37

tm

преди 12 години

SUPER

36

До 32

преди 12 години

95% от Аксел - друг път, приятелю! Къде забрави Изи Страдлин?!

35

АнтиКаруцар

преди 12 години

до Ivanявно си доста заблуден след като претендираш, че се интересуваш от такава музика, а не си чувал за Velvet Revolver...на всичкото отгоре там има и други от Guns не само Slash.P.S. Аз дори не харесвам G'n'R

34

ИВАН

преди 12 години

до 32добавен от: Ivan преди 8 минутиИване Иване да те ... кой те фане *** си.

33

Rocket Queen

преди 12 години

Аксел е достатъчно добър, за да твори и без Слаш. Не отричам, че гласът му не е на ниво в последните години, но той е истинска легенда и заслужава да бъде видян.

32

Молба

преди 12 години

Моля всички чалгаро-*** да не пишат глупости, защото излагат нацията. Благодаря !

31

Ivan

преди 12 години

И кой е Слаш?! Не съм чул нищо за него извън гънс. А 95% от песни и текстове на гънс са писани от Аксел Роуз. А вземи погледни за изминалите няколко години колко концерта има групата при това и в статията са ти го написали , че всички билети са разпродадени. Да не говорим ,че направиха концерти в Истамбул , Атина , Белград ... естествено само София нямаше. То по-добре да беше Каварна де.

30

дедо Тъпчо

преди 12 години

И яз че вземем два билета и отивам с моят козел-да чуе как са блее на американски та и той да са научи и белким стане Х-фактор,па ако излезе прос кат мен и не са научи барем пастърма ше ядем после...

29

Metal Black

преди 12 години

Какви пищови и рози бе, я дайте насам Имортъл, Горгорот, е такива неща. Тоя *** метъл е за простите американски кратуни

28

Лелче

преди 12 години

а нещо планета пайнер на площада... няма ли да има, или герберската кметица пак ше ги одреше като волски таш*к...Искам MOTORHEAD!!!

27

АнтиКаруцар

преди 12 години

До pissed off Принципно си прав, обаче тук са сменени всички титулярни музиканти...това са по-скоро Roses, не Guns'n'Roses.

26

Ели

преди 12 години

Ха ха! И какво?? Без Слаш този за нищо не става. Миналата година така се изложил в Стокхолм - феновете го освиркали, той им показвал среден пръст; преди концерта забранил на фенове облечени в атрибутите на Слаш да бъдат допускани до стадиона.. А накрая го изгонили от хотела му щото изпотрошил мебелите с две пияни мацки - въобще и концерта и гостуването му били една голяма изцепка.. Той и глас няма при това..

25

Rucifer

преди 12 години

Няма да им стъпя на свинската *** !!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Anonymous

преди 12 години

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAHH!!!!! Елате в България! Тук не слушаме само Цеца за разлика от сърбите!

23

RAZБИРАТЕЛ

преди 12 години

ЩОМ Е ГЪНС, ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ НОВИТЕ .............

22

t-rock

преди 12 години

21: Ти некъв критик на певците ли си, че се изказваш така? Тва е само и единствено твое мнение:) щом цял свят го слуша и го е признал, значи е добър, а ти си просто никой!

21

pissed off

преди 12 години

Абе според мен не сте мн прави да пренебрегвате групата в сегашния и състав-не че съм върл фен на групата, но последния им албум си ме кефи.Пък и ако всеки път ако групите си сменят името след напускане на някой от титулярните музиканти, сега едва ли щяхме да сме чували за Floyd, Sabbath, Purple, Rainbow....

20

До t-rock

преди 12 години

Никога не съм слушал чалга и не съм ***.Просто гласовите данни на Аксел Роуз са достатъчни единствено за диктор на стадион от Б група.А както виждам не съм сам в мнението си.Просто поредният изваден от нафталина ,амортизиран певец,решил да вземе някой лев като се покаже пред бедните български фенове.

19

Анонимен

преди 12 години

То хубаво ще забиват в България, но нека да си имаме едно наум, че Аксел може да встъпва в ПМС и да станем свидетели на 20-минутен сет или непоявил се вокал. lol

18

catenaccio

преди 12 години

под терасата да ми свирят - ще пусна щорите!