84

165

преди 12 години

Не мога да разбера защо всички очаквате от хората в съдебната система да са перфектни,след като всички вие в работата си не сте по добри от тях. Те са хора като вас. Там бяха продадени около 400имота на "социално слаби". Защо не се провери какви бяха тези хора и на кой са роднини. Може да има роднини на политици,полицаи,инженери и т.н. и на вас дори,които се възмущавате тук. Дали от всички само тя е сгрешила? Важното е да е съдия, защото това е скандал. Останалите са светци. ДА ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ.

83

Алов

преди 12 години

Тази ще я взема да ми разресва къндълките.

82

Килъра

преди 12 години

Новия морал-гарантирано от ГЕРБ!

81

Анонимен

преди 12 години

Тази не е ли Тоца Крокодила от Перник бре ?

80

Анонимен

преди 12 години

ГНЪС, ГНЪС, ГНЪС !!!ПОЗОР !!!

79

Мери

преди 12 години

Ох на тати щерката! Ох на Темида висшите административни съдии! Ох на съдебната система милиционерите, станали шефове на висши съдилища!

78

Георги

преди 12 години

Интересно през 2007г. не е била в съдебната власт , а през 2010г. вече е в ВСС. Браво , е на това му се вика кариера. Колкото са по-нагли , корумпирани , толкова по-бързо израстват магистратите. И хич не им пука от народа , ние за тях сме само източник на доходи .... мам...к... им ***

77

Свински черва

преди 12 години

В българската Темида ВАС се прояви като звено, в което като че ли непрекъснато се водят задкулисни игри: една групировка действа срещу другата, сетне хора от противниковите групировки временно се сдружават и играят като отделна група, така че не знаеш кога каква присъда ще произнесе даден троен или петорен състав и дали ще изтеглиш дългата или късата клечка. В един съд, в който бивши шефове на отделения са наказаните (чрез поглаждане с перце) Урумов, Икономов, Генков, а тези хора определено са имали и имат влияние, въпросът за възстановяване на щерката на тати на работа беше почти предизвестен. Защото ВСС допусна грешката да не накаже тримата съдии с преместване в съд от по-ниска инстанция и те запазиха позициите си. Излиза,че този състав на ВАС се нуждае от сериозна чистка и че НС трябва да поеме инициативата ВАС да не е инстанция над ВСС, в смисъл да няма право да отменя неговите решения. Иначе какво съдебно правителство е този Съвет!. Вече видяхме, че независимостта на служителите на Темида се превърна не в защита върховенството на закона, а поставянето на магистратите над закона. И че колкото от по-висока инстанция е даден съд, толкова по-екзотични са неговите решения...Ако и по делото за татината щерка няма основания за отвод на всички съдии от ВАС, очевидно в РБ правото вече не важи. Това дело трябваше да се гледа от НК на ВКС. Обърнете внимание как правилно са разпределени делата по "Приморско": едни и същи съдии: три послушни съдийки и Н. Гунчев. Съдия Гунчев е във ВАС заради Гюнай Сефер, с когото се познават от времето, когато Гунчев беше в Дулово. Във ВСС Гунчев пък има подкрепата на Ст. Петров. Над всички тези хора е ДПС, разбирай Доган.

76

мами

преди 12 години

Това се казва наглост.

75

9689

преди 12 години

Може би защото е хубавичка а иначе всичко е по старому-имаш ли много пари няма наказание.

74

Ням

преди 12 години

Ето къде били наглите!

73

Анонимен

преди 12 години

Дайте й пари и помощи на беднячката!

72

Ташунко

преди 12 години

И тази ше съди хора ! Не била тогава съдийка. Заради такова минало за измама нямаше на много места да я вземат на работа и за това я направиха съдя. Темида трябва да се нахне като символ на съдебната ни система и да сложат снимка на тази , защото по отговаря на действителноста на българският съд.

71

Анонимен

преди 12 години

Всъщност кучето е заровено съвсем другаде! Ако е получила правото на строеж незаконно - защо не се отнеме, съответно сградата стане незаконна и да се събори? Защо не отиде в дрънголника тоя дето и даде правото на стореж - кмета на Приморско.... Просто пак ни хвърлят прах в очите - ако искат да я накажат има си начини! Отделно че са се облажили поне 20 магистрата - а с другите какво става?

70

Анонимен

преди 12 години

Съдийката е супер , а разните мазни герберки като Фидосова и *** Попова ,само завиждат.

69

Дядо Петър

преди 12 години

Преди години един познат каза:"Нещата у нас няма да се оправят, докато ПАРИТЕ НА МУТРИТЕ НЕ ВЛЕЗАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА МАГИСТРАТИТЕ".И се оказва напълно прав.

68

assos

преди 12 години

Явно независими значи недосегаеми , няма друго обяснение на това което се случва в тази така наречена държава!!!!

67

sk

преди 12 години

с тези няма оправия

66

Анонимен

преди 12 години

Tумора на БГ.Трябва да се излекува наи бързо

65

smoke_chiba_chiba

преди 12 години

до 95 заради аватара един + от мен. Много сполучлив. А иначе по темата. За пореден път става ясно колко гнила и корумпирана е съдебната система.Към момента тя е най-слабото звено в България. Който направи успешни реформи в нея ще има втори мандат.