151

Анонимен

преди 12 години

Цоциалистите газ (шистов) пикаят. Честит ни нов президент!

150

До 172

преди 12 години

Позапри се малко,много лиги хвърляш,ще се подхлъзнеш на тях!Не забравяй ТИКВО,че малкото камъче преобръща колата,не канарата!

149

до 202

преди 12 години

Той и Бойко обеща да разсипе шумкарите и престъпниците от клецанье и съд и накрая нищо,че Плевнята ли?Ти видя ли кой са му избранниците в екипа-десари от посолствата в чужбина и милиционери с комсомолско-демократична закваска.Тия работи сам не си ги вярваш.

148

za 203

преди 12 години

А хапченца пийна ли другарю...........ако помниш преди 3 години Кремъл ни остави на студено посред зима........а на власт беше Гоце и украйнското еврейче..........що така.....надупването не помага, другари, подозирам,че вие го правите за кеф

147

Анонимен

преди 12 години

председателят на Народното събрание , премиерът , министри, депутати, президентът , столичният кмет , главният прокурор , висши духовници и висши военни, дипломати, представители на екипите на президентите На церемонията присъстват също еврокомисарите , които са на посещение у нас. ЕТО ТАКА НИ МАНИПУЛИРАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ-ТАКА СЕ ГРАДИ ЛИЦЕТО НА ВЛАСТТА!С ДУМИ И ИЗРАЗИ АЛЛОУ!

146

Иван

преди 12 години

Най безличният президент досега.Толкова е скучен,че спирам звука на телевизора,щом започне да говори.

145

До 195 неграмотник

преди 12 години

КАТО НЕЩЕТЕ РУСКОТО *** ПЪРВАНОВ ЩЕ КАРАТЕ КОЛИ НА 3 ЛЕВА БЕНЗИНА, ЗАПЛАТИТЕ ВИ ЩЕ ОСТАНАТ ЗАМРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЗЕНИ ПОНЕ ОЩЕ 3 ГОДИНИ И ЩЕ ХРАНИТИИИИИИИИИИ *** КАКТО ВИ НАРЕДИ ЕС. ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ И ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА ДОКАТО НА ГЪРЦИТЕ ОПРОСТЯВАТ 100 МИЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯРДА ДЪЛГ И СТАЧКАУВАТ ЧЕ ИМ НАМАЛИЛИ ПЕНСИЯТА НА 600 ЕВРО. ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, АКО БЯХТЕ НАЦИЯ ЩЯХТЕ ДА СТЕ НА УЛИЦАТА КАТО РУМНЪЦИТЕ, НО ВИЕ СТЕ ПОМ..ЯРИ И СЕ РАДВАТЕ НА НОВИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ ДЕТО ЩЕ ВИ КАРА ДА ЗАТЯГАТЕ КОЛАНИТЕ, МАЗОХИ

144

Анонимен

преди 12 години

Шумкарите,леко да не си докарате някой инфаркт от яд!Свиквайте,щото последния ви бастион-Червения съд,си отива с Гоце!Тогава ще видите кон боб яде ли!Престъпници крадливи,идва Видов ден и за вас!

143

до 194

преди 12 години

Не забравяй,че и при оня-жею-жабата и бракоразводният адвокат с кривият нос съдиите бяха същите!

142

АЛО

преди 12 години

Сред присъстващите на церемонията са Цецка , Бойко , Желю Йорданка , БОРИС. На церемонията присъстват също Кристалина и Йоханес , които са на посещение у нас.

141

за 196

преди 12 години

Че то от 10 години и бензина и газта са най-скъпите в Европа.............ако забелязваш надупването пред москва не помага....

140

Анонимен

преди 12 години

Мафията вече си има държавен глава и гейберастията пищи от кеф.

139

до 175

преди 12 години

Не е,ама е от црвеното комсомолско котило.То там случайни ора нема.Като независимите кандидати в Щатите-всичките падат в канала и изгряват само подкрепените с много пари.Демокрация ръйш ли.Хитлер са го подкрепяли едрите индустриалци,в Америка-банките.А овцете си мислят че избират.

138

ВАРШАВА

преди 12 години

КАТО НЕЩЕТЕ РУСКОТО *** ПЪРВАНОВ ЩЕ КАРАТЕ КОЛИ НА 3 ЛЕВА БЕНЗИНА, ЗАПЛАТИТЕ ВИ ЩЕ ОСТАНАТ ЗАМРЪЗЕНИ ПОНЕ ОЩЕ 3 ГОДИНИ И ЩЕ ХРАНИТИ *** КАКТО ВИ НАРЕДИ ЕС. ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ И ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА ДОКАТО НА ГЪРЦИТЕ ОПРОСТЯВАТ 100 МИЛЯРДА ДЪЛГ И СТАЧКАУВАТ ЧЕ ИМ НАМАЛИЛИ ПЕНСИЯТА НА 600 ЕВРО. ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, АКО БЯХТЕ НАЦИЯ ЩЯХТЕ ДА СТЕ НА УЛИЦАТА КАТО РУМНЪЦИТЕ, НО ВИЕ СТЕ *** И СЕ РАДВАТЕ НА НОВИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ ДЕТО ЩЕ ВИ КАРА ДА ЗАТЯГАТЕ КОЛАНИТЕ, МАЗОХИСТИ.

137

Анонимен

преди 12 години

Комуноидите кръв пикаят сега!Кеф голям!А като почне и смяната на съдиите-комунисти какъв вой ще има по форумите не ми се мисли!Давай Плевнелиев,унищожете ги мръсните комунисти!

136

Анонимен

преди 12 години

По време на демокрация ще ви упавляват само ***, защото демокрацията е управление на мнозинството.Не на умните и на можещите, а на тези които са повече.А глупаците винаги ще са повече от умните.

135

за 185

преди 12 години

Агент Гоцко беше п-Резидент на Кремъл, а не Президент на България.......най-хубавото е ,че си отива

134

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев явно е започнал бизнеса с крадени мафиотски пари и ги е умножил замесвайки се в корупционни схеми и плащайки подкупи на чиновници и общинари.Един достоен Президент на България!

133

Супер ГЕРБ-ер

преди 12 години

Честитооооо! Хайде сега една метла в президенството.......и после наред е последната крепост на шумкаризаторите -съда...........бай,бай, няма да ни лисвате ,другарчета

132

Анонимен

преди 12 години

айдеееее смотаните хейтери запо4наха да избиват комплекси в сайта !