28

Анонимен

преди 12 години

А В СТУДЕНТСКИ ГРАД ПАРНОТО ПАК ЛИ ЩЕ Е БЕЗПЛАТНО? СТУДЕНТ ОТ СОФИЯ ПЛАЩА, А НА СЕЛЯНИТЕ ПАК ЛИ ЩЕ Е БЕЗПЛАТНО?

27

Анонимен

преди 12 години

Деди Йоци,че ти пратим ония с качулките,нарушаваш авторски права,какви са тия стихотворения от сърГей или от кутев...

26

до 27

преди 12 години

А смятал ли си как ни цакат и крадат от топлата вода?--Какво имаш предвид?

25

Деди Йоцо

преди 12 години

Задачки-закачкиПрост е като чехъл стар,по обноски-***.Нагъл като дърт ***,а по облекло-***.Той държава управлявас кухата си едра глАва,и докара си народада е с врат на ешафода...Синоним на бате Гойкотоз ахмак се казва...?Как се казва отгатнетеи задачката решете!

24

запознат

преди 12 години

15 прав си, топломера отчита директно потребената топлоенергия, а не в някакви топлинни единици, но като разпределят общите става мяу в реално време. А смятал ли си как ни цакат и крадат от топлата вода?

23

ТАКА Е ДРУГАРИ....

преди 12 години

...НИКОЙ ,НЕ ВИ Е БИЛ ТЕЛЕГРАМА ДА ИДВАТЕ В СОФИЯ..!....ОЩЕ ПО-МАЛКО ,ДА ВИ Е ОБЕЩАВАЛ ДА ВИ ТОПЛИ БЕЗ ПАРИ!ОСВЕН ТОВА:"ТОПЛОФИКАЦИЯ" ----ВИ ТОПЛИ С ..."БРАТСКА ГАЗ"/РУСКА/--ПОНЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАТЕ ВАШТА СИ......ПЛАЩАТЕ ,ПО СКЪПАТА /РУСКАТА/!ЗА СВЕДЕНИЕ :.....ЗА ДУПЕ И БЕЗ ПАРИ ----НИКОЙ НИЩО НЕ ДАВА!!!"БЕЗПЛАТНО" Е САМО ....СИРЕНЦЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!ЗА *** ---НАЙ-ВЕЧЕ.....ХА,ХА,ААААААА

22

Анонимен

преди 12 години

izkaxte kapitalizam blenyvaxte za nego sega plashtaite....

21

666

преди 12 години

"Средно с 20% повече ще трябва да платим през януари за парно спрямо декември заради по-ниските температури."Другари партийни активисти от БСП и ДПС, никой не е увеличил цената на парното. Поне на официалния си празник се отпуснете отзад и празнувайте.

20

Анонимен

преди 12 години

Честит празник на герберастите !!!

19

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ЯНЕТО!

18

празнично

преди 12 години

Другари от БКП, да се вдигнем всички против парното и сметките, против правителството, което експлоатира работническата класа, принуждавайки ни да ползваме парно.Другари, днес е официалния празник на нашата лява партия. С гордо вдигнат вазелин в ръка, а по-смелите другари и без вазелин, да почетем празника. Да докажем на десните, че сме истински леви!Нашият лозунг днес е: Стисни смело вазелина и го вкарай в другаря!На нашите бойни другари от ДПС пожелаваме повечко вазелин.

17

az sum si az

преди 12 години

Извинете, коментара беше предназначен за номер 3

16

Добро е хорото.....

преди 12 години

Според мен е нормално софиянци да плащат около 1000 лева за парно, всеки месец. Ние от провинцията нямаме възможност да плащаме повече от 700-800 лева. Все пак става дума само за 4-5 месеца.

15

az sum si az

преди 12 години

до 2 - Съдия изпълнител: А вие все едно не сте от това общество, нали?!! Човекът споделя, че не му увеличават заплатата, както и на голям процент от хората, които се трудят. Някой ще каже:" Ами намери си по-хубава работа, работи на 5 места"... Е, да де, но не всеки има шанс за ппо-хубава работа, възможност да работи на няколко места и т.н. псевдо излияния. Г-н/г-жо съдия изпълнител, да има мошенници, да има некоректни хора, но вие слагате всички под един знаменател - длъжник и нищо повече.

14

Анонимен

преди 12 години

АСТА ла виста гейби

13

НЮ

преди 12 години

Аз съм на ТЕЦ и съм доволен - в нова сграда с добра топлоизолация и отделен топломер на апартамента - това е решението. Удобно, чисто, не слугуваш на дърва, въглища, не чистиш кюнци, комини. Сметките са нормални.

12

Анонимен

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЛЕВАЦИТЕ ОТ ЦК НА БКП-БСП И НАЙ ВЕЧЕ НА ДРУГАРЯ серГЕЙ И ВИГЕНИН И ПОВЕЧКО ВАЗЕЛИН ДА СИ НОСЯТ ДНЕС У ПАРЛАМЕНТО...

11

Анонимен

преди 12 години

Докторите ще се оправят, когато си направим застраховки живот и застрахователните компании ги контролират, а не здравната каса. Докато не бръкнеш на някой в джоба, няма оправия.Да видите тогава как ще ни преследват личните лекари за профилактики . Сега плащаме за преглед, а не че те е излекувал.

10

Анонимен

преди 12 години

Много мошеници се навъдиха, но тия май са най-големите.

9

ДО КОГА БЕ ДРУГАРИ?

преди 12 години

Малко е 20% увеличение на нашите сметки!На нас трябва 70% да ни увеличат сметките,защото ние сме ПУ*КИ заспали и кой от къде дойде ни сурвака ЯКО...О!