51

-

преди 12 години

90% от хората които не са карали на полигон не може да паркират!

50

xXx

преди 12 години

Поредната статия, с която се цели да се избият типичните женски комплекси. Жените могат много неща по-добре от нас, но шофирането не им се отдава! това даже самите те си го признават.

49

Анонимен

преди 12 години

този мит от години се насажда от медиите, че жените били добри шофьорки. приказки на търкалета се казва. винаги се движат неадекватно, мудно и нерешително в елементарни ситуации на пътя. обикновено създават и задръствания на поразия. става въпрос за елементарна експедитивност. мисля, че много жени от "модернизъм и гъзария" се качиха на автомобилите, или по-скоро от парвенющина. ако слезнат от колите и си гледат и обръщат внимание на децата си, проблемите в държавата ще намалеят наполовина.

48

Hetfield

преди 12 години

Да бе да... и един мърмот завиваше шоколад! Жените паркирали по-добре - смяяяяях!

47

Анонимен

преди 12 години

Преди години бях в един екип,все шофери се бяхме събрали :).Та търсим си място за паркиране и едно място съвсем близо до офиса,но много тясно всеки един от нас го подмина.Идва нашата колежка спира поглежда мястото и с 3 маневри паркира без проблем :) Та има и много добри шоферки момчета.

46

Rezon

преди 12 години

В повечето случаи на жените им се налага да шофират и с много усилие се научават на почти всичко. А колкото до коментар 50 - кофти разсъждаваш братле най - вероятно благодарение на такива като теб на нашите жени им се е наложило да извършват типично мъжки дейности и да се научават да могат всичко.....Трябва да приемем поражението, че жените ни надминаха в доста неща......

45

antavrio

преди 12 години

ТОВА МОЖЕ БИ Е ТАКА ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ та ние сме една малка страна,без традиций в много отношения като цивилизованите страни,доскоро нямаше и хубави возила в страната ни,а и статистиките ни са част от корупционната игра на редица служби и инстанций.Много смело е да се твърди че селяните за няколко години се превъзпитаха и станаха господа и дами.

44

Анонимен

преди 12 години

- Знаете ли защо жените живеят по-дълго от мъжете?- Защото господ ги компенсира за загубеното време за паркиране.ето че и британските учени го разбраха.

43

Анонимен

преди 12 години

Внимание Българският Мъж е Застрашен и изчезващ вид ! Поредната простотия ......

42

гого

преди 12 години

браво на 45 една жена на която не и е замръзнал мозъка браво!

41

Анонимен

преди 12 години

Паркират добре назад!

40

анонимен

преди 12 години

до 18 неграмотен е баща ти че те е направил толкова рогата

39

Kaka

преди 12 години

Повечето мъже карат от малки за кеф, а повечето жени се качват да карат щото им се налага,тъй че жените да не се сърдят, практика и мерак се иска. Аз карам от 14 годишна, но не съм добър шофьор

38

гого

преди 12 години

като стана сутрин и погледна на паркинга виждам две коли на две дами все едно пиян си е захвърлил дрехата така паркират повечето от дамите а тоя дето е написал статията или е луд или е от женски пол

37

Анонимен

преди 12 години

Дъщеря ме паркира перфектно и от раз.Направо понякога и се чудя как успява.Дори съседи и се чудят, че жена паркира толкова бързо и перфектно!

36

hma

преди 12 години

Поредната журналистическа измислица, няма значение пола всичко зависи от индивида и от идивидуалните спосбности, всичко останало е само излишни приказки.

35

Анонимен

преди 12 години

Това на снимката с една маневра не можете да го паркирате! Ще се наложи доста да се маневрира напред-назад...P.S. Не става дума за ферарито.

34

до №31

преди 12 години

И евреин-миньор!

33

продълж. от 33

преди 12 години

С карането назад нямам никакви проблеми. Неведнъж ми се е случвало някой да е задръстил улицата и да ми се налага да се връщам на заден с по няколко сантиметра разстояние от двете страни до паркирали коли или кофи за ***. Но да паркирам на заден - мога, само, ако има място за поне три коли. И като ги гледам, повечето колежки са майсторки като мен.

32

бай Ганьо

преди 12 години

Имат опит от паркиране на *** си :))) На порнофилмите даже се вижда как като се извади си го наместват :)))))