22

брей

преди 12 години

Изкупителна жертва ще го изкарате сега, така ли? Ми да говори, да говори, да каже чии грехове ще изплаща и кой стои зад това, защото очеизбодно е, че той е бил "вътре"...така де, ако реши да изплюе камъчето ще го обвинят за невменяем, така ли...да се чуди човек кой се е подсигурил с този психично болен, защо той остана жив, а здравия му партньор се самозастреля?

21

Анонимен

преди 12 години

Ало СДС,ДСБ,ДПС,РЗС,АТАКА и БКП-БСП,защо мълчите като женски полов орган,кажете на народа ни кой и как и по какъв начин извършва това и хиляди други убийства над нашите деца,или ние народа искаме детективи и военната полиция да поемат всичките тези убийства.Явно е от телф.обаждане на убитата по особено жесток начин Мирослава,че има замесени полицаи от висшите ешелони на властта...

20

ицо

преди 12 години

Абе 23 ти осъзнаваш ли какво пишеш бе,какви са тия глупости и простотии бе?

19

Мукомор

преди 12 години

Ай честито, дано изгние там гадината !

18

Анонимен

преди 12 години

Хем болен от шизофрения,хем се оженил.Нали като тръгнеш да се жениш ти искат справка от Областния психо-диспансер,че не се водиш на отчет.Или ти дават справка според зависи..?Има нещо гнило в.... психиатриите!

17

Анонимен

преди 12 години

Цялата милиционерска история е скалъпена за да се прикрие някой...Те са поръ4ителите 100%гарантирано без всякакви съмнения!!!!!!

16

мафия

преди 12 години

Хайде де..тая и съпругата ба Боевски....така говори.

15

Анонимен

преди 12 години

А защо от останалите партии в парламента мълчат те нямат ли агенти в мвр и данс и гдбоб,аз вярвам че те знаят всичко но мълчат,защото и те когато са били на власт са разследвали по същия начин,ако не и по лош,при толкова пари за подслушване не може никой да не знае цялата истина,вижте колко момичета и момчета на възраст от 9-18г.изчезват или биват отвличани и всичко се замазва,защо мълчат останалите партии!

14

Истина

преди 12 години

Съпругата на Заека: Той е изкупителна жертва!!!!!Миглена Любенова, съпругата на обвинения в убийството на 17-годишната Мирослава Марио Любенов, твърди пред bTV, че зад този случай стоят по-влиятелни хора. Жената е убедена, че Марио е невинен, а шизофренията му не е измислен акт, за да се отърве от закона.Миглена и Марио са заедно от 7 години, а преди няколко медеца им се ражда първото дете. Жената сама е потърсила медията, за да изкаже своето мнение за нашумелия случай. Тя твърди, че съпругът й боледува от шизофрения отдавна. "Той е болен от шизофрения и то не от скоро, за което има и епикризи. Проявите са страх, параноя, странно държание, недоверие. Дори искаше да общува само с мен", твърди младата жена и казва, че Марио пие всеки ден много силни лекарства.Тя е категорична, че съпругът й е удобната изкупителна жертва по случая Мирослава. Но не знае защо точно той. Човекът, който го е казал, го няма вече. Беше излязъл от ареста в тежко състояние, беше бит в ареста. Трябва да се намери истинският виновник. Според нас има много по-влиятелни хора, които са замесени в това нещо - полицаи ли са, какви са. Нещата въобще не са чисти. Той наистина е болен, но не е виновен, надявам се това да излезе наяве, каза Миглена.Освен показанията на самоубилия се Стойчо, който посочва, че Марио е убиецът на Мирослава, разследването разполага и с други доказателства срещу него, твърдят запознати. До дни се очаква психиатрите от 4-ти километър да се произнесат - страда ли Марио от шизофрения и ще може ли да застане пред съда.

13

Божидар Димитров

преди 12 години

От личен опит знам, че когато си в ролята на политик, не трябва да изтърваваш фрази и да внимаваш какво говориш. Що се отнася до това дали премиерът е разбран правилно, не съм много убеден. Тези думи мога да сравня с моя *** народ, които бяха извадени от контекста от опозицията и медиите.Но е факт, че за два мандата на Първанов са раздадени над 700 ордена и мисля, че не Борисов, а други хора превърнаха отличието в пържола. Не може куцо, кьораво и сакато да притежава най-високото отличие в страната. Не мога да приема факта то да се дава на хора, които не го заслужават, само заради това, че имат кръгла годишнина. Звучи нелепо. Трябва да бъдат награждавани за особени заслуги, твърди Димитров.

12

Цирк

преди 12 години

Божидар Димитров: Пържолите на Борисов са като моя *** народ

11

inn

преди 12 години

как не може една работа да я свършат както трябва в тази държава бе, една работанито полицията полиция, нито лекарите лекари, нито съдебната система съдебна системадо гуша ми дойде, като завърша и няколко години стаж заминавам оттука, аз не мога да рискувам живота на моите деца!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Много *** народ има в тази държава, много!!! Този Заек, бил какъвто бил, трябва да си носи отговорност за нещата, които е вършил - пари ли е печатал, на сводник ли си е играл, с полицаи *** ли си е мерил - все едно: извършил ли е престъпление, да си отговаря за него. Но да го пращаме в пандиза, само защото полицията не може или не иска да разплете случилото се около Мирослава, не е по човешки.

9

Анонимен

преди 12 години

Сестрите Белнейски - невинен вкараха в затвора Лазар Колев за да прикрият сина на приятел на Румен Петков. Яна Кръстева удушена в парка - пуснаха убиеца Чеци след няколко часа разпит само, въпреки, че се беше укрил в Турция и Карбовски го накара да се върне, за което му беше платено та и свидетел "бакшиш" намери в предаването си за да каже, че си спомня от преди 4 месеца през нощта как видял клошара до таксито му. Явно ще го отнесе клошара. И сега пак няма да има виновен! Има замесени полицаи!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Браво на Цецо ти си истинско Мафиот (чадъра )на престъпниците ...Милиционерите

7

Милиционер

преди 12 години

Мисля, че е време за частна полиция. Мисля, че е време за частна полиция. Мисля, че е време за частна полиция.

6

ЗапознатИ

преди 12 години

Мотивът на убийството на Мирослава не е изяснен. Първото обаждане на Мирослава е за отвличане с участие на полицаи, но не става дума за откуп. След като е била убита, вероятно след изнасилване, се говори за откуп от убийците, може би за отвличане на вниманието към друг мотив.При влизане в квартирата Чочо казва на роднините си: "Опитват се да ми припишат нещо". Следователно големият въпрос е дали той изобщо е замесен в убийството на Мирослава? Ако той е бил замесен в убийството и го е признал, защо не е завел полицията на местопрестъплението, а се е наложило трупът да бъде търсен с куче и то на БЧК? Защо при един втори обиск на дома присъства окръжен прокурор и шеф на СДБОП?Може би Чочо е бил привлечен първоначално като свидетел. Според полицията не е имало ток и полицаите са били заети с оправяне на електричеството. Чочо е извадил пистолета от сейф. Сейфът не стои в тоалетната, нали? Дали пред прокурора са се опитали да го накарат да признае участие в убийство? Според роднините пръстите на ръцете му са били счупени, което вероятно е станало в квартирата му. Той е отказал да признае и се самоубива със счупени пръсти и белезници. Според съседката с три изстрела. Такава е версията на Цветанов, който продължава да е министър на вътрешните работи.

5

Запознат

преди 12 години

...МАФИЯТА В НАШАТА МИЛА РОДИНА Е НАСТОЯЩАТА МИЛИЦИЯ КАК НЕ МОЖА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА РАЗБЕРЕ ЗА 22 ГОДИНИ= ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ЗАМЕСЕНА МИЛИЦИЯТАМИЛИЦИЯТА НАБЛЮДАВА ВСИ4КИ БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ЗНАЕ КОЙ КАКВО ПРИТЕЖАВА АЗ СЪМ ПОТЪРПЕВШТ СЪС СУМА 180 000 ДОЛАРА КЪДЕТО БЕШЕ ЗАМЕСЕНА МИЛИЦИЯТА....ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ДТРЖАВАТА

4

otkachen

преди 12 години

shizofrenik li na kykata i shte se opravi ,jako che ne sam brat na momicheto prosto shte go razfasovam za da me obiaviat i men za lyd.

3

Анонимен

преди 12 години

В случая психичното състояние на този престъпник е без значение. Доказателствата, че той е физическия убиец се съдържат в показанията на мъртъв съучастник. Ако по момичето, няма биологични следи от Заека точка с казуса и равносметка- зверски убито дете и усмихнати, свободни като птици извършители.