236

Анонимен

преди 12 години

толкова безличен, че няма да го помним много скоро. От него се иска само едно - да погребе бсп. станишев свърши доста добра работа, тоя само трябва да я довърши.

235

Анонимен

преди 12 години

327-***!пълен ***!толкова е ***, че не знае къде членуват още неговите кумири Боко и Цвъко!

234

Анонимен

преди 12 години

Отчаян народ сме и какво ни остава освен сляпата надежва , че Плевналиев ще е българският президент , а не *** на Бойко ! Истина е , че и новият президент е пъти по-интелигентен от премиера / е...вярно , че с нула не се умножава , но..../ и дано това му помогне да създаде национална политика , а не Борисовата мутрофобия , защото 5 год. от Дондуков никой не може да го мръдне !!!

233

Анонимен

преди 12 години

Гоце , Збогом и не се връщай

232

учуден

преди 12 години

ама никой не ги и попита тия президенти чули ли са какво мислят гласувахме за бат бойко ама май си го хакнахме за пореден път.ама нищо де тия дето се пишат интелигенция те са виновни .еми няма кой .

231

Ю2

преди 12 години

Без Гоце за България едно зло по-малко! Сигорен съм, че Плевнелиев ще е по-добрия от Желю и Стоянов, които употребиха институцията за поръчкови и /или/ лични интриги.

230

до 319

преди 12 години

Българите сме толкова разделен народ, че политиците няма от какво да се страхуват. Пример са последните стачки и протести, където без много усилия с помощта на медиите насъскваха хората срещу протестиращите.

229

Анонимен

преди 12 години

Отиват два рейса маскирани и тежко въоръжени милиционери да търсят акцизни стоки без бандерол в големи количества, като провеждат претърсването по обичайният си метод с шутове по възрастните хора, които ние с простият си акъл, мислим за невиновни до доказване на противното и с разрушения, сравними с нанесените от танковете на Гудериан? В крайна сметка, намират цели четири кутии цигари, *** неееее какво си помислихте? Не без бандерол, а със стар такъв. Независимо от това задържат хората и ги подкарват към 02 РПУ, където след намесата на адвокат, възмутената общественост и онлайн медиите ги освобождават след два часа?!Е, сега е момента да си зададем въпроса: защо не ги карат във Боп-а, а? Нали всичко е правилно и законосъобразно в действията им?Ми, няма как уважаеми, защото въпросните лица нямат нищо общо с организираната престъпност, за която само Ежко Ежков не е чувал, откак успешно се справи с нея.Както сме казвали и друг път, след такъв тип акция в нормалните страни хвърчат оставки на всички нива, като есенни листа по алеите на Парка на свободата (умишлено не пишем Борисовата градина за да не си помислите, че имаме предвид онази във Банкя, дето я садят с компири).

228

хан Крум

преди 12 години

Браво Роска дълги години да си президент и мачкай червената смрад.

227

учуден

преди 12 години

абе защо няма коментари за това семейство дето демократични барети са им обърнали внимание

226

Анонимен

преди 12 години

Магистралният президент на ГЕРБ се оказа, че не е това, което създадоха медиите като усмихнат маркетингов продукт заплатен от ГЕРБ. Сега се вижда, че Плевнелиев има разбито семейство, както и самия Бойко Борисов също.

225

И това доживяхме

преди 12 години

Парцалена кукла-съшита с бели конци да ломоти глупости. Ама тоз дето я съшил, нали не е способен едно бебе да направи,напук гледа да му е-е мамито на тоз народ. То за тази работа друг ще викне ама истината е тая. Ни семейство ни котило и ще ни мисли доброто???????

224

Анонимен

преди 12 години

А брат му във Австрия ли живее?

223

Анонимен

преди 12 години

*** плевнелиев е на светлинни години от бат Петьо и що първата дама я няма.....***

222

Анонимен

преди 12 години

До Слободан Милошевич,председател на Социалистическата партия на СърбияУважаеми другарю Милошевич,Бих искал да доведа до Ваше сведение позицията на БСП относно последните събития в Косово. Ние отхвърляме подхода на двоен стандарт и едностранно обвиняване на Югославия за създалата се ситуация в Косово Парламентарната група на Демократичната левица декларира желание Народното събрание да приеме решение за неучастие на България във войната нито пряко, нито косвено. Ние разглеждаме предложението за предоставяне на въздушен коридор на НАТО през България като много опасно за националната сигурност и за Балканите. Наивно и безотговорно е да се смята, че приобщаването към НАТО е гаранция за националната сигурност. Това би било авантюристично решение Георги Първанов,председател на Българската социалистическа партия.

221

do 312

преди 12 години

Така трябва да се отнасят с всички които нарушават закона и нещата ще потръгнат. Вие нали не си мислите , че немците и англичаните спазват законите , защото са много културни и възпитани.

220

4 4 4

преди 12 години

не знам не ги ли е страх тези Политици,не си ли спомнят балканската воина когато за много кратко време от 300000 армия става почти милион и от най крайните точки на света се връщат Българи за да се бият за свободата на България и не срещу кои да е а срещу турската армия и не само я побеждават а биват и спрени за да не продължат за Цари град.Ако хората отново решат ще ви смажат за 2 дни само

219

ИК

преди 12 години

Цял ден БТВ опитва да докаже колко правилно е решението на Плевневлиева да не присъства на приемането на президенството от съпруга и.Правилно, да запитам дали е присъствала и на сватбата с Росен Плевнелиев или си е бранила личното пространство.

218

rument

преди 12 години

Какво плюете веднага бе,човека още не е започнал да работи,вие веднага плюете.

217

Анонимен

преди 12 години

Преди малко две клявки по БТВ се опитваха да убеждават целокупния български народ,че мястото на съпругата на г-н Плевнелиев не е до него в най-важния момент.А къде и е мястото тогава?Това поведение е грозно,невъзпитано и неуважително.Май че и началника на президента не е наясно с протокола,иначе щеше да му свие сърмите.Съпругата освен това показа,че не се гордее със своя съпруг,е как тогава ние да се гордеем с него.Г-жо президентша, вие се срамувате от съпруга си,сигурно има защо,а мен ме е срам