62

Анонимен

преди 12 години

Traicho Traikov i Vejdi Rashidov... hahaha tova li sa internet specialistite na Bulgaria? Na tiq IQ-to im e kolkoto na kartof! 6te ni varnat v kamennata era tezi tapanari.

61

Анонимен

преди 12 години

Е още ли вЕрва някой на така наречената (западна демокрация) и евро-атлантически (ценности) всеки мислещ човек вече вижда ,че на нас ни готвят циониска диктатура с повсеместен контрол ,вече няма място сто без камери, медиите освен интернет са единствено да ни зомбират с циониската пропаганда с тази АСТА готвят тотален контрол на последната независима медия -интернет и след като започнаха да чипосват кучетата ,скоро ще започнат и нас

60

Анонимен

преди 12 години

Всички БЪЛГАРИ сме обсебени от "СТОКХОЛМСКИЯТ СИНДРОМ" т.с жертвата започва да обича мъчителя си !!!

59

аз

преди 12 години

ГЕРБ май ***, а ?п.с. не че е нещо ново насирането, но ...

58

Анонимен

преди 12 години

Ами ходете по кината да си давате последните пари та да могат те да си копуват я островче я водопадче,ходете бе ,аз на кино не ходя само на театър поне си давам парите за БГ култура.

57

Анонимен

преди 12 години

ЦИОНИСКАТА *** -САЩ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

56

Анонимен

преди 12 години

Аз мисля,че с този проект настъпиха котенцетооо.До сега хората имаха екстри и това малко или много ги караше фа са пасивни.Стоиш си на топло ровиш се из нета теглиш си музичка филмчета, дет се вика дреме ти.А вземете ги тези неща и ше видите кво ше стане в световен мащаб .21.12.2012 идва и няма да е края на света а края на една алчна и човекомразеща система наречена КАПИТАЛИЗЪМ.

55

!!!!

преди 12 години

РАТИФИЦИРАЙТЕ ACTA И СТЕ ПЪТНИЦИ!!

54

анонимен

преди 12 години

направо ми се плаче като си помисля, че Анжелина Джоли няма да може да купи втори водопад на Б. Пит !

53

Анонимен

преди 12 години

Ако Уорлик се махне от България всичко ще е ОК! Той е тъпака, който ни пробутва "хамериканските пайове".

52

цък

преди 12 години

ВЪН ХИЛАРИ ОТ БЪЛГЖАРИЯ! ВЪН УОРЛИК ОТ БЪЛГАРИЯ! ВЪН ОБАМА ОТ БЪЛГАРИЯ!

51

Йордан

преди 12 години

Тея хора луди ли са, нарушавали сме били интелектуалната собственост, ами при условие че един билет за кино е от 9 до 12 лева, а интернета който плащам е 18 лева, няма да тегля ли? Да ни увеличат заплатите че да си позволяваме киното и оригинални дискове с музика и филми и няма да се тегли. Твърдо съм против забраната... ако ми увеличат заплатата - да, ама иначе - ще си тегля и даже ще ги съдя ако дойдат до нас да ми вземат лаптопа.

50

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ПЪРВО БЕШЕ ОНАЗИ *** НОНА КАРАДЖОВА С ГМО, ПОСЛЕ ОНЗИ *** ТРАЙКОВ С ШИСТОВИЯ ГАЗ, А СЛЕД ТОВА И С АСТА! ТО БИВА, ТО МОЖЕ , АМА ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА. ВЕРНО, ЧЕ ГНУСНИЯ И МАЗЕН УОРЛИК ВСЕ ОЩЕ ТЪПЧЕ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И РАЗДАВА РАЗНИ КОМИСИОННИ, АМА АДЙ ВЕЧЕ СТИГА ТОЛКОВА! ТО БИВА АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ ДА СЕ НАЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ, АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА! И ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКИТЕ СА В ОГРОМЕН УЩЪРБ НА НАРОДА! НАГЛО, ТЪПО И БЕЗЗУМНО ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

49

СВОБОДААААААААА

преди 12 години

КАДЕ Е УОРЛИК ДА НИ СВЕТНЕ ЧЕ СМЕ В ГРЕШКА,БОЙКО АДЙЕ БЕ, КАРАЙ ГО ВЪВ БТВ ДА ПРОПАГАНДИРА

48

Анонимен

преди 12 години

Америка е злостен враг на България?Доказателства ли?Американският план Ран-Ът за унищожаване на българите, ГМО - на кого?, шистовия газ - на кого?, сега като дойде ГОСПОДАРКАТА - за какво?Който има нещо под шапката да мисли!

47

Анонимен

преди 12 години

Като идва Килърито да я посрещнем с *** и да изгорим американското знаме, да и спретнем едн пролет посред зима, стягайте се хора на война.

46

Анонимен

преди 12 години

управленците пак се наАКТАха

45

Анонимен

преди 12 години

И това ще отменят като шистовия газ. ГЕРБ поне се вслушват в мнението на обществото. Кои от предишните щяха да обърнат внимание на такива протести? А тези, да, действат прибързано, но после си коригират действията.

44

.

преди 12 години

Ама къв народ сме, търпим да ни държат на мизерни заплати , да ни тормозят *** , да ни лъжат с ток и парно , да избиват децата ни и какви ли още не безобразия , а скочихме като опарени за нета , не че е маловажно , ама на фона на другите неща ...

43

Анонимен

преди 12 години

VIVA ATAKA VIVA VOLEN