14

Бъни

преди 12 години

В Пекин Галабин прецака целия национален отбор по щанги като им сипа забранени лекарства и така прибра от някой кинти за да ни няма там . Този душегубец дано да го осъдят подобаващо . Коката която е носил е щяла да трови нечии деца . Той е гордост за партия ГЕРБ виден функционер . Свети Бойко Борисов снимки сие правил с това нарко муле а може би коката е щяла да се разпространява от ипонаджии ? Вождът е замесен ЩЕ СЕ ОБАДЯТ на Дилма да вземе Марин за вице да го помилва или погалиа може и фирка

13

Ужас

преди 12 години

Гледах му интервюто от ареста. Ами за мен си е виновен със сигурност! Та той даже не може и смислена версия да си измисли - бил купил куфарите, ама бил ги поръчал в хотела да му ги донесат, ама те ги донесли и него го нямало, взел ги от рецепцията, ама няма никакъв документ и никой нищо не е разписвал и не се знае кой и как ги е приел на рецепцията?! Абе излагация! Само се чудя колко трябва да е пропаднал човек за да пренася наркотици заедно с детето си!?

12

чичо Тиквичка

преди 12 години

Доста здравословно и отрезвяващо ще бъде нашите престъпници да ги съдят чужди съдилища. За да видим всички какво означава ефективно съдопроизводство и справедливост. Гълъбинчо, мило гълъбче, 15 годинки са ти в кърпа вързани и то напълно заслужено! Жена ти ще се разведе след годинка, а ние ще те забравим след 3 месеца. Покай се грешнико, признай си всичко, та да ти дадат година-две по-малко.

11

Милен

преди 12 години

Този не е просто трафикант, той е Убиец на нашите деца.За такива като него БЕСИЛКА.

10

Василий 2 КТОНОС

преди 12 години

всеки вулгарин във и изван Вулгариа е потенциален престъпник в големи мащаби на 95 процента...СВЕТА го знае..ТАКА СА ви программирали Руснаците и турците..Такива сте си в душата -славано турски УНТЕРИ И 2 милиона славо гласни индуси !!! :))))

9

Милен

преди 12 години

Още един *** на когото ще плащаме.

8

немо

преди 12 години

Кои да ти повярва в България може би в Бразилия по скоро не.

7

ядосан

преди 12 години

Боевски не знам каква ти е тактиката с твоите адвокати относно версията, която трябва да поддържаш; Но моля те стига вече търси някакво поредно снизхождение от твоята държава и измъчения български народ само, защото си спечелил медал платен стократно в пари и компромиси спрямо провиненията ти. Ти и твоята безспорно подходяща за "Оскар" жена просто не си купувайте куфари повече от Бразилия.

6

voro

преди 12 години

Хайде приятелчето на Цветанов, за което пръснахме доста държавни пари по адвокати и медии, да ходи в затвора. И ако ББ се обажда на Дилма Русев да го помилва с цената на авторитета на България да се замисли много дали няма да се разчуе.

5

р

преди 12 години

Всеки път има някво жалко подобие ,дето пише един и същ жалък коментар под всяка една статия.........а именно че все го мести,или премества Царвул такъв веднъж е забавно след това е тъпо....

4

член на БСП до 2

преди 12 години

Бъркаш герберю. Когато вие го изгонихте 2008, ние от БСП го приютихме и Р.Петков го пое под крилото си. Затова и стана тая беля с коката

3

Анонимен

преди 12 години

Раз, два, ....местииииии.

2

Spacer

преди 12 години

Ех Гълъбине....за какво ти трябваше да правиш паешки номера...Но се надявам съзнанието да ме лъже и да нямаш вина...УСПЕХ!

1

Гъбълин Смешния

преди 12 години

А за къв се имаш бе, ***? Селски дюс-тарикат. ***. А ся вземи тоя затвор, отворко. Това да не ти е Гоцев съд, дето известните *** като теб с пръст не ги докосва.