401

петър ненов

преди 12 години

ако така се справяха и с *** престъпност по селата и лалките гррадове щеше да е мн добре но явно работят в мвр само по поръчка.......и то сигорно платена.....

400

Анонимен

преди 12 години

вичките ни престъпници и мутри са нежни душици и много болнии най вече никакъв затвор защото здравето им не го понася,съдиите най добре знаят това и ги предпазват от затвор,ако пък случайно някой е попаднал в затвора,веднага самаряните първанов марин са ги амнистирали

399

Анонимен

преди 12 години

533, ти си слугата, не те. Това че си плащаш данъците, не те прави работодател.Май си забравил какво е да си крепостен селянин?

398

Анонимен

преди 12 години

Полицията трябва да си върши работата. За това повече бой.

397

533

преди 12 години

нали знаеш че рибата се вмирисва от към главата ?ти ако беше един от качулкатите и като ти заповядат *** там и направи еди кво си - какво следваше да кажеш "ама моля ви се, не може така" ли ? или просто да изпълниш заповедта, щото си длъжен да го направиш ? полицаите се държат така, щото така им е казано, и ако не го изпълнят, ще останат без работа просто

396

до Somebody

преди 12 години

Първо : Пари внесени на касата в банката вече не могат да се различат от другите.Второ: Пари или ценности внесени в касета под наем в банката не се проверяват.

395

Анонимен

преди 12 години

526И аз си мислех че е пълно с платени коментатори (може и да има но не е доказано)но преди 3 дни един бакшиш ми обърна представата за човешката глупост.*** ми заяви че бил АНТИКОМУНИСТ....?Костов трябвало "да оправи работата" ама не.Но сега Боко е човека и се справял добре.Този *** така убедено говореше че си вярваше.Мислех че такива ненормалници има само по форумите и им се плаща за това но явно НЕ е така.

394

Анонимен

преди 12 години

става ясно що ББ хока сега гл. секретар , като се знае сам той кви ги е бъркал, вероятно иска да ни внуши, че сегашния е по-калпав от самия него

393

Анонимен

преди 12 години

В Бг всички полицаи приличат на *** и имат интелект на амеби. Трябва да разберат най-накрая, че са наши слуги и трябва да ни служат подобаващо.

392

пука им

преди 12 години

и на куките и на правосъдието и на всичките тея говняри, министри, депутати и тн. , па и глобата - 17000евра, пак ние ги плащаме. Не гласувам за никого, сите са един дол дренки, ученици на куманизма и бкп и кпсс, путиновци, живкофси и кви ли не още ***.Демокрацията е за хора с интелект а не с вратове, данове, пагони, мучещи нечленоразделно,псевдо куРтур министри дето се млатат по улиците бетер ***...Българиюю, нема помощ от нигде, нема и у складооо. че ПОВЪРНЕМ!

391

от личен опит...

преди 12 години

народът яко се радва на простотиите по новините, но не знаят че след тях идва съд и че не мвр плаща а самите те..шоуто което гледаме се плаща от народецът верваш в баба яга, крали марко, и всякакви други простотии, както и в лафовете /смачкайги бате бойко и всякакви народно просташки изцепки/ няма простотя която да е вечна..

390

До 508

преди 12 години

Мен не са ме хващали в нарушение, тъй като нямам ;) даже и златен талон си имам, но това не пречи да те спират само защото си по отракан и усмихнат. Това, че си свободен ведър и усмихнат и си знаеш правата е това, което най много дразни българският полицай. Недай си боже да пътуваш често и митничарите ти хвърлят око и на тях съм им подготвил законов репертоар ама чета ограмотявам се и знам, че ако искам мога! Те също трябва да знаят това!

389

Анонимен

преди 12 години

Отивам да обера една мандра та като дойдат БСП на власт да ме направят министър - председател. А, ако ме хванат изродската полиция на вас другари оставям да ми защитавате правата.

388

Анонимен

преди 12 години

Интересна история. Дали е истина никой не може да каже. Интересно само защо не се е обърнал към медиите още тогава, явно е имал какво да крие и някакси е бил замесен с фалшива валута. Иначе щеше да се разписка още преди 8 години... въпреки това ако е истина как полицаите са се държали трябва да има уволнения!

387

a

преди 12 години

NAI DOLNATA KOMPLEKSIRANA *** NA OBSHTESTVOTO STAVA policai. / ZASHTOTO ZA DRUGO NE STAVA/

386

Somebody

преди 12 години

Борисов и ко прайм сега?Аз като гражданин категорично отказвам, такива обезщетения да се плащат с моите данъци! Аз като гражданин, не съм пращал качулките и не съм разработвал операцията! Аз като гражданин не нося вина за професионалните грешки на твоите качулки! Справедливо ли е за грешките на някой тайнствен полицейски служител да плаща народа? Спри и помисли - кого ще накажеш?! Такива дела очевидно още ще има... Опс прадон - тогава май ти си бил главен секретар на МВР :)

385

Somebody

преди 12 години

"На следващия ден майката и вуйчото на Христов са откарани под конвой до банката, откъдето са иззети всичките им пари, за да се провери дали са фалшиви." - Ей това ме накара да се разхиля с глас... Ако това наистина е дело на родното МВР, изглежда и банката трябва да предяви иск за оронване на името и от странана държавна институция.. Незнам коя банка приема на каса или безкасово фалшиви пари...

384

D

преди 12 години

"..Изплашено от страшната сцена, детето започва да плаче. В този момент един от маскираните проявява мъжество и опира пистолет в главата на момиченцето, като му крещи да замълчи.." Отвратително, просто нямам думи, срам и позор... Изродщина!

383

507-ми,

преди 12 години

не си добре с главата човеко,аз пиша по клавиатурата бе з да гледам и е нормално да сбъркам някоя буква в съседство с друга,теб това ли ти прави впечатление или бягаш от темата ? Съветвам те пак да прочетеш какво си написал,не да мислиш,че си проверяваш на контролно по български език.

382

продължение

преди 12 години

Мерцедесът обаче не заема челната позиция, а едва второ място. С 6 км/ч отгоре го бие Ауди RS6 с чужда регистрация. На нашия джигит шофьорската книжка ще бъде отнета за 3 месеца и ще отнесе глоба от 200 лева. Чужденецът обаче няма как да бъде санкциониран.