151

Анонимен

преди 12 години

Наистина не разбирам някои хора. Ако същите тези, по които плюете сега, не бяха открили Мирослава, пак ли щяхте така нагло да ги нападате? Съмнявам се. Затова никой не иска да стой в бг-то, з ада върши работа- цял куп лешояди, ще излезнат срещу него, з ада му обясняват какво не бил свършил ккато трябва. Затова в бг. е най-добре на хората, които не стават за работа- всияки Институции ги защитават.

150

Анонимен

преди 12 години

хм, той министъра им , както и министър-председателя, са за наказване, не, полицаите, че по-неадекватни личност от тях двамата няма в БГ

149

демос

преди 12 години

Опаа,сега разбирам,че оня *** Марио е бил задържан и за печатане на фалшиви пари.Не е възможно психично болен да "ОРГАНИЗИРА" печатане на пари.Извода е,че организатора е друг свисше,който не е заловен или не искат да го заловят.После отвличане,убийство.Стана голяма главоблъсканица,изключвам компютъра,че работата ме чака.А ония топ ченгета да не се чешат по слабините а да си оправдаят заплатите ...

148

Xorxe

преди 12 години

До 166- Народът трябва да накаже Бойко

147

Анонимен

преди 12 години

Скандално: изтрито е мнението в друга новина: Като се вкарат химикалите в подпочвената вода, тя е част от световния кръговрат на водата и неминуемо замърсяването ще избие на повърхността, даже и през бетонирания кладенец, щом химикалите са предначначени да разграждат газа от скали. Бетонът е вид скала. На защиника на шистовия газ препоръчваме да си даде двора за кладенец, тъй като такъв газ има в почти цялата страна. Какво противоречи на правилата на сайта това?????

146

Жорж

преди 12 години

Господи ако си горе някъде чуй гласа на българския народ и накажи нашите управляващивсички имат деца и внуцитогава ще разберат какво е болка!

145

Шаро

преди 12 години

Искахте пържоли...на ви пържоли....

144

само в Бг ..!?

преди 12 години

..."Самоубийство със служебен пистолет ....на задържан..."??????????????????????????????

143

...?

преди 12 години

Проблема е в МВР-то,.....има срастване с престъпността в Бг !------Обществена тайна ----!

142

МИШОКА ПИТА

преди 12 години

A МУТРИТЕ ОТ БОП СНИМАХА ЛИ СЕ НА ДИВАНЧЕТО ?!

141

Анонимен

преди 12 години

Периода в който полицаите бягаха от мутрите се върна, но сега мутрите станаха управници, ей това е !

140

ДО 156

преди 12 години

САМО В Бг.....:"СЪДЪТ НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН "------22г.!Абе ,клепар,.......защо /не ние от Бг/,ЕВРОПА ВСЕ ПО СЪД. СИСТЕМА -----ХОКА .....А?Винаги ,като 1-ва точка ,фигурира ----СЪД.СЪСТЕМА в Бг...!

139

САМО В Бг....!

преди 12 години

МВР и АРМИЯ,.....НАЙ-ИЗОСТАНАЛИТЕ И ЦИГАНИЗИРАНИ ----ИНСТИТУЦИИ В СВЕТА !

138

Smurf

преди 12 години

Самоубития в Перник бил пропуск. Сега нека да обобщим . В следстви на денонощна работа на МВР, БЧК имаме един заподозрян застрелян в главата и друг заподозрян, който се опитва да се изкара луд Ха кажете ми сега защо съда да е виновен ако върне делото за доразследване като му се яват в залата с тая холивудска история. Всички тука ако бяхте съдии какво щяхте да отсъдите. Ами ако при самоубиването беше застрелян някой от Бопа какво щеше да е - ювелирна акция?

137

съвременник

преди 12 години

Повечето полицаи са бивши милиционери или деца на бивши комунисти.Не Цветанов,и свети Михаил да дойде да оглави МВР ,положението ще е същото.Имаше период, когато полицаите бягаха когато се появи някой бос на мутрите,защото същите босове бяха създадени от БСП и полицията.Кражбите на луксозни возила бе държавна политика-събираха пари за създаване на банки,закупуване на земеделски земи и строителство на хотели.Кошмар.

136

5555

преди 12 години

а неадекватните полицаи по пътищата кога ще ги наказват.

135

ДО КОГА ,САМО В Бг?

преди 12 години

До кога ще правим опити с ---НЕКАДЪРНИ КАДРИ В ...............МВР....?

134

1234

преди 12 години

Ама разбира се, че ще има наказани, то оставаше и да няма...пък ако иска да ги награди и полицаите с пържолки, като си вземе заплатата.:)

133

777

преди 12 години

От 1944 година до сега тази държава се управлява от некадърни хора!

132

кадровик

преди 12 години

Под 135 предложих да заменим Румен Петков въпреки,че е заигравал с братя Галеви с Цветанов.Бандишорите гласуват за Румен Петков.Стана ми ясно,че Цветанов сериозно ги е настъпил по мазола....