145

Anonimen

преди 12 години

Вижте какво истината е , че това е една авнгардна технология и ние можехме да сме напред с материала , тя щеше наистина да свали цената на газта и ако имаше газ , защото ние не знаеме още щеше да ни гарантира така бленуваната диверсификация или независимост, лошото че тази технология все още не се приеме еднозначно може би с право може би не , само времето може да покаже дали сме били прави като сме я отхвърлил ,а до тогава ще плащаме по 420 дол. и на руснаците и на посредниците , това е

144

Анонимен

преди 12 години

Браво! Имало и добри новини в тази държава!

143

Анонимен

преди 12 години

Слава Богу че приеха тоя мораториум, дано забранят проучванията и добива със закон . обаче можеше въобще да не се стига дотук ако предварително бяха проучили кои са Шеврон и защо са осъдени да заплатят 16 МЛР долара на Еквадор и какво са направили там преди 15 години. добре че нашите управляващи се оказаха по-умни и по-малко алчни от еквадорските щото прескъпо щеше да ни излезе. после не само газ еми и вода и хляб щяхме да внасяме от Русия

142

Анонимен

преди 12 години

162Хапчетата! Бързо! Ако не помогнат - 112:)))))

141

до Калин

преди 12 години

момче ние тук масово сме ползвали азбест, етернит, ДДТ и какво ли не дълги години преди да разберем колко канцерогенни са те... това че дълги години е ползвано нещо не е причина да го продължаваме с оглед на новата информация която имаме и до която може да имаме достъп

140

Калин

преди 12 години

ТЦ ТЦ .. ВЕЧНО .. НЕДОВОЛНИ.. С ОСОБЕННА НУЖДА .. ТИ ИМ ЗАБРАНЯВАШ ФРАКИНГА .. КОЙТО ПРИЛАГАТ ОТ 60 ГОДИНИ.. ТЕ ПАК СИ БАЯТ И ЛАЯТ :)

139

Анонимен

преди 12 години

159Аууу! подкрепете мафията в Ловеч! веднага:) Целувайте ръка на тези, който ви ограбиха:)))))

138

Анонимен

преди 12 години

156Избърши пяната от поренния ти пристъп олигофренчо! лягай си вече!:))

137

149 допълнение

преди 12 години

Затова от такива пишман инвестиции полза няма. Неслучайно при "левия" Станишев въпреки десет пъти по-големите инвестиции от чужбина българинът се чувстваше беден и прецакан. Защото с тия концесии печели инвеститорът а губи държавата рай за станишеви инвестиции.ако някой ни измъкне като страна от дъното това ще е умната част от българския бизнес - кой прави коли в Ловеч, кой почва от нулата електрокари в Пловдив и това е изходът.

136

Анонимен

преди 12 години

152Написах ти го дословно:"Разбираме омразата, зависта, злобата и мързела ти шевронче! Избърши си шизофреничната слюнка и си лягай! Ще трябва вече да работиш, а не да пишеш постове за Шеврон!"Никой не иска да слуша шизофренични бълнувания на душевно болен човек! Оди се лекувай:)))

135

един българин

преди 12 години

Българи, приятели, повярвахте ли в своите сили? Разбрахте ли, че не сте безгласни букви? Разбрахте ли, че когато сме заедно можем да постигнем всичко? Без хилядите хора излезли на протестите, без стотиците часове безвъзмездна работа на стотици българи тази победа никога нямаше да бъде възможна.Изправете главите си! Изправете гърбовете си! Никой не може да ви язди, освен ако не сте наведени!Бъдете здрави и повярвайте!

134

Калин

преди 12 години

ПАК ПИТАМ.. ЗЛЕТА .. ЩО СТЕ НЕДОВОЛНИ ? ЗАБРАНИХМЕ ФРАКИНГА ..КОЙТО ГО ПОЛЗВАТЕ ОТ 60 ГОДИНИ .. ЗАЩО СТЕ НЕДОВОЛНИ.. ЯВНО ТОЛКОВА СТЕ ЕКО.. ШИЗОФРЕНИИ :)

133

Анонимен

преди 12 години

146Каква вечна дружба бре!:)) Нали има американска база тук! ТЕЦ-овете чий са:))) Защо токът изкупувам от ТЕЦ-овете от братята американци са на баснословни цени:)))) Ти и след сто години да се събудиш пак за вечната дружба ще пишеше, за да прикриеш неудачният си избор:))))))

132

ДГД

преди 12 години

Къуине,да го ду...ш на идола ти ***!

131

Калин

преди 12 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ ФРАКИНГА С КОЙТО ДУПЧЕТЕ ОТ 50 60 ГОДИНИ.. КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА БЕ ЕКО.. И КАКВО ТИ Е ЕКОТО Я ПАК ?

130

Анонимен

преди 12 години

Кеф! Шеврончетата са в на *** ***, а българите ще имат за още време чиста Добруджа! Войната обаче не е приключила!

129

УРА

преди 12 години

Манган Костоф,няма да намаже!

128

до 132

преди 12 години

и да те допълня от сто тона злато които струват 3 милиарда евро, колко ще вземе страната. Отговор например 100 милиона лева. Добро утро. Ясно е кой печели от тия концесии. Концесионерите. Нали днес цялата страна е една голяма концесия. Що сме бедни. Точно заради тия концесии на безценица - богатствата ни заминават в чужбина. Яжте пасти.

127

Анонимен

преди 12 години

144Разбираме омразата, зависта, злобата и мързела ти шевронче! Избърши си шизофреничната слюнка и си лягай! Ще трябва вече да работиш, а не да пишеш постове за Шеврон!

126

До 135

преди 12 години

Какви братя бре? Нима не виждаш, че вечната дружба не е прекъсвала никога?