73

от 84

преди 12 години

1863 година. Специално за информация за ястреба, в легиона има повече турци отколкото българи.

72

за 86

преди 12 години

разликата между добрите и лошите войници е, че имат различна кауза. Той е живял така както е искал. Лека му пръст, на такива погребения не сЕ ПЛАЧЕ А СЕ ПЕЕ........наздраве със старо виски за мъжете дето живеят ,така както искат..............другите можете да цвъркате по форумите...тихичко

71

Анонимен

преди 12 години

За всеки легионер е чест да загине в бой.Който го е страх за живота не ходи в чужденстранния легион.В Мексико през 1963 година конвой от 62 легионери е бил нападнат от 2000 бунтовници организирани в три батальона-два пехотни и един кавалерийкси съответно 1200 и 800 войници.Легионерите са се били до последно, когато са останали само 6 живи легионери и са нямали муниции не са се предали а е имало ръкопашен бой в който трима загиват и трима са ранени.Удивени от смелостта им тримата са били пуснати.

70

Ястреб

преди 12 години

До 81 - Не, не се радвам. Но и не съжалявам. Пък по диваащина любимите ти американци и бъртчедите им британци са несравними де! За теб е сигурно много чудно, защо ли пащунките не ги посрещат тия "храбреци" накичени с китчица зад ученцето, хляб и сол в ръчичките и с подканващи влажни погледи, а?!

69

Робин Худ

преди 12 години

Затова бе създадена НАТО, за да защитава интересите на великите сили по цял свят. След като Хитлер почти завладя света "великите сили" решиха че така неможе и че трябва да имат "миротворческа организация"Убиват наред по целия свят. Създават толкова болка,страдание,отчаяние с мисиите си.Убиват мирни хора.Цели семейства.После се чудят какво може да накара някой да се самовзриви!Ако НАТО искаше мир. Те нямаше да са там. НАТО исака ред.Техния ред.Капиталистическия ред.Останалото наричат недемократ

68

bg

преди 12 години

do71-Uorlik ve4e e opredelil Botev i Levski za teroristi.Ostava murshite v narodnoto subranie da se proiznesat po vuprosa.

67

Анонимен

преди 12 години

лека му пръст на момчето...

66

FRANCE

преди 12 години

Ако бяха хванали *** да краде веднага сарко казва че е българин,но за това момче не казаха че е българче.

65

Легионер - блогър!

преди 12 години

Легионер - блогър - еееее гати вица!!! Ха-хахахаха - вие се оляхте бре! Легионер, който пише за легиона - ха-ха това е забранено, освен на тези на, които им се плаща за това, останалите са лъжци и луди!

64

FRANCE

преди 12 години

Това момче кой знае колко ли народ е изтрепал докатто е бил в легиона.На националния им празник,легионерите манифестират на Chанз Елизе с сатъри.Нали и в Либия ги пускаха та руснаците ги засекоха.Всеки сам си избира как да си изкарва хляба,някои с труд а други като тия в Афганиста с клане

63

Анонимен

преди 12 години

терористично нападение , това е когато на някой така му оттърва да говори ,двойните стандарти . американската пасмина е най лицемерна на света !

62

ас

преди 12 години

*** червени ще ви избием до крак някой ден

61

селски бек

преди 12 години

до 68.А нашите войничета не отиват ли в Афганистан за пари бе умнико.Името ми не беше засекретено и ти дават гражданство ако искаш след 5 години.

60

Анонимен

преди 12 години

"...терористично нападение..." Че ккаво терористично нападение е когато се бориш с окупаторите на страната си! Все едно да определя сега и Ботев за терорист! Хайде моля ви се!

59

Анонимен

преди 12 години

Да ви майката скапана капиталистическа. К'во майка си търсите още там бе? Нали свалихте режима на талибаните? Нали "пратихте" на дъното на някое море Бен Ладен, който беше терориста организирал атентата на 11 септември? *** като мухи, *** долна капиталистическа да е.а! За един декар макови полета- 10 хамерикански и 10 френдчета от мироопазващшите сили да ***!

58

до 66

преди 12 години

Еми НАТО е в България бе

57

Легионер=безродник!

преди 12 години

Нито един от пишещите тук пъпчивци и шизофреници не е бил легионер, един - два филма и някоя книга (за книга се съмнявам жестоко) и това ви е "знанието" за легиона. Там се засекретява името, дава ти се френско, а на 10г. служба - вече не е бил обикновен войник, а продал се втори път чист французин! Като сте ербап - отивайте в Афганистан, но с наш флаг на униформата!

56

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ да вдигне пенсиите с данъците на богатите Търсете в гугъл

55

Анонимен

преди 12 години

Абе там са по желание а не по задължение.Искат много пари набързо дори и да трепят,абе понякога ги и трепят.Защо не кажат колко невинни афганистански граждани са избили?Какво правят в Афганистан?Ако нато дойде в България ние сигурно ще им се радваме

54

Анонимен

преди 12 години

57И какво ни интересува къде си бил! Иска си, отишъл си! И той така! Убили го! Да се оправят! Това не е мой проблем!