49

до 72

преди 12 години

Е вашите ходжи имами и други там каквито имате всички ли са *** бе що тъй не искат 40 девици всъщност ако скочиш от един мост ще те чакат 50 хубави моми и аллах ще ти тегли една пила какво по хубаво от това.

48

от братчеда до 72

преди 12 години

Чингене Сали ,не сажалявай братчед , Аллах ме излъга ! Девиците са толкова "красиви" като тези на снимката ,пишман станах ,кешке в ада да бях отишъл !

47

Елена

преди 12 години

До Глупав:Да,децата вярват във всичко!И затова могат да бъдат манипулирани.Ще възприемат каквато религия им се предложи,затова тя няма място в училище.Това става в семейството,то влияе на избора на религия най-много.Но човек трябва да може сам да решава,а не да му се насажда от когото и да било.

46

до Глупав

преди 12 години

Религията НЕ Е УЧЕНИЕ! Няма място в училище! Не учи децата имам в събота и неделя. Нали това му е работата. Ако искате в училище предмет "религия" ще се наложи да направите подписка. Ще е веднъж седмично по един час и ще учат всички религии ,като произход и общи вярвания.Що за мислене ,че дете след седем години вярва на всичко? И аз имам две. Вашите да не са бавноразвиващи се ,та трябва да им се казва всяко нещо ,да не повярват на друго... Ами един ден като видят ,че не е точно така ?

45

Роден патриот

преди 12 години

Официалният език на Република България е българският!Наказания за тези долни ,мръсни и уродливи ислямисти!

44

чингене Сали до 56

преди 12 години

Ей бате ,ти прикорор си ли ,авукат си ли, какъв си?!Аллах има! На мене и братчеда ни предложиха да се взривим и да отитем рая ,ама аз *** отказах! Брачеда отиди с фалшиф пашапорт в Сууди Арабистан и се гръмна в един автобус! Сега е в рая и прави сикиш с 40 девици , а аз си го късам от *** ,имала глава да пати !

43

до 68

преди 12 години

И прав да си , а ти си според мен , мнението ти е на маймуница и затова ще имаш минуси...

42

до 67

преди 12 години

Вярно си глупав!Едно време вярата е била нужна за да се управлява по -лесно тълпата. Тя донякъде е била и Закона , защото държавите са били така устроени ,където ги е имало разбира се. Исляма е най- късната и най- крайната религия. Възникнала в изостанала държава . Понаучете нещо преди да вярвата сляпо като ***! Не става дума дали са *** или умни атеистите. Всеки човек си има собствен мозък и съвест. Дали е увреден директора или не , религия в училище НЕ може да има!

41

l

преди 12 години

do nurhan ei priatel to4no taka zapo4na vazroditelnia protses iskahte dobri4 i varna za stolitsa ti lud li si dobri4 hrani6e tsiala ukraina 6to ne poiskahte rodopite deto i kartofi ve4e ne rastat ili 6umenskia deli orman nali izbiagahte i torgiut uzal si zaseli anadola deto i treva niama za6to se varnahte

40

Глупав

преди 12 години

Децата вярват във всичко.Нека ги научим да вярват в БОГ/Аллах/.Безверника е способен на всичко.Мирослава е убита от човек нямащ страх от БОГа.На всякое учение мястото му е в училището.Там ще бъде истинско а не ...ТАЛИБАНСКО.Директорът е истински комунист.Да пренебрегваш Вярата е Голямата работа.Да си атеист значи си много уменпростотия от миналото.Директора е с увредено мислене да си ходи.ГЕРБ не трябва да разчита на такива псевдо патриоти.

39

брб

преди 12 години

Ха 44... интересно мнение ... първо това е българско училище на българска територия. Накратко БЪЛГАРИЯ. Вашите порядки някъде другаде, на мен също не ми харесват много закони но ги спазвам. А за независмоста .. ами тя вече е получена от османската империя или ти четеш някоя друга история. Религия се учи в семинария в православието мюсълманството си има свои учебни заведения. Да се учи там а не в училище.

38

Islam reloaded

преди 12 години

Абе българите какво пак сте се събрали тук да плюете? Няма ли за вас Боровец, Пампорово, Сейнт Мориц, спа, скара-бира... Хайде отивайте да купонясвате, че нещо сте много нервни и само насаждате омраза и ксенофобия.

37

Дам

преди 12 години

Въпросния имам е много младо момче! Не знам на тая възраст какви деца има , освен ако не се женят като ***! Държа се нагло и нахално по телевизията! Признавал за хора само религиозните мюсюлмани и (с половин уста) християни. Тези дето не вярвали не били хора... По неговата логика директора не е човек ,защото не е вярмащ и приканва хората към верски бунтове. Това ако не е за затвор не знам за къде другаде е!

36

l

преди 12 години

do anonimen priatel ne se laji na nikoi turtsia nemu puka misiulmanin li si ili hristianin tazi darjava se izdarja ot hiper proizvodstvo i narkotitsi s koito se sponsorira tova proizvodstvo 80 protsenta ot turskite 6ofiori karat drogirani i za tova ima tolkova katastrofi s turski tirove u4eneto na isliam e samo paravan za6to dai spira razre6itelnite na na6ite kamioni da karat ot turtsia za rosia i go ostavit na moldovtsi

35

Хитлер

преди 12 години

Но и еничарите не помогнаха на Баязид да рагроми Тамерлан монголския хан

34

гурбетчия до 48

преди 12 години

Единственото нещо ,което ми харесваше в комунизма е ,че бяха атеисти и не вярваха в глупости ! Само за това им свалям шапка ! Както казах : СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ ,ГЛУПАЦИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ / ДЮНЯ БИТЕДЖЕК , АПТАЛЛАР БИТМЕЙЕДЖЕК !!!!!

33

до 51

преди 12 години

Така е може да са откраднати български деца но това само доказва защо турците не стават за нищо и фунтят на овце отдалеч.

32

Бюлент

преди 12 години

Ми като не го изучават в училище, ще го изучават в къщи. Толкова е просто, ама нали все се търси повод за дрязги. Не бива така.

31

жена

преди 12 години

До 44 - Не, приятел. Тука е България и ще спазвате БЪЛГАРСКИТЕ закони. Аз много уважавам турците - това са хора трудолюбиви, гостоприемни, верни приятели, всяка година летувам в Турция и се връщам с чудесни впечатления от тази страна. Но що се касае за религия и промиване мозъците на малки деца, не съм съгласна. Колкото до независимост - това е БЪЛГАРСКА територия, спазват се българските закони. Който не му изнася, да се изнася.

30

Хитлер

преди 12 години

Междудругото 22 от 48 везири в османската империя са потурчени българи