92

Анонимен

преди 12 години

Малеее! Голяма защита от "лъвицата"!:)))

91

24 сахатя

преди 12 години

Паметливи си спомнят, че Искра Фидосова е била сред привържениците на Симеон Сакскобургготски и оттам е запознанството й с Бойко Борисов. Тя първа стиснала ръката на царя при посещението му в Монтана. Знак за преклонението й към фамилията е маслен портрет на доня Маргарита, окачен в офиса й. Самата Фидосова обаче казва, че познава Борисов едва 5-6 години.Винаги е заобиколена от мъжка компания. В най-тясното й обкръжение са ресторантьори, юристи, лекари, шегаджии.С нейното благоразположение се ползва и бившият областен Тодор Върбанов. Злите езици говорят, че двамата сутрин се събирали на оперативка и после се разделяли да работят - той за НДСВ, тя за ГЕРБ.Върбанов и Фидосова държат заедно ресторант Монтанензиум, емблематично заведение в Монтана в парка насред езерото. Намерението й да построи 5-етажен хотел там обаче разбуни духовете и срещна отпор от архитектурната гилдия. Спорове имаше и за това дали да направи паркинг към ресторанта върху зелените площи.За първи път Искра Фидосова отстъпи и набързо закупи почивната база на прохода Петрохан. Преди това взела терен в едно от селата с чиста природа - Дълги дел, община Георги Дамяново, за да строи профилакториум. Дамата притежава и други имоти, никой не знае броя им.Уверена е и заразява и нас с оптимизма си, казва за нея Златко Тодоров, водач на съветническата група на ГЕРБ в общинския съвет. Макар че е носител на черен колан, каратистът признава нейните качества на лидер. Смята я за мъжко момиче.

90

НМ (народна милиция)

преди 12 години

"Голяма Жена"

89

Анонимен

преди 12 години

Герб са пътници

88

dkf

преди 12 години

Анкетна парламентарна комисия, ама председателят й да е от ГЕРБ и бла-бла. Работата е ясна - ще се замаже всичко. После Цецко - бял като пуканка. Чудя се с колко намаляха поддръжниците на ГЕРБ след последните изцепки на тъпия милиционер Ц. и мутрата Б.?

87

Да бе, да

преди 12 години

Да бе, то ако така се подаваха оставки и най-големият *** щеше да може да уволнява политиците по високите постове. Оня *** го хванали 2010 година с 4 мастербокса цигари без бандерол, сума ти пари изгорял, нормално е да мрази ГЕРБ, при положение че преди това (при гея и бея) си е въртял контрабандата необезпокоявано. Та значи всеки спекулант като него при проверка може да каже "Биха ***. О-С-Т-А-В-К-А!!!" и веднага турци и гейове ще застанат зад гърба му. Те няма да гледат, че е престъпник, а че мрази ГЕРБ и веднага ще използват случая за политическа нападка.Айде, айде, тези комунистически номера ги въртяха още на КОстов, когато подкокоросаха таксиджиите да блокират половин България, задето оная лудата си закла детето. Ама така е - силата на комунистите е че са се научили да манипулират много успешно по-простите от народа и да ги използват за целите си.

86

Красимир

преди 12 години

*** брани ***! Клсаика!

85

до 93

преди 12 години

Ти май си от тези дето ще са пред парламета? Ама като я търкулнем - нема да може да те изчегъртат от жълтите павета!

84

до 97

преди 12 години

таман???? дааа комунисти са, те са такива първични *** и за толкова години социализъм не мръдната и сантиметър :)))))

83

Швейк до Искра Ф.

преди 12 години

Искре, душа, не се занимавай с глупости, разни там, Цецо, Мецо, Скакалецо, ами бягай на Славейков баничарницата са пуснали безплатни мекици и банички. Само внимавай че са много мазни да не си окапеш ци*ите.

82

Анонимен

преди 12 години

На всяко гърне , мерудия!Фидоске , Фидоске лиги текат от тебе !

81

Анонимен

преди 12 години

Това Туловище ли олицетворява Герб :))))) жалко:))

80

Анонимен

преди 12 години

А по времето на станишев да не би по полицейските участъци да са черпели с пасти и сокчета? Тази опозиция е много забавна, само тъпанараи са там. А въпросната "опозиция" как ще коментира помилваните убийци, изнасилвачи и други извършители на тежки престъпления от идолите на всички ***-Гоце и Марин?

79

до 103

преди 12 години

ха-ха-ха :) Така си мислиш само ти обаче, с надежда в чугуна :)))

78

до 95

преди 12 години

Не, това са все хора пострадали от полицейско насилие.А комунисти има само в болните мозъци на някои изпушили ***.

77

гуй голем

преди 12 години

леле тази е голема свинка бре мъжо и как я ***.да вземе да се чаластрят с цецко че да са на плюс и двамата

76

До " лицето на

преди 12 години

Що не дойдеш да го цункаш. Таман ще разбереш.

75

Тая ....

преди 12 години

торба с л..на освен да се нахрани и напие и да мисли за това и за нищо друго ....

74

лицето на

преди 12 години

българина. Моо яка простоия по тия форуми,*** тва все комунисти ли са:((((((

73

Анонимен

преди 12 години

С тази "красавица"България вдигна високо летвата!Имаме си 3 в 1!Жана Д,арк,Раймонда Диен и Долорес Ибарури едновременно!