19

Анонимен

преди 12 години

"В последно време сме свидетели на решения, които няма да доведат до привличане на чеждите инвестиции, въпреки декларациите на правителството, че ги иска."Виж ти. Значи приятелството на Уорлик беше докато правителството му играеше по свирката. Ясно става, че "Шеврон" му е по-скъп от здравето на българите.

18

Asen

преди 12 години

Тиквата и Росица Чехлева,нямат собствено мнение.Това са кукли на олигарсите.Най-тъжното е че след 10 години *** ще са мнозинство в България.

17

До ГЕРБ

преди 12 години

Минималната заплата в Албания е 150 евро в България е 138. Благодарим ви ГЕРБ вече официално сме по-зле и от Албанците.Аз мисля че това казва всичко за капацитета на ГЕРБ

16

monke

преди 12 години

Хайде на бас, че тиквата си е пуснал в колата "Ти си бурята..." на онази виеща като пребито куче ***:)! Толкова му е кеф, че вече навсякъхде командва простотията му! Обаче не знае, че на пролет си заминава, ама не за Банкя, ами за пандиза, дето отдавна му е мястото!!!

15

Нещо президенчето

преди 12 години

НЕ СМЕЙ да мръдне май? А, е мръднал а дон Бойко му бръкне у зъркелите. *** и той с тия пръсти, чиляк против уруки да търси лек. Пак гледам снимката и пак ме учудва МУМИЯТА - куклата. То сите знаем, че е на конци, ама пък чак от страх да не смее дъх да си поеме?Президента - кукла на конци.Премиера - с липса за отговорност.И тия ни управляват?

14

joe

преди 12 години

нека си ги назначават - утре идваме ние и ше ги смениме всичките....... сега май полиаите ще долетят при мен да ме наритат......

13

Председател

преди 12 години

Бойко;....Тука няма нищо,вервайте ми,тиквата е празна,но нали си ми е послушен та за това го търпя още.''

12

Анонимен

преди 12 години

Вътре в държавата "всичко е ОК"!Сега остава да назначат разни Калинки във външо и България ще цъфти и върже!А на снимката Тивката показва къде ще самоубие Плявата ,ако не го слушка!

11

Българин

преди 12 години

Очаквайте пълен набор от "калинки","румянки" и т.н. знайни и незнайни "въздухари"

10

Анонимен

преди 12 години

Да,бе,да!"Обсъждали" - друг път!За ненормални ли ни имат или за слепи,че да не виждаме за какво става въпрос!?!Това недоразумение б.б. диктува на този мишок и той изпълнява!Нищо хубаво не ни чака!

9

Анонимен

преди 12 години

Какво има да обсъждат? Кой е по-наш човек сигурно ! Сега ще се раздават наградите за вярна служба.

8

Анонимен

преди 12 години

Откъде ще вземат 65 нови посланици? Само да не са някакви момченца и момиченца с единственото предимство, че знаели езици. За този пост се иска много опит и дългогодишна работа в дипломацията. Има такива в министерството, които от години са задържани на по-ниските нива, но на които главно се разчита да работят свръх сили навън. Те крепят посолствата и ги пазят от гафове. Новият министър щеше да ги издига в кариерата. Сега ще видим.

7

Анонимен

преди 12 години

Брус Джаксън - председател на американския комитет за разширение на НАТО:На България не е нужен човек, който прилича на премиер. България се нуждае от премиер, който прилича на човек! Всяка държава си има мафия, а вашата мафия си има държава.

6

мафия

преди 12 години

Да не се заблуждваме..за тия топли високо платени местенца няма случайни хора,ГЕРБ+БСП=БКП.

5

хит

преди 12 години

за снимката........ефекта на илюзията.Плевко е на по заден план,ноооооооо.....бавно и плахо ще се приближи да се докосне до пръста на всевишния!

4

ЗОРО

преди 12 години

"Всичко е наложено от "европейския съюз" и с тези думи се отне всичко което беше добро за народа..." - 500 г. сме били под турско,а колко ще бъдем под европейско робство...никой май не знае!!!

3

Анонимен

преди 12 години

"обсъжда" вероятно в случая означава единия диктува, другия старателно си записва

2

Анонимен

преди 12 години

Снимката кърти мивки.Това е "независимият" президент със "собствено мнение" ...

1

Путин

преди 12 години

ЦЕЛИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ В БЪЛГАРИЯ ПОД ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГОЦЕ И ТРАКТОРА СЕ ОПИТВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА СВАЛИ ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БОЙКО И ЦЕЦО РАБОТЯТ ЗДРАВО И СА СЛОЖИЛИ СКОБИТЕ НА ТРАКТОРА.И ТОЯ ПУНДЬО СЕРГЕЯ И ТОЙ НАРЕДЕН ..БАРАБАР ПЕТКО С ...ЖЕНИТЕ А ПЪК ЖЕНА МУ-С МЪЖЕТЕ....ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ НАПЪНИ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С ГОЦЕ И ТРАКТОРА.