77

Анонимен

преди 12 години

Ако съм на миньорите луди Калинки ще стане мениджмънта! Всеки ден ще спират линиите и ще има повреди!:)))) Бачкаш толкова, колкото ти плащат! Ще им давате извънареден труд! Луди ли сте!? Някой ще ви каже браво!

76

Иванчо Иванчев

преди 12 години

До 97 - какви ги редиш, бе търмък, да не би правителството да е убило момичето, Бог да го прости! Полицията хвана ли убийците, хвана ги - само че се изложиха с онзи или е по-добре,че сам си пръсна черепа!

75

Анонимен

преди 12 години

Ей миньорите! Стегнете се! Трябваше да преизпълните петилетката досега, защото на Боко му трябват пари за крадене! Бачкайте! Пари трябват за кражби!

74

Анонимен

преди 12 години

Незнам колко взимат миньорите, а и не ме интересува, но подкрепям стачката, затова защото споразуменията и договорите трябва да се спазват, и това трябва веднъж завинаги да се разбере от власт имащите.

73

Анонимен

преди 12 години

Sta4kuvaite i vsi4ki ostanali za po dostoen jivot .Shto trqbva da vi ma4kat..

72

Анонимен

преди 12 години

96Леко гербер! Слузта капе от устата ти от злоба! А *** ти правителство сега яде пържоли над трупа на Мирослава! Гледай да няма други отрязани глави, но не на миньори!

71

До алчните....

преди 12 години

Абе алчни и нагли човеци, защо си вярвате, че ще принудите правителството да ви клекне? Колкото това стана с не по-малко алчнвите и нагли зърнопроизводители. Съвет към управата на дружеството: дори да им отстъпите сега, защото е зима, по-късно преминете към масови съкращения, щото тези дето останат на работа да им се спука гьона от бачкане!

70

Анонимен

преди 12 години

94Тъжно, но истина!

69

D

преди 12 години

V BULGARIA NIKVI STA4KI NE SA TOVA TOVA SA BEZMISLENI STA4KI,KOGATO EDNI STA4KUVAT DRUGI IM SE SMEIAT I OBRATNO NIMA DA SE OPRAVIM

68

Анонимен

преди 12 години

Абе миньорите! Ми като по бизнес план сте изпълнили плана, то трябваше да спрете и да работят шефовете, Боко и Цоко! Защо се напъвате бре! Мислите, че като работите повече, ще получите повече ли!? При ГЕРБ е комунизъм! Може да работиш повече, но получаваш малкото!:) Защо давате извънареден труд бе хора! Карайте я кротко! Ето затова ви мачкат! Защото когато предприятието е зле, то не взимате и заплати, а когато сте произвели повече, то е заслуга на ГЕРБ:)) С вас съм!

67

Анонимен

преди 12 години

90Завиждат ви герберите, които умеят само да завиждат, злобеят, крадат и мързелуват, и то по платена партийна поръчка! Нормалните и интелигентни хора ви разбират!

66

Миньор

преди 12 години

До всички неинформирани хейтъри - увеличението на заплатите от 15% от 01.08.11г. е за сметка на предходните 4 години,през които нямаше индексация на заплатите.Премиите по Коледа са включени в Колективния трудов договор и ни се полагат по право.Бонуса,който искаме,е поради преизпълнение на годишния план и е рагламентиран със споразумение подписано от изпълнителния директор на 12.07.11г. Ако още някой смята,че нямаме право да си искаме своето,нека ни хули.Ще бъдем единни и ще постигнем успех !!!

65

gnida

преди 12 години

Значи да искаме 400 работни места т.е. хляб за 400 семейства е много?Защо ни завиждате?Изкарваме си парите с честен труд.Търсим си нашето и ако разсъждавате така ще работите до края на живота си за 270 лева без регламентирано работно време и без социални придобивки.Относно злополуките наистина има много.Не повдигайте въпроса като не знаете.

64

Анонимен

преди 12 години

Браво на миньорите! Пък едни *** говорят, че щяла да им излезне по-евтино вносното:))))) Ми хубаво! Вземете си вносното и ще ви излезне по-евтино:))))

63

Анонимен

преди 12 години

Shto ne zakriqt taq darjava po dobre mai..To mai ne ostana za kradene ve4e samo Rudnisite ostanaha da privatizirat ..

62

до 75

преди 12 години

Първо,като не ти дреме ,за какъв *** пишеш по темата ?И второ,защо да напусне ,като си има процедура и тя се задейства в случая ?

61

bicubic

преди 12 години

вижте клипа: рудник - 1 у - к добив

60

Анонимен

преди 12 години

Vinoven e vinagi rabotnika zapomni..

59

ivza

преди 12 години

Опомнете се,искате много повече отколкото Ви се полага.Доставчиците на въглища Ви ***-нат и само това чакат.Припомнете си началото на 90 години.Пак протести и какво-ТЕЦ-вете не спряха, дори работеха с по-калорични и по-евтини въглища, доставени от къде ли не.Само едно бих Ви казал-ако се закрият рудниците ще спечели българина-по-евтини вносни въглища,по-малко пепел и мръсотия и най-важното-по-евтина ел.енергия.Баковци,опомнете се,без стачки може да постигнете повече.Синдикалистите Ви заблуждават

58

муткуров.....

преди 12 години

моля,моля.... за какви злополуки говорите...това са открити мини....няма забои,тунели....ако има злополуки виновен е и работника и началника....