80

Анонимен

преди 12 години

Не мога да проумея как във 21-ви век се умира от елементарни операции като, сливици, апандисит и секцио!?!?Нашата медицина и доктори бяха много добри.Но май качествените се изнесоха в чужбина и тук останаха тези с тройките и купените дипломиЗа съжаление:(.

79

kj

преди 12 години

Това се случи 1993г.Вадят ми сливиците и на другия ден ме изписват.Наще отиват в кабинета на лекаря махнал ми сливиците да вземат епикризата и да му благодарят.Дъртия носи засукани уискита,и такива неща купени с връзки от корекома.И нашия нагъл док.му вика,к'ви са тез долнопробните уискита дето ми ги носите,дайте ми пари.На дъртия му паднало пердрто и го хванал през бюрото за вратъ и таман щял да му забие един в тиквата,майката му хванала ръката.Док.е изкарал нереален късмет.Само боя ще ги опраи

78

фдфд

преди 12 години

като бях малък,имаше една жена която мажеше сливиците с някакво вещество и имаше голям ефект.изгаряше ги,беше болезнено но ги лекуваше завинаги.

77

geri

преди 12 години

Хемофилия???макар и рядко по женска линия-дъщеря???

76

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам, че лекарите сеят повече смърт, отколкото свинският грип. Горкото момиче, милите й, съсипани родители и близки. "Боже, пак жертва!" - пищят хората в разказа "По жътва" на Елин Пелин. Но там слънчев удар убива Пенка, селско дете обичливо, а днес убиват перфидни лекари в бели престилки, но с черна съвест.Бог да прости момичето!А за убийците й никаква прошка!

75

БГ Съдия

преди 12 години

Добър въпрос, Йосифов, но сина ти ако се беше насочил в правилната наука (моята), щеше доста апартаменти да е изплатил вече.

74

Алово-мразец

преди 12 години

Наредете ги до стената и повикайте наказателния отряд!Да върнем Крумовите закони!P.S:***, как може да си такъв *** бре!

73

До 81

преди 12 години

Другарю Йосифов от Позитано, г-н Цветанов е съсобственик на шест имота (не апартамента) заедно с родителите на жена си, които имат частен бизнес! Аз имам три имота и няма нищо незаконно в това! Имам средно специално образование от което следва, че сина ви е нефелен! Като чета писанията виждам, че това му е наследствено! Горкия ви син! Ако се налага да си изкарва хляба като баща си...

72

до 89

преди 12 години

Полиция и болница не е едно и също нещо бе ***,едните се борят с престъпноста,а другите убиват доброволно пристигнали при тях свободни граждани,анадънму *** долен.

71

Toranaga

преди 12 години

далеч от частните болници! операции само в държавна!

70

до комунист

преди 12 години

Комунисте,а защо баба ти умря на 59 год на полето по времето на соца,бе да *** твойта мама бушменска.

69

Анонимен

преди 12 години

А полицията защо прилага насилие при арест? Зашо полицията упражнвява произвол при задържане?

68

Стига де

преди 12 години

Тази клиника е известна в нета с несполучливите си операций не знам защо хората не проверяват преди да се оперират някъде .......просто кликнете и ще видите резултата .

67

до 79

преди 12 години

Ей червена куха кратунка,много пъти трябва да мине още отзад на частите ти Б.Б. докато ти се напълни кухата ти кратуна със сперматозоиди,които ще ти помагат да редиш по стойностни коментарии,защото баща ти като те е майсторил се е изпикал във влагалището на *** и овкисналата му орина още ти оказва въздействие.Не ме трийте ей бушмени от днес.бг.,защото и вашите родители ще вмъкна тук в коментар.

66

?

преди 12 години

до 78 осведомения случая с бебето където са казали на майката че е умряло а ти е било живо и го чакаха 24 часа да умерепали ли нямаха вина лекарите? за грешните диагнози и лечения довели до усложнения пак ли нямат вина?

65

Анонимен

преди 12 години

Смъртността при тонзилектомия варира между 1/10 000 и 1/35 000. Първо, не сте компетентни да определяте дали става въпрос за лекарска грешка или не. Второ, смърт, настъпила при спазване на гайдлайновете, не е лекарска грешка. Хората умират навсякъде и след всякакви процедури и без да има грешка. Вашата злоба показва колко е деградирало БГ обществото. Мога само да ви съжалявам.

64

Хейтър

преди 12 години

Каква "жена" на 23 години, бе! Това е момиче! Дете, ако щеш! Некадърност до безкрай на лекарите...да не казвам каква пародия е в медицинските факултети, особено при изпитите с чуждестранни студенти...

63

?

преди 12 години

до 73сравни го тогава и сега....отвори си очите

62

?

преди 12 години

ако се налага операция на ваш близък стойте пред операционната с пуша явно няма друго спасение в България...

61

до Комуноид 67

преди 12 години

"първокачествено здравеопазване при комунизма" - хахаха - вица на деня !!!