТЕ *** ...МОЖЕТЕ САМО ДА КРАДЕТЕ ..

120

РЕФЕР

преди 12 години

ЗА КАКВА БИТКА МОЖЕ ДА ИДЕ РЕЧ?БИТКА МЕЖДУ ОБРАЗОВАН, ДОСТОЕН МЪЖ И ИНФАНТИЛ С ФУТБОЛИСТСКИ МАНТАЛИТЕТ (АМА ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА) И КОМПЛЕКСИ?ИЗХОДА ОТ БИТКАТА Е ПРЕДРЕШЕН.

119

Think

преди 12 години

Ще свършаат ножчетатааа

118

анонимен

преди 12 години

от тия двамата ....по алчен и жаден за власт е тиквата....гледайте и ми помнете думата...че в момента в който загуби изборите сег мин председател ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ..няма как..неговата мания да скача от пост на пост в държавата няма да има край