31

янаки

преди 12 години

да се махат всичките,аман от безлични предавания и бездарни водещи.най-добре да спрат нова и бтв,само реклами и турска боза...

30

ха-ха

преди 12 години

Стига сте ни занимавали с българския ''хай-лайф''. Мохамед Али навършва 70 години днес, ама на... кой да се сети да пусне статия за него.

29

гражданка

преди 12 години

Ванката и Ади здраво се излагат вече....време е да преразгледат приоритетите си и предаването здраво изтъпя вече

28

45

преди 12 години

ГЛЕДА ЛИ НЯКОЙ ТОВА ПРЕДАВАНЕ.......ЗАРАДИ ИВАН И АНДРЕЙ НЕ ГЛЕДАМ НОВА ....ТОЛКОВА *** МОМЧЕТА

27

Анонимен

преди 12 години

тази кво пак започна да се пласира...

26

ined

преди 12 години

Това "Отчаяни съпруги" не беше ли с две изключително неприятни кокошки и един чичка дето им готви разни манджи? Егати *** предаване - по-добре направо да го махат.

25

ioana

преди 12 години

Koga ,6te mahnat Iva Saracinova ot nai-dobrata maika...smenete y s niakoia svesna jena za da gledam predavaneto....

24

jeni

преди 12 години

Жени Калканджиева да си види грозните алигатори, дето ги прави Мис Българии и те после срамят цялата държава с простотията и наглостта си, вместо да става водеща в най-*** предаване.

23

13

преди 12 години

Доста е скучна Калканджиева, но на фона на оцъклената Вихра е идеална, дано най- накрая да се махне тази " отчаяната ", че не се търпи......

22

Анонимен

преди 12 години

Станция нова е предаването - събрало най-много нескопосани водещи накуп! Но така е, когато всеки е човек на някого се завъждат от некадърник надолу.

21

Ани

преди 12 години

В това предаване и Вихра и Мая говорят едновременно, изобщо не се изслушват, по-някога става пълна лудница. Много са смешни и двете.

20

само питам ?

преди 12 години

А какво ще кажете за 4-те водещи КИФЛИ в неделя ,....за "високите токчета ".....големо ВРЕЩЕНЕ ?

19

ЕЕХ ,ЖЕНИ...

преди 12 години

ЕЕЕХ ,...МЕЧТИ!Калканджиева е хубавица ,има и мн. добра ---дикция ,.....ще се справи ,била е и на сцена !Нека да има и алтернатива , а не като в политиката !

18

Митьо Пищова

преди 12 години

Дреме ми на питона..

17

Анонимен

преди 12 години

hi4 ne me interesyva

16

Анонимен

преди 12 години

Ако била топла, щяла да бъде... Тя щото не беше любовница на Големия Маргин, нали? Айде моля ти се... Тя вече има толкова много кинти и закрила, че може да се държи студено и да не си ляга с всеки, който има малко повече кинти!

15

аха

преди 12 години

Успех на Вихра с каквото и да се заеме. И на Жени също. Само не знам защо не мога да пожелая същото на флегмата Ива... приспива ми се от монотонния и говор...

14

така е в ТВ --Бг --

преди 12 години

...Няма едно здраво семейство в телевизията ни в Бг !Егати и водещите ,напр.,......И. Сарачинова води ----"Най-добрата майка"......що баш тя,която разваля семейства ----- ,..и др. подобни -----КИФЛИ!

13

прасчо

преди 12 години

Е все пак Маргина е оставил печат на 6-та в света....Бая години беше....наложница,но оживя па макар и със спукан далак,кораво моме е,ще издържи...Но все пак бизнеса и е да е Маман,а пък е и съпруга.......да се оправя !!!

12

ева

преди 12 години

Тя пък Вихра е много гореща хахаха Рядко има толкова противен водещ като нея - превзета, надута и мазна. Да се маха. Въобще, ако може цялата Станция Нова да се маха