23

Анонимен

преди 12 години

И защо сме били имали казване "лъжеш като ***".

22

Писател

преди 12 години

Абе смотани псевдожурналисти, какво царче, какви пет лева?! Вие май наистина сте ***! То бива простотия, бива, ама вашата на нищо не прилича! На кого е цар тоя мазен ***, бе? На изтръпналия си от кражби *** ли? Я вземете си заврете главите там, където не ви огрява слънцето! Самозабравиха се *** и пишман-журналистите! Трябва да ви бият по сто тояги на гол пърдялник, че да вденете кой какъв е !

21

Червени псетанаповод

преди 12 години

К'ва "ирония" бе дудук?Щото позволяваме всеки да иронизира и да си препрочита историята ни както нему му е угодно затова сме и стигнали до тук?*** дето ги арестува полицая от ямболското село след като бяха свалили трибагреника от пилона в училището и го бяха поругали,сигурно и те "иронизираха".Обаче полицая и той не беше разбрал "иронията" им та за малко да го уволнят.А това че съда щеше да произнесе осъдителна присъда за него,това пък е съвсем друга история.

20

селяндур

преди 12 години

От прости журналисти търсещи сензации до там се стига. Може би да го наречете и император на Римската импелия и някаква степен му сложете. Може би е по велик *** и от Цезар. Напишете ода , да промен и историята та децата да знаят кои са великите царе. Господа журналисти написали тази титла, застанете на колене със смъкнати *** пред този ваш цар. Па и днес е 02.02. ваш празник гъзолижци.

19

Димитрова

преди 12 години

На колко хора децата им преболедуваха тази зима от пневмония и те се чудеха как да си ги гледат без да смеят да си вземат отпуск или болничен и коя баба откъде да повикат на помощ! Аз им съчувствам на децата - и аз имам дете. Но пък който мисли за децата си не отправя закани, за де не отправят след години и те... към баща си.

18

Стоянов

преди 12 години

за крадец не ставам тате,аз съм будалаааа

17

Дедо Йоцо

преди 12 години

Кавалите са у вашата къща, дедовото, до ТКЗС-то. Ако ти се свири на кавал, туй друг вопрос. Явно ти имаш пропуски у съзряването, та не видиш простотията на авторите? Или на тебе се чини точно простотията да е ирония? Сигур си недоразвит серсемин некой или си 10 годишно ***?

16

Дедо Йоцо

преди 12 години

Списващите тоя сайт юроди само затвърждават мнението ми, че до един са завършили я спортни училища, я милиционерски! Простотия, гьонсуратлък и слабоумен вкус към евтиното поднасяне на новини, с привкус към сензацията и жълтината! Езикът не го коментирам, графоманите по обществените клозети са академици в сравнение с тукашните "журналисти"...Ако вий сте *** бастардини и оня на фотото ви е рода, ние не сме таквизи, и значи не сме рода и не признаваме за цар един от вашия катун, разбирате ли?

15

Анонимен

преди 12 години

И аз се срамувам и съжалявам че ви чета статиите "скъпи журналисти".Толкова сте елементарни и неграмотни че приличате на махаленски клюкарки!

14

Ники

преди 12 години

ЛАйка ви да бера:))))Напълни ми душата:)

13

Анонимен

преди 12 години

Я виж ти смърделия му *** *** голко е наглец,съжалявал чак.

12

Ники

преди 12 години

Kakво царче бееее?*** журналята!

11

49

преди 12 години

Това някакъв нов сценарий ли е-не той болен а децата.Затвор подобаващ за този самозабравил се ***.

10

Червени псетанаповод

преди 12 години

Лайка ви да бера проста бе!*** убити!Взимате дипломите коя с п.тка, кой с г.з ,а после претендирате да сте "четвъртата власт".Скъсахте се да титулувате тези престъпници като царе.На кой са царе тия *** бе *** ниедни?И като са царе на кой български Цар са наследници? На Симеон Велики ли, на Цар Борис Първи ли или пък на Цар Самуил?ЛАйка ви да бера проста жалка бе и на пачите дето сте се събрали!

9

Анонимен

преди 12 години

от 1000 години живеят тук и какво хубаво са оставили продължават да си живеят по същия начин

8

БУБСАНА

преди 12 години

Абе какво царче може да бъде тоя ***.Този е=***,брикет,гарван,***,***,***,***,синявец,ром,

7

Аз

преди 12 години

Да беше съжалявал преди!

6

Българан

преди 12 години

Мазният *** трябва да си понесе съответващото на деянието му наказание. Никаква милост, защото тази *** се чувства безнаказана и където мине тремва не никне. Мъст!

5

GREEN VANDAL

преди 12 години

Никакво съжаление за този *** и родата му ! Мъст за мъст ! "Око за две , зъб за чене " !

4

Анонимен

преди 12 години

кога *** говори истината - само когато е предал богу дух