33

Реалист

преди 12 години

Обама поне има визия за бъдещето на страната си, а единствената визия на Боко е за миналото на България. В този динамичен и глобален свят всеки ръководител на държава трябва да бяга пред вятъра и да защитава единствено интересите на народа си...

32

abdul

преди 12 години

Таа *** да не ми отваря уста за американски филми, щото още не е виждал екшън реалити филми с китайски провинциални каскадьори !

31

Хомейни

преди 12 години

Ей, ***, само гледай да не подпалиш света.

30

до 34

преди 12 години

Американците поставят , когато искат война, неприемливи условия за всяка нормална държава. Така стана и при преговорите със сърбите, когато те приеха всички условия за Косово, но отказаха едно от тях - да предоставят територията си за безпрепятствено преминавана на натовси войски, след което последваха бобардировките. Дори Иран да се съгласи да спре ядрената програнма, ще се измисли друг повод.

29

Анонимен

преди 12 години

юруш *** на темата захапете я като мишки трици ,няма да се оставяте на някакви,, гои' да са против вашите воини я ,те к,во ,,разбират' важно е сигурността на изрел и кинти да падат , останалия свят да духа супата нали така гласеше и един от вашите талмудиски текстове,че ,,войната е еврейската жътва'' така ,че ние ,,тъпите гои" да се стягаме за поредната война , и отново за вас кинтите и петрола ,а за нас супата ,който не е съгласен с това е ,,антисемит' и на съд нали така

28

Бардак Обрама

преди 12 години

Типично американско лицемерие.

27

до 26

преди 12 години

Природата не търпи празно пространство. След неминуеми срив, рано или късно на САЩ, ще има нови играчи и нови правила и няма гаранция, че нещата ще са по-добри. Който не се е сблъсквал с азиатската психика, нищо не знае.

26

до 27

преди 12 години

За съжаление, България много скоро с тези безумни приватизации и концесии ще се окаже държава, чиито бюджет разчита само на данъчни и акцизни постъпления, и той все ще бъде на минус, със всичките последици за социалната политика, здравеопазване, образование, та и национална сигурност. Имаме изключително слабо и дилетантско правителство и хаотична външна и вътрешна политика с катастрофални последици. Боже, пази България!!!

25

Хъм

преди 12 години

Тоя няма ли да престане да тормози останалия свят, ако сега Иран приемат условията, само след месец САЩ ще захапят следващата си жертва, не е нормално една нация, която нито е най-голяма по площ, нито по население да диктува правилата, а да не говорим, че е и с най-големия дълг в света. Това вече на нищо не прилича - прекаляват, дарли е Иран или някой друг, на САЩ им трябва война, за да си оправят финансовото състояние.

24

до 28

преди 12 години

е, САЩ си го върнаха после тъпкано с Афганистан...

23

Джугашвили

преди 12 години

28, имаше и руси виетнамци :)

22

славея

преди 12 години

колкото повече чета и слушам такива новини ,толкова повече се убеждавам ,че от евреите по отвратителни същества на тази земя няма

21

Анонимен

преди 12 години

гледал съм документални филми как (великата щатска армия) се *** във Виетнам и няма да забравя кадрите как (смелите рейнджъри) висяха като прани кюспети по хеликоптерите за да избягат от малките виетнамчета които ги биха като маче у тротоар

20

Анонимен

преди 12 години

"За доходи над 1 млн. да се плащат 30% данък"Защо и тук не го направят това??? Не може да се скубят само бедните. ---Ха, ха, ха! България, ако се надяваше на данъците на бедните, досега да е фалирала.

19

рави маркузе

преди 12 години

САЩ е заплаха за цялото човечество!!!Колкото по скоро се разпадне Чифутския доминион-толкоз по добре!!!!

18

damata

преди 12 години

По много хитър начин този човек се опитва да въвлече и Русия в тоя конфликт с Иран но та не се вързва на уловкитеТя е обвинена че не взема страна в него за да имат повод лешоядите да нападнат веднага и нея! браво на Путин!

17

Анонимен

преди 12 години

Китай повече няма да се остави да го прекарат както се развиха нещата в Либия ,известо е ,че китайците бяха инвестирали много пари в петролната индустрия на джамахирията ,и заради номера който им изиграха сащ и ес изгубиха доста този път китайците ясно показаха ,че в Иран имат стратегически интереси и ,че няма да се допусне случая с Либия ,така ,че удар срещу Иран е начало на 3 световна война ,помнете ми думата бурното развитие на китайската икономика се нуждае от иранския евтин газ и петрол

16

ЕС

преди 12 години

Американците са бесни, че ЕС вече е най-голямата икономика в света, а според икономическите анализатори до няколко години и Китай ще задмине САЩ. Не е лесно да те детронират от първо място на трето място - но такъв е животът. Да свикват, че не са първи. А вие свиквайте, че живеете в най-голямата икономика в света, макар да сте бедни и ниско образовани.

15

Анонимен

преди 12 години

Догодина BIS на Нобеловата награда за мир !!!!! Ликувай стадо !!!

14

Анонимен

преди 12 години

Китай е новата заплаха за САЩ, не Иран. Иран само искат да не се занимава с ядрено оръжие, защото чифутчетата ги е страх за Израел.