121

гого

преди 12 години

здравейте комунисти!пак ли злословите?и *** си да изядете, власт няма да видите, защото сте *** и некадърни

120

дан

преди 12 години

128 - мога да ти дам и телефона си, ти ще напишеш ли своя....освен това - момче, аз съм с това име във всички моментари, а ти понтираш "странджата"...той не е комунист......отивам да повърна от комунистическата простащина тук...чао

119

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 126.........то пък голяма неанонимност с името "дан"....усещай се малко момче,за твое добро е

118

Анонимен

преди 12 години

126тоя пък не бил анонимен:))))) Ти знаеш ли съдържанието на тази думичка бе *** гербер:)))) Значи ти в нета си явен:)) Откога ти е това чувство:)))

117

дан

преди 12 години

120 - достатъчно умен съм, за да не ме е срам да не съм анонимен, а ти си...замисли се

116

до 113

преди 12 години

Стига с тия цигари без бандерол. Все това ви е в устата. Гледайте другата контрабанда. Цигарите ги оставете. Има си хас да ни накарат да купуваме по пет лева кутията.Знам, че е лошо, но е по-малкото зло.Виждам, че си добро момче, ще се разберем. Край по тая тема.

115

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 118.........На 52 ли ? Наистина ли ? На 52 с ъкъл на 9 годишно........горкичкото

114

Анонимен

преди 12 години

121Ахааа! Значи ви плаща с европейски пари:)))) Толкова си кух!:))

113

Анонимен

преди 12 години

Герберите съвсем загубиха ориентация !:)) Страх брате:)))

112

Анонимен

преди 12 години

когато Европа спре парите за България и ние ще спрем да гласуваме за Борисов.

111

Анонимен

преди 12 години

118На 52 и толкова ***:)))) Лелееее!

110

Анонимен

преди 12 години

Ооооо! Гледам и дан *** бил тук! Как си кютюк интелектуален:)))) Днес пак трупове по реките този път! Някой ще "самоубиете" ли до довечера!?

109

дан

преди 12 години

да, хлапе на 52г съм....в комунистически сайт освен некадърни комунисти, какви други *** могат да коментират...хахаха

108

Анонимен

преди 12 години

тРАКТОРА СИ ПУСКА ПЛАТЕНИТЕ *** ДА ПЛЮЯТ-НАЛИ бОРИСОВ Е В ЕВРОПАТА,ТА ТОЙ ГИ НАСЪСКВА,АМА НЕЩО НЕ ЛОВЯТ ДЕКИШ-КОЙ ВЯРВА НА ТРАКТОРЧЕТО,А НА ПАТРАШКОВА,А НА ДИКОВ?МИНАЛАТА ГОДИНА ПИТАХА ДО ПРИПАДЪК ЗА СВОДНИКА ОТ КЪРДЖЕЛИ-КОЙ УДАРИ СЕСТРА МУ-СЕГА ПИТАТ ЗАЩО ЗАРОВИХА ЧОЧО,А НЕ КОЙ УБИ МИРОСЛАВА-ПО ВЪПРОСИТЕ И ЖУРНАЛИСТЧЕТАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ,ЧЕ СА СЕ СЪЩИТЕ "ЗАЩИТНИЦИ".

107

до 111

преди 12 години

Не те разбирам. Всеки е чувал записът и горе-долу това бяха думите.

106

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имам 1 въпрос към премиера антикомунист Борисов.......Кога е бил искрен ? 1990 год. когато отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите " За мен партията майка/ БКП/ която безрезервно обичам е по важна от моята служба" или когато преди няколко месеца каза " Те / БКП/ ми опорочиха детството,те ме караха насила да нося червена връзка"..... Кога бе искрен Борисов ? В един от случаите си излъгал нагло.......А това се нарича лицемерие,нагаждачество,сметкаджийство.......

105

ИСТИНСКИЯ ОКТОПОД

преди 12 години

Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива.Описан като "Батман" и "Бабаит, изтупан в Армани" [05SOFIA1598], Борисов се представя като убеден про-американец и сипе щедри обещания пред посланика. В същото време той е силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

104

Анонимен

преди 12 години

Браво Даче! Герберите отново са в *** ***! Контрабандата достигна 10 млрд под вещото ръководство на ГЕРБ! На всеки ъгъл се подават цигари без бандерол под полицейска охрана! Някой ще плаща!

103

до Иван

преди 12 години

Не му обръщай внимание. Навярно е някакво хлапе, което е чувало от някой, дето чул, колко лоши били комунистите. Само дето не е разпитало баба си и дядо си кои от родата му са били партийни членове.

102

Без коментар

преди 12 години

"Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата...", казва премиерът в разговора, имайки предвид Мишо Бирата.Блестящо изречение. Все едно, че чета "Мечо Пух".Вие журналистите не четете това, което пишете. А и не видях и името на автора.