42

за Витков!

преди 12 години

Дали е специален случай!? Или ние останалите от кюпа сме някви абсолютни балами!

41

до 44

преди 12 години

Страшно много си заблуден човече , еврото ти е на 2 лв. понеже има валутен борд сега. Ако не е борда 1 евро ще е някъде към 8-10лв. и тогава смятай каква ще е покупателната способност с тия умрели заплати. Падне ли борда 50% от населението ще умре от глад за няколко месеца.

40

Анонимен

преди 12 години

Покорна глава сабя я не сече. Гърците нямат такава поговорка.

39

dgd

преди 12 години

kato si tolkova gord , kvo diri6 maikasi v v Vulgaria

38

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяха българите днес тези хора, които претендират, че са наследници на траките щяха да се мислят за гърци. Това е самата истина.

37

Анонимен

преди 12 години

Никой няма да фалира колко сте заблудени не е истина, въпроса е как да се мешат в правителството на държавите, видяхти ли какво се случи с Унгария наскоро.

36

Apis

преди 12 години

Искаш да кажеш, че сега като им се спрат дотациите (предполагам част от мерките за финансова дисциплина) ще се отвори ниша напазара за зеленчуци. Е а да видиме далинашите зеленчуко производители (които пък тази година случайно или не ще поучат помощ от държавата) ще успеят да заемат нишата. А дано ама надали.

35

Анонимен

преди 12 години

Например преди време 1 лев беше равен на 1 марка, сега е равен на 2 марки щом плащаме 2 лева за едно евро.

34

ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ

преди 12 години

По времето когато роденият в Атина грък Платон създава безсмъртното си философско учение, най-великият тракийски "цар" Ситалк събира 150 хилядна *** и я повежда на грабителски поход в днешна северна Гърция.

33

справедливото решене

преди 12 години

никакво опрощаване на дълговете... Всеки Грък да се ражда с 100,000 евро дълг (700 милиарда разделен на 10 милиона Гърци+ лихвите) към кредиторите и да работи цял живот за връщането му. Тези пари са ги изяли и изпили те самите, докато ние си мизерстваме...

32

hasan

преди 12 години

ti yavno ne si ot provinsiyata ela v provinsiyata v selata da vidite horata kak dishat mamka vi malko im ostana nyakoy ste gi podkara kim sofia iskam da se sluchi sistoto kakto v girsiya i ungariya tova zaslujavame nie bulgarite

31

до николай

преди 12 години

Ама те ги произвеждат тези домати,защото държавата е изливала милиарди за дотации и себестойността на доматите е ниска(изкуствено),съответно и са продаваеми. Идват тука и нашите домати няма кой да ги купува...Обаче това наливане има край и съответно фалит! Сега е интересно дали западняците ще продължат да наливат милиардите в бъчвата без дъно,наречена Гърция!...И каквото и да говорим за гърците те са си едни мързеливи тарикати!...Просто вече не са на мода,обаче...Ще им гледаме сеира май...

30

за 23

преди 12 години

Да, другарю ганьовец Аристотел ,Платон ,Питагор ,Омир са гърци. Не само те, но и много други мъдри хора са били гърци. През това време траките по нашите земи са пиянствали, крали и са строили луксозни гробници вместо да измислят математиката например. Както и днешните ни мутри. Така че недей да завиждаш и да лъжеш ами вземи да мислиш.

29

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

NE MI E KOMFORTNO CHE SAM VULGAROS...GORDEQ SE CHE SAM ELLINAS....

28

до 25

преди 12 години

А кой докара гърчолята до фалит, нещо да кажеш, а ? Hе ги защитаваме, а отразяваме истината много ти се иска май Гърция да фалира, полека да не се задаваиш в злобата си.

27

Анонимен

преди 12 години

Не ги мислете гърците и 5 пъти да фалират пак ще са по добре от нас ....какво става при нас е въпроса

26

Грък

преди 12 години

На българите само едно им признавам - невероятно издръжливи са.Ако беше друг народ, при тези условия на живот щеше да умре досега.Но българите не само, че не умират ами и се развиват - купуват си коли, къщи, правят бизнес.Такъв друг народ няма.

25

Анонимен

преди 12 години

Ами да дойдат Аристотел ,Платон ,Питагор ,Омир да им платят борчовете тогава

24

до29

преди 12 години

Ти знаеш ли колко си ***?

23

Анонимен

преди 12 години

Гърците били мъраеливи.Гледах как си ремонтираха магистралата (Солун-Атина).Работеха денонощно.И пътя е хубав, а не като нашите.Трудът е и въпрос на организация.Тук няма ред.Има хаос, немърливост, кражби, връзкарство.В БГ има един специфичен начин на работа и който не го спазва минава за мързелив.А ако някой иска да работи както трябва го махат.