155

Hansens

преди 12 години

В подкрепа на 190 и на 191 ,ще допълня и Нигерия,която е в едно от челните места по добив на петрол,в резултат-едно от най-бедните населения на земята са жителите на Нигерия! Живеят в мизерия и нищета а петродоларчетата отиват за управниците и петролните компаний. Даже имаше голяма статия преди години в нейшънъл джеографи точно по този въпрос!!!Мислите ли,че в България ще бъде по-различно,едва ли!

154

аватар

преди 12 години

Вече ми омръзна от ПЛАТЕНИ ПСЕВДОЕКОЛОЗИ И ПСЕДОПОЛИТИЦИ,като Сидеров и компания от БСП,и някога народа е казал че "със стиснати кълки дете не може да стане",а сега какво ревем че сме гладни и бедни,но и се правим на смело критични и от Господа по големи.Всичко е демагогия и конфликт на интереси в полза на днешната опозиция!!!

153

утре

преди 12 години

Пускам новото искане за решение за пълна безсрочна забрана:РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯНАРОДНО СЪБРАНИЕПроектРЕШЕНИЕза забрана върху прилагането на технологията хидравлично разбиване при проучване и/или добив на газ и нефт на територията на Република БългарияНародното събрание на основание чл. 86 ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 78 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание и изхождайки от принципа на предпазливостта по отношение на опазването на човешкот

152

до 185

преди 12 години

- а , питам те , кой финансира нацисткия тежим в германия ,кой даде на сищата германия пари да започне ида води война - кой ????????? кой те питам аз теб умнико ???????! и понеже ще изръсиш някоя басня ,нека ти кажа - еврейските банки уважаеми , еврейските !

151

Анонимен

преди 12 години

САМО ЗАБЛУДИ С ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ - БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЕВЕНТУАЛНИЯ ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ САМО КОНЦЕСИОННА ТАКСА !!!! А ФИРМАТА КОЯТО ЩЕ ГО ДОБИВА ЩЕ ГО ПРЕДЛАГА НА ЦЕНА КАКВАТО САМА РЕШИ ( НА БАЗА РАЗХОДИ ЗА ДОБИВ, ЦЕНА В РАЙОНА И НАДЦЕНКА) ЗА СРАВАНЕНИЕ БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУИЛА ЗА ЕДНА ГОДИНА 60 МИЛИОНА КОНЦЕСИОННИ ТАКСИ ОТ ВСИЧКИ ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИА ОБЕКТИ ( КАТО ЗЛАТНИ МИНИ, МЕДОДОБИВНИ ИТ.Н.) ТОВА ИДВА ДА КАЖЕ ЧЕ И ДОРИ ПО НАЙ-БЕЗОПАНСИЯ НАЧИН ДА БЪДЕ ДОБИТ ШИСТОВИЯ ГАЗ ТО ТОЙ ОСТАВА МНОООГО ПО-СКЪП ОТ ВСЕКИ ДРУГ ДОСТАВЕН ДО БЪЛГАРИЯ. ПРИКАЗКИТЕ ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ДИВЕРСИФИЦИРАМЕ ДОСТАВКИТЕ СА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ИСТИНСКАТА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ Е ЧРЕЗ СВРЪЗКИТЕ С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ НО ЗА ТЯХ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ ДУМА! АКО ИМА КОМПАНИЯ КОЯТО ДА ИЗГРАДИ 4-5 КИЛОМЕТРОВА ЦИМЕНТОВА ТРЪБА( БЕЗ АРМАТУРА) НА ПОВЪРХНОСТТА НА ЗЕМЯТА И ДА ВКАРА ПОД НАЛЯГАНЕ ВОДА С 70-100 АТМОСФЕРИ И ТАЗИ ТРЪБА ДА ИЗДЪРЖИ БЕЗ ПРОПУКВАНИЯ ЩЕ И ДАДЪТ ПРИЗ ЗА РЕКОРД НА ГИНЕС ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ЧЕ ТАКАВА ТРЪБА ТЕЖИ 200 250 ТОНА И ТЯ ВСЪЧЩНОСТ Е ГАРАНЦИЯТА ЧЕ ГАСТА НЯМА ДА ОТИДЕ ДО ВОДОНОСНИТЕ СЛОЕВЕ А ЗАЕДНО С НЕЯ И ХИМИКАЛИТЕ ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА ФРАКИНГ. АКО ШЕВРОН МОЖЕ ДА ИЗГРАДИ 4 КМ КОМИН БЕЗ АРМАТУРА ( ЗАЩОТО ПРИ САМАТА ТЕХНОЛОГИЯ АРМАТУРА НЕ СЕ ПОЛАГА! ) ТО ТОВА ЩЕ ВРЪХ В ЧОВЕШКОТО СТРОЙТЕЛСТВО! ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСЯ ОЧАКВА ДОКЛАДА ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ОТ АМЕРИКАНСКАТА КОМИСИЯ ЗА ДА ОБЯВИ НОВИ ПРАВИЛА ЗА ЦЕЛИЯ ЕВРОСЪЮЗ А НИЕ ИСКАМЕ ДА БЪРЗАМЕ ДА УНИЩОЖИМ ПРИРОДАТА СИ! И ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ ДОБИВАТ НАД 1 МИЛИОН ЛИТРА ВОДА ЗА ЕДНО ПРОУЧВАНЕ , А И ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ 1/3 ОТ ВОДАТА С ХИМИКАЛИТЕ ОСТАВА В ЗЕМЯТА ПРИО ВСЕКИ ЕДИН ФРАКИНГ УДАР ЕСТЕСТВЕНО СЪС ВСИЧКИ ХИМИКАЛИ!

150

Анонимен

преди 12 години

Когато са добивали Шеврон петрол в Еквадор и Венецуела местното население там не е станало много богато напротив бедно та бедно така че си правете изводи за че като пристигне Шеврон да добива газ каде ще отива печалбата . А и руснаците не ги мислете каде ще си продават газта те си имат достатъчен пазар в цяла европа така че за България не и дреме кои знае колко.

149

Електорална еденица

преди 12 години

Защо временна?Тези сегашните управници не се различават по нищо от предните, с изключение на това, че са очевадно по-алчни щом посегнаха и на земята ни в опита си да спечелят на наш гръб още някой лесен лев.И какво, като отровят земята ни да не би да купуваме по-евтин газ. ДА ама НЕ...колкото купуваме по-евтин бензин и по-евтин ток.Печалбата ще остане отново в монополите и политиците, така било е и така ще бъде, докато си траем.

148

Hansens

преди 12 години

Да,достойно е за уважение,че заграбват земя,която не е тяхна и подлагат на геноцид живеещите там.Достойно е за уважение,че не признават никакви човешки права и ги потъпкват без наказано,прав си достойно е за уважение!!! Но ти сигурно си еврейче и ти е простено.

147

Анонимен

преди 12 години

186Пазят границите и независимостта си - достойно за уважение.

146

Hansens

преди 12 години

До 185:Да прав си,израелците не избиват собствения си народ,те избиват други. Справка,палестинци,Ливанци,и всеки който не им е удобен. Така,че наистина разликата е голяма!!!!

145

Анонимен

преди 12 години

183Да, израелците са много по добре за партньор, отколкото руснаците. Все пак, израелците не са избивали собственият си народ, за разлика от руснаците - има 'малка' цивилизационна разлика.

144

Анонимен

преди 12 години

181Колкото за сводниците и т.н., Ако не бяха Живков, Луканов, Виденов, Станишев - сега България щеше да е друга държава.

143

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

дО 180"...израел откриха Огромни находища на газ. Имаме варианти." - ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!пО-ДОБРЕ ОТ РУСНАЦИТЕ!

142

Анонимен

преди 12 години

181Къде по добре е да учат и пеят химнове във възхвала на БКП, КПСС и Горещо Любимия Вожд, нали ?Да ги подстригват нула номер заради малко по дълга коса!Да маршируват пред горещо любимия вожд в дъжд и сняг ? Да громят световния империализъм и да вярват в неизбежната победа на комунизма !Ама моля ти се, напълно си прав.

141

Демокрация=деградаци

преди 12 години

Тя допълни още, че при подрастващите се забелязва пълна подмяна на моралните ценности. Децата на възраст между 15-18 години се интересуват само от материалните придобивки и са изгубили усещането си за духовни ценности.Най-фрапантните ни случаи са на ученици от последните класове в гимназията, които разказват, че мечтите им са да станат сводници или ***. За тях да се занимават с продажба на жива плът е връх на социалната стълба. В Сливен да си *** или сводник е престиж!, разказва още Антоанета Василева.

140

Анонимен

преди 12 години

С или без шистов газ, България ще се отърве от руския монопол до 3-4 години. До Враца откриха доста газ, връзваме се към Турция и Гърция с тръби за доставка на каспийски газ, израел откриха Огромни находища на газ. Имаме варианти.

139

Анонимен

преди 12 години

175В Еквадор, виновна е Тексако. Тексако е била купена от Шеврон доста по късно!

138

Анонимен

преди 12 години

Да не споменаваме какво искаше Русия - Бургас -Александрополис : една екологична бомба, последствията от които щяха да бъдат премахване на българския туристически бизнес (допринасящ с 15% от БВП).

137

Анонимен

преди 12 години

За Чернобил въобще няма да говорим - 1% от света пострада от руските 'технологии'

136

Анонимен

преди 12 години

173Бъркаш нещата. България е европейска държава, с европейски ценности. Колкото по далеч от лапите на Русия, толкова по добре за България. Факт е, че в познатата история няма нито един съюзник на Русия, който да не е бил нападнат или направо завзет от Русия. Такива 'приятели' не ни трябват. От гледна точка на екологията, Русия не може да ни бъде пример. Най фрапиращите случаи са1. Инцидента Маяк - 23 хил.кв.км радиоактивна руска земя2. Липсващото вече Аралско Море3. Замърсяванията на Байкал