22

Анонимен

преди 12 години

Вчера имаше новина, че са осъдили БГ в Страсбург за полицейско насилие, днес също. Това май започва да е ежедневие.

21

ФЮРЕРА

преди 12 години

Повечето полицаи са престъпници в униформа ... всички калпазани и негодници от моя клас станаха милиционери и военни навремето . .

20

Уркото

преди 12 години

Ушев за пореден път се е насрал. Били заподозрян и по този начин изтръгнали самопризнания - това говори единствено и само за невижданото ниво на некадърност сред Ушаците, които са толкова некомпетентни, че без палки и шамари не могат да пречупят заподозрян. Докато няма осъден Ушев пратен в затвора нещата няма да се подобрят

19

Анонимен

преди 12 години

!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

до тялото не е само един полицай а са повече от един като има гледам минусите. Демокрацията е за умните, честните и кадърни хора а за говедата и тиквите от полицията е комунизъм

17

ТТ

преди 12 години

15, много точен!

16

ТТ

преди 12 години

до 13Презират ги защото не работят в интерес на народа. Във повечето си действия го показват. А по случая ... не да го бият а е трябвало да го убият тоя ***. Много сте ми интересни като плюете полицията за полицейското насилие. Нима не знаете за подобно нещо - прострелване на полицай какво ще стане в америка и не само там. Просто го изтриват от лицето на земята. Ще го чакат да ми ходел в страсбург да съдел държавата ... просто няма да го има. *** долни

15

с.

преди 12 години

Интересно кой пляка тия бесни минуси!Каква ви е гаранцията,че утре няма да ви харесат за жертва и да ви накарат да признаете нещо с бой и шутове!?Да не сме в Средновековието!?

14

Аз Казах!

преди 12 години

Гражданите масово не притежават оръжие , недай си боже пък да се наложи да го изплозва при самозащите в имота си ... ше го спукат. В същото време полицията няма право да бие, а служителите ги е страх да пипнат пистолета, защото после ше има пак ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ама кой ама как ама защо , ама налагаше ли се. И ... въпроса е, от кого да се страхува този, който е решил да краде, да продава наркотици, да изнасилва, да контрабандира. От самата присъда ли ... и тях ги знаем?!?

13

Тялото

преди 12 години

Много ми е интересно този дето ми е сложил минус на мнението че полицаите не са над закона да се аргументира.Или и той е фуражка назначена да чете мнения и да следи за дисиденти?

12

Анонимен

преди 12 години

За това, и за още много , всички в България презират милиционерите - а полиция няма, и едва ли ще има.

11

с.

преди 12 години

Поредната свинщина!И да попитам нима показания и самопризнания изтръгнати с побой и насилие са истина!?

10

ТТ

преди 12 години

Абе мама му ... туряйте и хикса на тая държава бе какво ни мъчите. Вие половината я продадохте на турция ... туряйте хикса и кажете няма вече България и тва е.

9

Анонимен

преди 12 години

И ЗАЩО от МОИТЕ данъци трябва да се плаща за грешките на милиционерите? Не може ли тези 16000 евро да се платят от другарите дето са се забавлявали да го шамарят? От къде на къде АЗ ще плащам за техния гяволък? Искам си парите до стотинка. Всичките 16 хиляди и колко си евро да бъдат възстановени на държавата от тея ***. Да се научат другия път, че закона е за всички а не само за простосмъртните. Не може да налагаш закон чрез БЕЗЗАКОНИЕ.

8

Анонимен

преди 12 години

Поредните грешни пари платени от народа заради некадърното и полицейско управление на страната

7

Анонимен

преди 12 години

извинявай но ние не сме цивилизовано общество

6

Edin

преди 12 години

И сега какво? Този ще го изкарат чист като сълза? Мен ако питате малко му е бил боя!

5

sante_dog

преди 12 години

Сега тия дето са го били да платят глобата! Защо от моя джоб?

4

Тялото

преди 12 години

Служителите на закона не са над закона. Само едната страна на нещата е ако си превишават правомощията и трябва да бъдат наказани от началниците си.Другата страна е че с униформа, или не, нарушиш ли закона си отговаряш по същия начин като цивилен. Тоест трябва да се образува следствие и да осъдят за побой тези който са му посегнали на човека.Нека направят независима агенция която да разследва полицаи, но в нея да нямат право да работят бивши полицаи. Това ще промени нещата.

3

Анонимен

преди 12 години

NE DARJAVAT PLASHTA 10 000 EVRA A NIE ,AKO POLICIQTA NE BIESHE NQMASHE DA SE PLASHTAT TEZI PARI .NO NALI NQMA POLICEISKO NASILIE V BG ..... TOVA MAI E DRUGA DARJAVA DNESHNITE MUTRI SA POLICITE