107

ДО 99

преди 12 години

Значи според теб е следното:човек отива в африка,плаща 15к,убива,жирав,прави го на "кюфтенца"............замисли се малко ...ако можеш да разграничиш- разликата между:1- човек отглежда,развъжда,животни ,убива ги с цел ядене (това е оцеляване)2- човек отива някъде ,плаща пари,убива за кеф диви видове (това е садист)с мнението ти клониш към категория 2!

106

Анонимен

преди 12 години

15000 цирки на г*зовете им да излязат!Колко ли трябва да си извратен, та да те кефят ловни трофеи?!И к`во ти пречи жирафчето, че да стреляш по него? И то не с какво да е - оптики, лазери, джипове.........Поне да тичаха и дебнеха в саваната с копия и лъкове ...... Комплексари - доказват се в неравностойна схватка - всичките ловджии са такива!!!!!!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

В Африка като платиш може и по хора да стреляш, там има доста изостанали племена, забутани на пусти места.Само че сумата за човек е като тази за жираф, ама като сложите една нула отзад.

104

Анонимен

преди 12 години

Човека е най-долната *** на тази Земя.Не заслужаваме да живеем тук,само вредим и унищожаваме.Земята би била рай без нас!

103

Батето

преди 12 години

Много съм впечатлен от държавата Северна Африка, много моля човекът, превел от някъде си статията, да ми я покаже на картата. Ама пък и хубаво е преведенааа! Десетки хиляди евро - колко десетки? Ами 15 хиляди...

102

Уроди

преди 12 години

Тея *** трябва да ги нападне стадо жирафи, да им направи кокалите на брашно. Долна ***, дано направят сафарита за отстрелване на такива като тях!

101

Стига лицемерие !

преди 12 години

Жестокост ?!?!?! А това, че в България има хиляди ловци какво е? Тези хора също убиват животни за удоволствие. Или когато убиваш сърна е едно, когато убиваш жираф е друго. Стига лицемерие !А онези датчани, дето избиват делфини всяка година "за да станат мъже"?

100

калина

преди 12 години

е,нищо,след някоя и друга година и жирафите ще изчезнат,тогава ще си бием главата в стената,нека им позволяват да убиват

99

Анонимен

преди 12 години

4akajte malko. Kontroliraniqt low w rezerwatite e pozwolen. Otstrelwat se bolni jiwotni sre6tu suma. Kakwo e frapantnoto w nowinata?

98

яна

преди 12 години

не мога да повярвам,че има такива хора,които изпитват удоволсвие да убият животно!живеем в 21 век,а някой все едно току-що са дошли от каменната ера!нещастници

97

Алов

преди 12 години

Нито съм първият , нито последният ,който слага примки.От векове хората слагат капани. За някоя сърна или дива коза на кой му пука.

96

Дими до природо

преди 12 години

Драги "Природо", всички знаем, че кюфтетата, саламите и пържолите не растат по дърветата.. За консумацията на месо се грижат фермите за отглеждане на животни за клане, колкото и гадно и жестоко да звучи....Тук не става въпрос за оцеляване, а за болно и изродено съзнание...Ако си гладен и ти се яде месо, няма да отидеш и да застреляш жираф, нали???

95

до 99

преди 12 години

значи мама ви природозащитници бутате ми минуси... напълно е нормално за вас да си платите и да купите част от умъртвено животно за да се нахраните, обаче е ужасно, ако някой с повече пари от вас отиде и си плати за цяло животно.. бутайте още минуси плитки мозъци

94

до 106

преди 12 години

Какъв естествен подбор е това бе, ти луд ли си?

93

Анонимен

преди 12 години

бих гледал тия "ловци" как се изяждани от лъвове и тигри

92

Алов

преди 12 години

Естествен потбор е това. От това , че съм хванал няколко животни да не съм изтрепал гората бе. Все едно вълк ги е изял . А природозащитниците не ядат ли месо?

91

gostenkata s kosata

преди 12 години

Дали и Гоце би си платил за подобно "удоволствие"?

90

jen

преди 12 години

Всеки се храни. Но да убиеш животно за удоволствие е друго нещо! Тази жестокост е неоправдана и тъжна. Не е лицемерие да ти е жал.

89

Анонимен

преди 12 години

Незнам според мен лова е грозно несправедливо и примитивно нещо.Не виждам нищо красиво в това да си окача препарирана глава на някакво животно в хола.Сигурно е било голяма работа преди 5000 години когато огърлици от човешки уши или пръсти са били страшна мода но сега ми се струва грозно.Някой продължават да го смятат са страшно геройство де.Хубавото е че световната тенденция на ходенето на лов намалява.След още век или два надявам се на подобен спорт ще се гледа с отвращение.Хората се променят.

88

Изрода

преди 12 години

точна така, сичките жирави ни кифтета!