41

шшш

преди 12 години

Такава са му я написали ,такава ни я изрецитира.Всички разбрахме от предизборната му кампания,че няма дар слово,и как така за 2 месеца стана такъв силен оратор.Между другото в Народното събрание четеше,малко дългичко му беше за наизустяване,повече се е помъчил върху вчерашната реч .нямаше как да я чете.

40

Яко

преди 12 години

В предишния си живот бях ирландски секс-манияк и изнасилвач. Имах слабост към пастирките...

39

Анонимен

преди 12 години

Продължителността на речите на ГП:РП беше 3:1 , а съдържавнието беше 1:3

38

r2d2

преди 12 години

ДСБ - както винаги подготвени, професионални, конкретни, аргументирани. За съжаление пропагандната машина на Agent Бор, Кеворкян и Станислав Трифонов успя да размъти умевете на Българина (за справка виж 12, 13, 17, 23). Жалко наистина.

37

Нещо не Ви вярвам

преди 12 години

Ха Ха Ха "От ДСБ припомниха, че на втория тур на президентските избори са дали подкрепата си за Росен Плевнелиев" - А на първия тур ? За Калфин сте гласували - не ми се правете на десниа и така да е - с вашите 5 гласа и без тях все тая - и сега що "напомняте" - медал ли очаквате да ви дадат ?

36

Анонимен

преди 12 години

Словото на Плевнелиев беше зов за единство на народа защото само когато сме единни успявамеСловото на Първанов беше самохвалство за ярката диря която остава в историята един агент провокатор

35

до 30

преди 12 години

Добре че е Бойо ,че да ги ръга с ----остена,все нещо става !

34

!!!!!

преди 12 години

Народа видя ДСБ да се мазни на президента, не видя какво ще искат от него. Ай си ктир от ченгета и бивши комсомолски секретари!

33

35

преди 12 години

35,Искали са да кажат, че Плевнята би би добър премиер, за разлика от наш Боко. Не го ли схвана ?

32

.....

преди 12 години

Като силен ППЕМИЕР или като силен президент ???? :Д

31

Чудя се????

преди 12 години

Симо, Гоце, СерГейчето, Боко, Плевнята... толкова ли са прости българите, че ги избират тези мафиоти и некадърници ?

30

Хъм

преди 12 години

Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ То човек да не отиде за едно кафе, връщам се и Плевнелиев станал премиер? Чудя се колко ли години ме е нямало?

29

До 22

преди 12 години

Можеш да щипеш само комшията и ***!!! Хората са в правителството, а ти скимтиш из форумите!

28

Анонимен

преди 12 години

дела, дела и само дела!

27

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев говори като силен премиер с ясна визия, видя ДСБ ...Видяха го и агентите от ДС, СДС, БСП, ДТИБЪ, ВГЗЪ, ЦРУ, МОСАД, МИ-6, МИГ-23, ЦСКА, Левски и т.н.

26

Добре планирано !

преди 12 години

Довечера Боко ще тупка Плевнята зад врата и ще пита:- Ти ли си по-умен, а? Ти ли си по-подходящ, а? Новобранец !

25

ждшсх

преди 12 години

Плевня, Плевня, Плевняяя ... само за някакви приоритети дрънколиш, визии, цели, идеи ... ама не отчиташ факта, че кат Бат Бойко те подкара с дебелата шкурка, ще ти се променят визиите много бързо хахаха

24

Анонимен

преди 12 години

гоцето трудно го дишах

23

Смех, брато!

преди 12 години

Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев заяви в предаването "Търси се" по бТВ, че в предишния си живот е бил жена. Плевнелиев научил този факт, благодарение на компютърен Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев заяви в предаването "Търси се" по бТВ, че в предишния си живот е бил жена. Плевнелиев научил този факт, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия него."Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев.Софтуерът, който разкривал тайните от миналото му, бил монтиран в началото на демокрацията в машина-оракул, разположена в благоевградския ГУМ.Росен Плевнелиев си спомни и изпя съчинения от самия него химн на благоевградската математическа гимназия. Той изсвири няколко акорда на китара, изкара и Македонско девойче и смени памперса на бебе-кукла за секунди пред камерите.

22

know how

преди 12 години

Да, Плевнелиев има визия, обаче не знае какво да прави с нея