66

Анонимен

преди 12 години

Не че нещо обаче това име Вивиян и точно на момче ми звучи някакси педалско!! Вивиян ако не се лъжа се казваше бившата на Славчо Тошев :D

65

EmO

преди 12 години

ДО 81: Аз съм съгласен, че нещата са много зле, но съм убеден, че при някоя друга партия щяха да са още по зле, или на същото положение в което сме си сега. Какво щеше да е ако бяха ДПС на власт ? Представяш ли си този абсурд... или може би БСП ? *** са всичките !

64

do 80

преди 12 години

"Щеше да е много по зле !"е точно тук много грешиш. Нямаше да е по-зле. По-зле от това няма на къде. *** е, че управляващите изкарват ситуацията, че едва ли не ако не са те ... ехее ... мн зле щели да сме. И марионетки като теб им вярват.!

63

EmO

преди 12 години

ДО 76: Най-добре щеше да е да не коментираш, понеже си много ***. Какво ми викаш "АКО АКО" Аз не ги хваля ГЕРБ, а просто казвам, че е глупаво за всяко престъпление да викате, че вината била в ГЕРБ. И който и да беше на власт нямаше да е по различно НИЩО !!! Щеше да е много по зле !

62

EmO

преди 12 години

ДО 74: Какво ти е виновен ГЕРБ бе ? Ако беше БСП или някой друг какво ? Тия неща нямаше да се случват ли ? Много сте прости ! Каквото престъпление стане, все ГЕРБ е виновен. Тия престъпления щяха да стават при всяка една партия, която е на власт ! Герб не е виновен,че стават най-различни престъпления !

61

Анонимен

преди 12 години

Кво става при тоя Герб бе, докараха ни до пълна лудост.

60

ime

преди 12 години

Не се подхлъзвайте, това пак е целенасочено, за да се отбие вниманието от нещо по голямо.

59

89boy

преди 12 години

К'во им става на тия деца съвсем изперкаха........................

58

до 66

преди 12 години

ами и такива небивалици се случват в държавата на боко рапона и цецо шестака.

57

????

преди 12 години

Вивиян не бил там и казал на Митко да остане през нощта. Митко седял от 19 до 21 часа, след което взема 2000 лева и напуска заложната къща. Оставил ключа в близката тоалетна. ЗАЛОЖНАТА КЪщА е БИЛА ОТКЛюЧЕНА С ПАРИ И ПРАЗНА,А МИТКО ПОСЛЕ ЗАКЛюЧИЛ И ОСТАВИЛ КЛюЧА В ***???????

56

Анонимен

преди 12 години

Фърлят Ви кьорфишеци да има за кво да си чешете езиците. Я идете си вижте децата и жените и не се занимавайте с глупости. Глейте си семействата и не чакайте на държавата и МВР, щото и Станишев не може да ви спаси детето ако сега не го знаете къде е, не дай си боже да не е с добри хора

55

RedmoonZ do 59

преди 12 години

"Напоследък всички убийства започват с изчезване"В тази връзка чакаме първото убийство, когато убитият няма да изчезне предварително, а ще си се движи нормално напред-назад, поне докато не бъде убит поне още веднъж (простете за сарказма, лош навик ми е).Не е хубаво човек да е прекалено спокоен в нашата действителност, но още по-лошо е да е прекалено наплашен. Когато изчезналият е откраднал пари преди да изчезне, мен лично ми се струва по-логично сам да се е скатал, отколкото да е убит.

54

*

преди 12 години

МВР спешно търси сценарист и режисьор-постановчик с опит в криминалния жанр, за работа на ишлеме.

53

Боко Т.

преди 12 години

ееее аре стига де. за какво само разкарвате колегите милиционери и кучето. че и ми смъквате така рейтинга. то, че скоро ще намерим трупа му е ясно. ама лошото е, че пържолките вече са на привършване. то толкова трупове излязоха последните дни, че изкупх кварталната бакалия.

52

fck

преди 12 години

Боко Цеко... алооооооооо ДЪРЖАВАТА ОТИВА ПОДЯВОЛИТЕ !!! Младите хора изчезват, самоубиват се убиват се едни други ........ България отива наникъде... това е идва си края..... не се ли вземат незабавни мерки до тука сме... щом младежта се изврати и почнаха да правят глупости и да се избиват край!!!!!!

51

Анонимен

преди 12 години

Напоследък всички убийства започват с изчезване. Дано да е живо момчето и ако е живо защо мълчи толкова време?Имат ли връзка с полицаите самоубили Чочо тези заложни къщи предимно са на крадени вещи

50

Анонимен

преди 12 години

"Брат му Вивиян Димитров разказа пред репортер на zaPernik, че Митко отишъл при него в заложната му къща, намираща се в Студентски град в София. "Aбе тия заложни къщи за нищо ги нямате:) пък и в Студентски Град.Знаете ли кой може да поличи лиценз за такава и за какво за заложните къщи в БГ?

49

Изперкал от Перник

преди 12 години

Абе софийската мафия в Перник ли се премести ?Днес чухме първата версия- свободно журналистическо съченение включващо и името на момчето.Утре ще чуем версия 2 а до края на месеца ако са по 2 на ден ще чуем още 20.

48

Анонимен

преди 12 години

Вивиян е доста съмнително име... и съмнително звучи тва съжалявам за това което ще направя се едно ще застреля роско докато се *** на микрофона в президентството :Р

47

abe

преди 12 години

da mre , i4 mi ne e prez dedovia...zalozna k1shta 2000 leva i taka i taka...