413

do 656

преди 12 години

Ванга не е казала "Ще дойде един бивш комунист дето ще пази Царо и ще сьбере пари за генералски чин от мутрите, той ще изгони комунистите и ще вьзрорди Бьлгария" Така че са ти напразни напьните .

412

a

преди 12 години

Mnogo ste naivni ako ne ste razbrali dosega, che komunistite suzdadoha Boiko i toi e nai-goliamata mutra i nomenklaturchik,bivsh telohranitel na Tato,dupelizec na Tzarq i oshte kvo li ne...Ubiec i Kradec!

411

Shark

преди 12 години

Успехът на миналогодишните избори не говори за никаква подкрепа. Този успех е резултат на купените гласове на ***, а ГЕРБ продължава да прокарва малоумностите си в парламента благодарения на шайка продажници, на които беше платено да напуснат партиите си и продължава да им се плаща, за да гласуват "правилно". Като сте толкова принципни защо не внесете продложение всеки напуснал парламентарната си група да напусне и парламента, и да бъде заменен от друг от същата група. А герберчета ***

410

Охранител

преди 12 години

Понеже разочарованието е най-бързия път към безразличието, премиерът направи всичко възможно за две години и половина да разочарова колкото се може повече народ...и не само от привържениците си...

409

поглед

преди 12 години

653 какво ще кажеш за "византийските номера" на най-древната европейска култура, с какво се различават от номерата на практикуващите най-древната професия!

408

Охранител

преди 12 години

Добре, че е само с прерязани ленти! Ако знаете как му се иска съчетанието да е с бухалки, но не му стиска...

407

мечо пух

преди 12 години

Като вижда този заспал, циганясал народ, какво друго да прогнозира за България германица.Така както сме я подкарали, герберите ще ни управлява още 50 години и това хич не е трудно да се прогнозира.

406

До 623

преди 12 години

Има и друго нещо. Гърците са една от най старите ( ако не и най старата) нация на Европа. А ние сме преселници и западен Сибир и Алтай. В нас тече още азиатска кръв.Погледнете няма някъде по света да стане обир, убийство,фалшификация, самолетна, корабна и каква да е катастрофа и да няма българин.А да сте чули такова нещо за гърците?

405

Анонимен

преди 12 години

днес си синичък утре червеничък

404

Анонимен

преди 12 години

92 година Бойко червен Цецо червен Фидосова червена Цачева червена и много други знайни и незнайни

403

Бранкова

преди 12 години

А защо мислите че Герб не са поредните комунисти на прехода и какви бяха те 92 година някой може ли да ми каже

402

Анонимен

преди 12 години

да въстанем април нема БСП нема Герб

401

зрител

преди 12 години

636 разликата м/у мен и теб е ,че аз САМ си взимам пържолите а такива като ТЕБ чакат да им подхвърлят останките от трапезата - ***, лаещ овчарка само като я види.

400

демос

преди 12 години

Комунисти и престарели комсомолци.Партията ви е умряло куче.И в реанимация да го вкарате ,стволови клетки да му пресадите ,това е положението.Партията ви е АУТ на бунището на историята.Не подлежи на рециклиране...

399

Анонимен

преди 12 години

Народа ще въстане април месец запомнете

398

Охранител

преди 12 години

Докато се лашкаме 22 години от Русия до САЩ и ЕС, китайците станаха суперсила...и в икономиката и в много други неща...а ние що ги ручааме жабетата...??? И отново сме неправилно ориентирани...и нищо не правим, за да се подобрят нещата...напротив...

397

до 642

преди 12 години

така но те мафията и бандитите как го допуснаха

396

Шико

преди 12 години

Ей ора я съм си най добре при Герб и изобщо ми не дреме за вазе

395

коко

преди 12 години

Колкото Бойко да не се харесва на мнозина,истината е една-в България в момента няма друга алтернатива.

394

Анонимен

преди 12 години

Честит Бангю Васил Боко