66

Анонимен

преди 12 години

До 89: комунистите, които плюят по ГЕРБ са докарали водопроводната система до това дередже. Това не го е постигнала за 2 мандата Фъндъкова. Да приемем, че на фона на това, което имаме като база, правим каквото можем... Важното е, че българинът така или иначе никога няма да е доволен и винаги някой друг ще е виновен. Сигурно Фъндъкова е виновна и за това, че вали, че има сняг през Януари и, че е студено...

65

Анонимен

преди 12 години

Има как, номер 85. Въпросът е за начина за почистване на улиците. Ако пръскаш химикали за разтопяване на снега, без да си осигурил нормална отводнителна система и наклони на улиците, става това, което стана пак в София - 5-10 см вода, през която трябва да преджапаш. Ако си с кола - няма проблеми, но даже и с кола да си, след това слизаш от нея и трябва да минеш някакво разстояние през кишата.

64

Анонимен

преди 12 години

До всички мрънкачи.Вие сложихте ли си гуми със зимен грайфер,или чакате да дойде месец април ?

63

?

преди 12 години

Само аз ли не ги виждат тези снегорини?

62

до 84

преди 12 години

много ясно че ще искам чисти улици като общината прибира милиарди на година от данъци

61

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера какво очаквате от Фъндъкова? Никой не е длъжен да почисти пред блока ви и да ви осигури сухо и безпроблемно стигане до работа при положение, че вали постоянно. Няма как улиците да са сухи и колите, преминавайки да не мокрят и няма как в 8 сутринта вече всички тротоари да са изчистени от край до край.

60

Анонимен

преди 12 години

аре стига сте мрънкали бе, !!!! в такъв сняг какво искате - да няма снежинка на пътя ли и да е сухо като през лятото???? с тия смешни данъци дето плащате (или по-точно не плащате) и това ви е много, на който на му харесва да си седи у дома и да чака лятото или комунизма да се върне, че едно време беше супер зимата - 3 часа без ток и опашки за банани. кога ще се свършите, че да останат само читавите хора в тая страна и поне малък шанс да имат да я изправят

59

Анонимен

преди 12 години

Хората си бяха изчистили по тротоарите по пътя ми за работата, но улиците бяха отврат - киша и локви до глезените.

58

st

преди 12 години

Зелен кон и умен учител няма!!!!

57

До 77 Пич

преди 12 години

77, пропуснал си женския род на името си! Толкова ли ти е трудно да схванеш, че почистването за едни, не трябва да означава голями затруднения за други? В нормалните държави виждал ли си как се почиства град като София? Отиди примерно в Виена вижа как е там и после пиши глупостите си.

56

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова се справя все по-зле и по-зле. Докато за първия й мандат имаше някакво оправдание, все пак беше учителка и стана кмет на София без никаква подготовка за това, то сега това не е оправдание за влошаването на работата й.

55

Анонимен

преди 12 години

Докато отида до спирката, която е на 100 метра, шест коли ме изкъпаха благодарение на почистването на Фандъкова. После като отидох на работа, се наложи да си купувам дрехи и да се преобличам.

54

Анонимен

преди 12 години

54.I kato se sabudi,vikash si,bojee ne sam izdoil ovzete.

53

Анонимен

преди 12 години

Що ли Фандъкова не си остана учителка, а се захвана с неща, които са много над нейните учителски възможности?

52

Анонимен

преди 12 години

И Фандъкова както и предишните кметове изобщо не успява да се справи с работата си. Какво оабче, че аз не съм гласувал за нея? Нали има ******, които го правят?

51

Дедо Йоцо

преди 12 години

Ловила Тиквата снежинки,обут в потури и с кубинки.Ловял ги като акробат-досущ атлет дебеловрат!А кака Данчето до негоподхранва тиквеното егои четка го със мазен глас:какъв ловец, какъв Атлас!

50

Анонимен

преди 12 години

Нищо не беше почистено в 8:30ч. сутринта! За да се предвижиш в ранните часове на Съботния- работен ден, трябваше вместо с кола, със шейна теглена от кучетата като по Коледните филми. Незнам кой кого изненада, но мен Столична обищина определено не ме изненада. За пореден път се видя "добре свършената и работа"! Жалкото е само, че постоянно намират за какво да ни вземат парите, които и без това трудно изкарваме, а резултата е по-нисък и от минимален!

49

valeri

преди 12 години

Фандъкова до момента се справя много добре. Не съм гласувал за нея но съм доволен от работата и.

48

До 52

преди 12 години

Точно така.

47

Анонимен

преди 12 години

61Сега пък било мокро ! Айде да протестираме и срещу гравитацията, а ?