264

inn

преди 12 години

този е турчин с български име и не се шегувам!!!

263

гурбетчия до 345

преди 12 години

Ти или си ненормален или побъркан ,от двете едното ! Талибаните ,Ал кайда и т.н. се борят против САЩ и опитите им за влияние над арабските страни! Нека американците да се борят с тях ,а не наемни чужди войници ! Ако загине американец бих го съжалил понеже брани интересите на държавата си , но ако загине чужд наемник дори бих се изпик-л на гроба му!Ако загине турски командос при защита на родината си бих го съжалил,но чужд да защитава турски интереси за пари,не! Разбра ли каква е разликата ?

262

гурбетчия до 339

преди 12 години

Айде и ти ,холан ,да сме били повече хора ! Нека бъдем повече хора ,но с разум ! Човекът е отишъл там с оръжие в ръце , кво да го съжалявам ! И не е отишъл да брани родината си , а да налага волята на други държави ,за което са му плащали ! Съжалявам турските командоси ,които загиват при операции в Ирак ,понеже защитават родината си от терористи и го правят напълно безплатно от чист патриотизъм !

261

giligan

преди 12 години

Направо ми е неудобно да чета коментарите .Що за хора сте!?Всички разбираме от всичко ,знаем всичко ! Тези са такива ,другите такива! Лека му пръст на Войника! И дано сме малко повече хора!

260

Ястреб

преди 12 години

Объркан човек с объркан живот! Турчин, роден в България, името му българско, униформата му френска, варди американски макови полета, служи в Афганистан и одумкан от пащун! Не изпитвам никаква симпатия към този мой "сънародник"!

259

do Gurbetchia

преди 12 години

ot bulgarin ot Germania: Prav si napalno, sazaljavam za latinskite bukvi, no njamam kirilica.Moze oshte da se kaze: "Kakvoto povikalo, takova se obadilo", ili mai neshto podobno,kakto i "vseki da si jade poparata".

258

Анонимен

преди 12 години

Иран, Русия и Китай въоръжават талибаните. Освен това сега не воюват както едно време - да сриват цели села, а ги галят с перце, за да "печелат сърцата и умовете"...

257

Стоян

преди 12 години

Сега ще се разплача. Защото този бил роден като българин. Никакъв българин не е! Наемник, ландскнехт. Българите целувахме знамето на святата Родина и бяхме готови, а и днес сме готови да умрем за Нея! Лицемерите да си траят!

256

Гарибалди

преди 12 години

На война ,като на война". Лека му пръст. Но да не забравяме ,че той се включил във френският легион съзнателно,знаейки че като легионер ще убива ,a може и него да убият.Участвал е в много мисии. И навярно и той е убивал.Легиона не е благотворителна организация. Наемническа войска.Служеща за пари.Това е препитанието им .Те са готови да се бият за пари..При тях няма патриотизъм.Много армии вече са от наемници.Само че за разлика от френският легион не вземат чужденци. В американската армия отиват най-вече безработните,черните и ***. Нормалните и тези които не са принудени от обстоятелствата не им се умира.

255

гурбетчия

преди 12 години

Не съжалявам хора ,които за пари взимат оръже в ръцете си и отиват да налагат "правосъдие" в чужди държави ! В коментар 329 бях писал ,че лакомо д... , кръв с--е , но го изтриха !

254

Александър Медвед

преди 12 години

316, войските на СССР 10 години воюваха на практика срещу целия свят. В Афганистан гъмжеше от изродска ислямска *** събрана от целия арабски свят, въоръжени бяха със супермодерни оръжия с които ги заливаха всички натовски държави, имаха инструктори от НАТО. И при все това 10 години баха там. Сега на практика целия свят се бие с талибаните начело с насраните натовци и колко години нищо не са постигнали. И нищо няма да постигнат. Ще си отидат *** като курталански вълци !

253

555 до valentin

преди 12 години

valentine не забеавяй, че преди време войници от същите тези "цивилизовани" народи( САЩ) бяха уличени че са рязали пръсти на афганистански деца. Ей така, за сувенири. Много цивилизовано,нали. В dnes.bg ъщо беше поместена статия.

252

до 328

преди 12 години

Какви ислямисти, какви 5 лева, единственото вечно е, че интереса клати феса. Вижте го тоя на снимката - мюсюлманин отишал да трепе мюсюлмани и утрепан от мюсюлманин.

251

гурбетчия

преди 12 години

Лека му пръст ! Едно е да воюваш срещу нападатели навлезли в родината ти , друго е да отиваш като "умиротворител" ! Държавите които пращат "умиротворителни" сили си имат свои лични интереси и не случайно плащат добри пари на войниците ! На турски имаме една поговорка : tabancayi doldurdum vururum diye , hic aklima gelmedi o:lu:ru:m diye ! Така пиша ,понеже се появяват някакви йероглифи!Превод:заредих си оръжието за да убия ,но хич не се сетих че мога да бъда убит !

250

do320

преди 12 години

Аyyy,ами точно в легиона взимат случайни.Това е нещо като навремето турците са обучавали българските еничери за да колят българите.Тоя е с френска униформа това означава че е български предател.Утре сарко ако го пусне в България има да ви коле та окото няма да му мигне

249

do 317

преди 12 години

Ей ***,като е българин защо не е в български лагер в Афганистан с българите,ами е с френска униформа под френски флаг във френски лагер.Според теб френската ли униформа защитава българските интереси.Бах ти простото племе.Тоя е български предател,защитавайки френските интереси

248

Азъ

преди 12 години

Браво Валентине!

247

Анонимен

преди 12 години

Жалко но най накрая си е намерил майстора. О тишел е да предава "идеалната демокрация"

246

за 303

преди 12 години

Защото си проста пръчка си се учудил - ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛЕГИОН...........напъни си аспирина и ще разбереш ,защо са само чужденци там :)

245

Анормален

преди 12 години

Легион,френски,еничарска история- платен войник, в Легиона се влиза само за пари другото е приказки на Шехеризада,жалко за момчето и хилядите прокудени млади българи по света.