414

до 541

преди 12 години

Едва ли има друг народ на който премиера му всеки ден да го разсмива, до като държавата потъва.--От много смях не ти остава време да четеш и мислиш, защото щеше да знаеш, че БВП на страната се увеличава, безвъзмездните инвестиции от ЕС са милиарди лева, в селското стопанство са инвестирани милиарди - никога досега в земеделието не инвестирани толкова много пари... Списъкът е дълъг. БГ беше потъваща държава при БКП/БСП и техни съмафиоти от ДПС.

413

Смях

преди 12 години

Всеки ден се радваме на някоя простотия. Този човек започва да ми харесва.Едва ли има друг народ на който премиера му всеки ден да го разсмива, до като държавата потъва.Този на снимката наистина няма алтернатива.

412

LM

преди 12 години

от тоя по-*** в България няма

411

Костов

преди 12 години

Иван Костов е 1, вижте какви схеми плете с Кунева и Яне Яневсамо в 7plus7. net

410

партийно решение

преди 12 години

БСП са взели важно партийно решение - след като вземат властта, асфалтът от магистралите да бъде изкъртен и даден на пенсионерите да го изядат. Да се забранят автомобилите. На непартийните членове да се разрешава да се транспортират с магарета, а партийните членове да имат право и на каручки, задължително боядисани в червено и червена петолъчка от всички страни. Хвала на такава партия, която се грижи за всички.

409

Анонимен

преди 12 години

Сутрешна проверка на дежурните Кутевски плювачи:Здддрррааавейте червени форумни ***!!!!Здраве желаем другарю Педералисимус Станишко!Мнооого добре лапате шланга на Бат Бойко!Ще се стараем другарю Педералисимус! Уррррааааааа!За доброто лапане и смучене ви награждавам с 3 днисекс ваканция в Догановите сараи!

408

кърлеж

преди 12 години

Плюйте колкото искате!Кучетата си лаят кервана си върви!А аз си карам джипа по магистралите!

407

ой

преди 12 години

Иначе да, популярен е мутрата-най-вече между чалга певиците, сутеньорите, контрабандистите и разни други уважавани съсловия.--Та точно вие сте чалгарите, сутеньорите, контрабандистите, бесепарите, ***... щото точно вие непрекъснато пишете за него и поддържате популярността му. Да се свети името му!!!

406

Анонимен

преди 12 години

Главният Говнояд на България - Слави Трифонов от БТВ-то, окрилен от финансовите стимули на Гоце Койота /тайния собственик на БТВ/ и бон апетита на форумните кухоглави Кутевци-лайноядци, всяка делнична вечер от ефира на Гоцевата ТВ ни поднася личното си меню, а то винаги е едно и също: притоплени стари, многократно дъвкани от него и идиотската му трупа от ***, редки изпражнения на Гоце и приятелския му кръг от червени милионери-олигарси, които още не могат да се примирят с факта, че Борисов трайно ги изрита от властта и сега не могат да крадат на воля както преди! Но тия нещастни *** ако си мислят, че с тая жалка трупа от лайногълтачи ще успеят да навредят на правителството на ББ много се лъжат ще продължават да си дъвчат смърдоляците още дълго време докато празните им кратуни най-после уврят и разберат, че вредят единствено на себе си!

405

до 529

преди 12 години

Да бе, и точно мутрите ще ти направят модерна държава и модерна инфраструктура.--Абсолютно си прав - точно затова изритахме от властта Доган, Кобурга, Станишев, Първанов... Те само крадяха и не изграждаха никаква инфраструтура и икономика.

404

но комент

преди 12 години

Иначе да, популярен е мутрата-най-вече между чалга певиците, сутеньорите, контрабандистите и разни други уважавани съсловия.

403

turbosmile

преди 12 години

След хиляди години археолозите, ровейки из древните файлове, ще установят, че Бойко Борисов е първият български премиер, уморил народа хем от глад, хем от смях!

402

до 527

преди 12 години

Борисов ИМАШЕ популярност. Вече няма.--Това на партийно събрание на БКП или на ДПС ти го казаха?Или на инструктажа на *** 20?

401

но комент

преди 12 години

Да бе, и точно мутрите ще ти направят модерна държава и модерна инфраструктура.Както ти направиха "модерен" футбола, щангите и какво ли не.Тия откъдето минат , трева не никне.Акъла трябва да ти го няма никакъв да вярваш, че мутра ще ти прави модерна държава.

400

Анонимен

преди 12 години

Ами..кое е чудното- в чалгаджийска държава учени, интелигенти, скромни са в дъното на обществото

399

напред БГ

преди 12 години

Ние сме 50 години назад и встрани", каза Бойко Борисов.Трябва да се подчертае, че 50 години назад и встрани е дело на БКП и техните отрочета БСП и ДПС. Точно тези, които сега са включили лайномета на макс и лайномятат, та дано глупаците пак ги вкарат във властта. България има нужда от модерна икономика и инфраструтура, иначе ще си останем *** анадолско-комунистическа провинция.

398

но комент

преди 12 години

Да завиждам на Главната мутра?Не бе, само че на мутрите мястото им е в затвора- а не във властта.

397

Sheffield

преди 12 години

О, злобни джуджета, завиждайте! Нямате избор, вие сте *** и такива ще си останете. Борисов може да е всякакъв, но има изключителна популярност, която направо смачква и без това нищожните ви душици.

396

но комент

преди 12 години

Тоя пък не се ли умори да дрънка глупости?

395

Д-р Иванов

преди 12 години

Абе дали в Северна Корея започват култ към личноста на КИМ ЧЕН ИР, но в България култа къмБ.Борисов няма аналог в Обидинена Европа, сутринта гледам и невярвам по БНТ показват първастраница на Стандарт,Боко се ръкостиска с 10 годишно момиче шахматен таланант, и какво грандиозно реми /пат/ постигнал примиера.Гоиркото дете и него въвлякли лузерите около БОКО.Защо не му организират една среща на тенис с Григор Димитров,защото в тенися няма равенство!!!