177

Анонимен

преди 12 години

сигурно че за жалост си отидоха две хубави момичета а вие не спирате да оплювате Бойко което пък изобщо няма нищо общо

176

до 228

преди 12 години

глупости нищо общо каква е приликата

175

Доли

преди 12 години

Незнам защо снимката на Мирослава от тази статия много ми напомня на снимката на едно друго зверски затрито момиче Яна

174

77777777

преди 12 години

sega zashto ne obvinyavate turtsite i tsiganite za tova brutalno ubiystvo be balgari yunatsi

173

Анонимен

преди 12 години

Нали 2 месеца подържаха тезата, че е избягала сама?

172

МУСТАФА

преди 12 години

Запознат съм непосредствено със случай, в който ченгета за да прикрият далавери в правосъдието се опитват да предизвикат инфаркт, посредством изваждане на раменна става, което предизвиква производството на адреналин в по-голямо количество от организма, след което се съкращават крайниците чрез стягане на белезници, а за по-сигурно могат и да се привържат под мишниците и на бедрата. След инфаркта ставата се намества. Чух, че казуса Чората бил идентичен случай.

171

минаваща

преди 12 години

Сестрата на Мирослава: Убеждаваха ме, че сестра ми си пие коктейли в Германия .Седемдесет дни седях на пейката пред полицията в Перник и чаках, плаче почернената млада жена.12 януари 2012, 15:59Перник, Българияизпрати на приятелДобави в FacebookДобави в TwitterПрисъедини се към WebClub BlitzРазпечатайСестрата на убитата Мирослава Николова от Перник още не може да повярва, че момичето е било убито. Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното, през сълзи споделя сестрата на убитата Мирослава Елеонора пред сайта Мироглед.17-годишната спортистка бе намерена заровена под мост в град Батановци. За изравянето на тялото са използвани тежки машини и куче от червения кръст. Мирослава е била удушена от Стойчо Петров Чочо, който е близък на семейството и от още един семеен приятел. Днес преди обяд Петров се самоуби пред очите на полицаите.Чочо е семеен приятел. След като изчезна Мирослава, той идваше в дома ни, беше загрижен и оказваше съдействие на полицията, обясни Елеонора.Сестрата на убитото момиче заяви също, че в деня, когато изчезнала Мирослава се обадила по телефона и казала плачейки, че е отвлечена и че са замесени полицаи. Премиерът Бойко Борисов пък призова семейството да се извини на полицията, защото МВР е работило неуморно по случая.

170

Анонимен

преди 12 години

Добре де как може да убиеш едно дете или няма значение от каде им раждат главите такива неща всичките такива трябва да се избиват публично

169

До 218

преди 12 години

Не се занимавай с лапетата Нека си поплюят.

168

МУСТАФА

преди 12 години

До 199: Ааааааа, тука яко се уфърфоли братко. Комунистите са от четата на ГЕРБ, БСП СДС и....., У моето досие преди 10 пише - "политически неориентиран, отказва да влезе в комсомолската организация"

167

до 205

преди 12 години

***, версиите върху които се работи, не винаги са идентични с това което медиите ти пълнят кухата манерка ...

166

до 207

преди 12 години

Какъв успокоен заблуден ! Сега какво майка си намират? На Яна убийците ги намираха по няколко пъти пък после ги пускаха. Пълния *** Цветан Цветанов, този мръсен долен лъжец пък оня ден заяви по медиите че шофьорите са виновни за задръстванията по магистралите в снега защото нямали добри акумулатори...а не непочистения сняг видиш ли ти. Егати идиотизма, наглостта! Тиквата и Цветанов- няма такива *** демагози в цялата история на България.

165

hmm

преди 12 години

aide sega osven momicheto i Chocho izchezna - po malko rodnini, poveche nasledstvo, nali??

164

Анонимен

преди 12 години

Мирослава е била удушена от Стойчо Петров Чочо, който е близък на семейството и от още един семеен приятел. Днес преди обяд Петров се самоуби пред очите на полицаите.Чочо е семеен приятел. След като изчезна Мирослава, той идваше в дома ни, беше загрижен и оказваше съдействие на полицията, обясни Елеонора.

163

0

преди 12 години

В тази статия, са пропусна ли, че Бойко иска от семейството да се извини на МВР....

162

Севар

преди 12 години

Напишете "Проект България" във вбокс или тубата.Там ще намерите една песен от 2001г., създадена от недоволни рап изпълнители.Сега сме 2012, а песента е все така актуална...

161

Анонимен

преди 12 години

Тоя Чочо по-вероятно е да са го самоубили.

160

Анонимен

преди 12 години

Да, при БСП беше по-добре, тогава изчезналите даже не ги намираха...

159

bzb

преди 12 години

"Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", заяви Борисов.Оф, кратуната предполагала! Та нали самите ГДБОП до последно твърдяха, че момичето само било избягало от България и нямало престъпление. Че и извинение иска. За какво? За поредното некадърно дело, део ще го връщат 50 пъти сигурно... Все едно не е ежедневие.

158

Анонимен

преди 12 години

В ЪПСУРДИСТАН ПРЕМИЕРА Е МУТРА, А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЧЕНГЕТА ПОД ПРИКРИТИЕ