152

Анонимен

преди 12 години

Казват, че дявола, като няма работа си е *бе децата. Всички медии се напъват от една лична трагедия, да направят "бестселър". Смешници.

151

Анонимен

преди 12 години

до "българин"Стига с това дежурно изречение, за глупав народ! Ами ти да не си от френския народ? Що дириш тука, като сме глупави?

150

не го жаля

преди 12 години

Бах тая безработица. Цели 11 години. Да не говорим, че преди кризата в БГ имаше предостатъчно работа. Но така е, човек винаги си намира извинение, когато трябва да оправдае някоя своя срамна постъпка като неговата - защото да отидеш да трепеш чужди хора в чужда страна заради чужди интереси, и всичко това за пари за мен е най-върховното падение, липса на всякакъв морал и ценностна система.

149

Анонимен

преди 12 години

Като чета имената в статията имам чувството че става дума за турски граждани а не за Българи. И какво сте заревали всички , това е война. Винаги могат да те убият по някакъв начин щом си на фронта , особенно в държава като афганистан.

148

Martin

преди 12 години

Poklon .....

147

до 193

преди 12 години

Не е за ,,евала,, напротив,ако следиш добре,ще видиш че си е сменил имената 2000 година,и само след няколко месеца през 2001 е заминал.А относно Българското му гражданство,в легиона се получава Френско такова след завършването на 10 годишен договор,в случая до края на неговия са оставали дни.Така че от интерес си е сменил имената,не е никаво самосъзнание.Но все пак,за разлика от Ястреб,който нападаше Българите,а се оказа че е турчеещ се войник,ще кажалека му пръст,може и да е бил човек.

146

българин

преди 12 години

Много глупав народ сте ! Убит е човек при атентат. Това което ме кара да се гордея е че един български мюсюлманин служи в христианска армия, в която мисиите са против крайните екстремисти, мюсюлмани ислямисти. Свалете шапки и кажете дай Боже да има още такива мюсюлмани,Бог да прости момчето

145

Анонимен

преди 12 години

А колко ли хора той е убил през мисиите си 10г. като натовски войник повишаван в звания?

144

до 188

преди 12 години

приятел не ме разбра за какво ти говоря-не ми сравнявай емигранството със службата в легиона... защото в легиона не се влиза ей така...както *** отива да краде в европа- и договора после от 5 години не е ей така както *** да се прибере по всяко време.....

143

Анонимен

преди 12 години

Е на такива българо-мохамедани им правя евала. Щом си е сменил името е бил с българско самосъзнание. Мир на праха му

142

АНТИ НАТО

преди 12 години

Mного глупаво заглавие за случая, в който "безработен" не отива в чужбина да бере маслини или портокали, ами да убива хората по света, където НАТО безчинства. Откога за българите и наемното еничарство стана благородна професия? Професионална заетост ли е убийството и стрлянето по хора в страните длъжни на Америка и в лапите на НАТО?

141

емир

преди 12 години

Ами ако някой афганистанец или какъвто и да е там дойде срещу заплащане да окупира България, вие няма ли да го убиете...Търсил си го е този и си го намерил.

140

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст!Но да не забравяме че е легионерплатен военен убиец,а в библията е казано:Който вади нож,от нож умира!А колкото и странно да звучи са му плащали за да умре и той е избрал последното.И не мисля че някой ще му завиди за това.

139

2

преди 12 години

Рожденото му име е било Танер Мехмедов Узунов. Чета отначало българин бил убит........е то значи това е добра новина..Един фес по малко,бил той и със сменено име...

138

Анонимен

преди 12 години

до 185.Няма злоба драги,аз съм в чужбина от 12 години,просто съм реалист и се осмелявам да твърдя че познавам манталитета на емигранта!Но има ли смисъл да обяснявам?Явно не.

137

Turkey

преди 12 години

една скатина по малко!отишал да убива за пари а пък са го гръмнали!хелял на тоя който го гръмнал!с крафта на чужди деца ще храни свойто дете!крушата не пада далече от дарвото!нека и детето му ***!на такива като тоя не трябва да има и гроб!хварлете го на кучетата!нали ca му платили 10 години

136

185

преди 12 години

от 185 до 184

135

до 182

преди 12 години

Когато изкараш 1 година в легиона тогава давай коментар,,,,в Бг има много бързо-забогатели хора - и те не са го направили с тази цена ..насочи злобата си в друг аспект,,,,,,

134

Анонимен

преди 12 години

До 182.Изказвам си мнението и не желая да коментирам действията на останалите.Всеки отговаря за своите действия и заплаща с ...живота си в случая.

133

edna balgarka

преди 12 години

tova ne e na4ina za pe4elene na pari.da v bg e bezrabotica i niski dohodi,no po sveta ima i dryga rabota za pari.hilqdi emigranti se trydqt v 4yjbina za po malko ,no po sigyrno.jalko za mladiq majdetenceto my i roditelite .mir na praha my .