34

Копирано

преди 12 години

Андрей Иванов и Ц. Цветанов едно доходоносно приятелство Цветан Цветанов и шефът на Столичния общински съвет ( СОС) Андрей Иванов са близки приятели повече от 20 години. Двамата работят по едно и също време в Управление Информационни технологии . По това време, Цветанов е редови служите , а Андрей Иванов негов началник.Как младият Цветан Цветанов, успява да се внедри в системата на МВР в края на 80- те , само с основно образование? Разбира се, с връзки. Бащата на бъдещия министър, Генчо, след промените, е прехвърлен към Вътрешното ведомство като служебен шофьор. Възрастният Цветанов често вози СлавиЦветанов влязъл с връзки в МВРЦветанов влязъл с връзки в МВРВладов, шеф на Информационни технологии през 1987. Шофьорът успява да измоли назначение за сина си Цветан, който тъкмо е отбил военна служба. Цветан Цветанов постъпва на работа и успоредно с това записва висше във ВАЗ като учител по физическо.След като се дипломира през 1992, успява да се издигне в йерархията. В същата година, Информационни технологии към МВР се сдобива с нов началник Андрей Иванов. Назначен е от тогавашния главен секретар Богомил Бонев. Андрей Иванов остава начело на отдела четири години. През 1996, шефът на Информационни технологии тихомълком е отстранен, поради съмнения, че се възползвал от постта си, за да получи дебели комисионни от чуждестранна фирма, която сменила техниката в управлението. Случаят така и не се изяснява.След като сменя МВР с НАП, от 2000 г. Андрей Иванов започва да се занимава със собствен бизнес. След няколко години, бившият му служител Цветан Цветанов го дръпва към многообещаващият проект на друг свой авер Бойко Борисов. През adriv2007, Андрей Иванов е избран за председател на столичния общински парламент. По време на мандата му като шеф на СОС обаче, постоянно се появяват информации за нередности около работата му. Андрей Иванов е обвиняван, че фирми, свързани с него, получават обществени поръчки за милиони. Така че разкритията на Яне Янев са просто припомняне.След като РЗС натопиха Цветан Цветанов в имотни далавери, същите обвинения засипаха и довереният му човек Андрей Иванов. И докато обясненията на МВР шефът горе- долу могат да минат, то бившият му началник затъва все повече. Шефът на СОС обяви, че притежава само 14 имота, а не 43, както твърдят от Яневата партия.Зад имуществото му стоели над 120 години трудов стаж на майка му, баща му, жена му и неговия. Иванов разясни, че високите му доходи, преди да стане общински съветник, идвали от частен бизнес и консултантска дейност.ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ ПРИЯТЕЛИ! ДА ЖИВЕЯТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ!

33

ГЕРБавия

преди 12 години

Андрей Иванов си тръгна, за да остане...... Този милиционер-милионер е типичният ГЕРБав мафиот : посредствен, нагъл, лъжлив, крадлив, послушен., послушен към бащицата-мутра Бойко Борисов. Подалият оставка си запазва не само другите постове и милионите в десетки фирми и имоти, но и щял "да работи с идеи" за развитието на София ???? Горката ни столица..

32

Анонимен

преди 12 години

Бочко от Банкя размества мишките, щото е Цар Плъх в общината. И гризе ли, гризе с кривите си вонливи зъбки та да захрани тлъстото си застаряващо тяло.

31

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Да го убиеме ли сега Борисов, че не иска да краде?...

30

Елене,елене

преди 12 години

Спешно ПР експертите на ГЕРБ да вземат мерки и да цивилизоват малко външния вид на това юначе Еленчо,защото сутринта като го видхме, а и от горната снимка се вижда :-) така разгърден и необръснат няма как да не излъчва мутро-барок, сорри....нека си сложи барем една вратовръзка,да се избръсне и такива малко по обществено-представителен вид да добие,да не се срамуваме пред чужденците :-)Герджиков мустака като беше финансист не можа да оцелее в СОС,нека сега философа Герджиков който ще гледа философски на нещата да се пробва, то по-зле не може да стане! корупцията в СОС ще се продължи просто ще се концентрираме малко повече около кметицата :-)Андрей Иванов мотивирано обяснява защо си е "подал" оставката: "Повярвайте ми, просто ми омръзна това, което се изписа последните 4 години", заяви досегашният шеф на СОС. И отново каза, че то не отговаря на истината".Вече и на децата е ясно,че никой у нас доброволно не подава оставака, а бива посъветван от ББ.То и на ББ и на ЦЦ им е омръзнало това което се изписа срещу тях последните 4 години, но си траят хората и се жертват в ползу роду :-)Жалкото е за нас братя и сестри, защото отново само театрото ни остана.........нищо съществено не се променя в СОС,корупцията благодарение на законите и правилниците само им помагат .Нека все пак да помогнем с някои въпроси на нашите любими журналисти които сега ще започнат да се хвърлят на килимчето пред Елен.1.г-н Елен кога ще прехвърлите земята под блоковете на собствениците от етажната собственост? 2.г-н Елен кога ще имате решение за "незаконните" остъклени балкони? Без такова решение не може да се продължи нито със саниране нито с Технически паспорти, крайно време е това да бъде направено! Крайно време е София да почувства,че има гл.архитект и СОС който взима полезни за града и жителите решения!3.Кога ще прехвърлите прилежащите площи на собствениците от етажната собстевонст? 4. Кога ще свалите незаконните климатици от фасадите на районните кметства и СОС? 5.Кога ще изготвите Публичния регистър на всички незаконни общински сгради? 6. Кога ще бъде променена методиката на такса смет във функция от данъчната оценка?7.Какво ще правите с незаконния паркинг пред Парламента?8.Кога ще има публичен достъп до сесиите на СОС и тяхното онлайн излъчване?9.Кога ще намерите/изкарате/ документите на храм-паметник Ал. Невски? Грехота е тази недвижимост да продължава да бъде незаконна според ЗУТ и вашите разпоредби?10. Кога ще сте готови с Техническите паспорти на всички общински сгради,на подлезите на детските пложадки,на пътищата,на зелените площи,на градското осветление? Първо погледнете във вашата къщичка и институция и после се правете,че нещо ви интересуват кварталите, после плашете с глоби после пишете нови наредби във вреда на нормалния ред и помагащи само на корупцията при Вас! Прилагайте законите с еднаква сила и към общинските сгради и обекти!

29

37

преди 12 години

37, Малко бавно загрявате, но по-добре късно, отколкото никога :)

28

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Когато някоя ДС- мутра прекали с краденето и другите ДС- мутри, в партията на "антикомунистите" от герб ,надигнат вой , тогава следва пенсионирането на въпросната мутра.. Електоратът на Рапона ,трябва да бъде 'убеден", че има 'спрадведливост"..)Разбира се , ДС- мутрата от ГЕРБ- ще остане да управлява мутантите от герб- в София.Той ще продължи да им бъде идеологическия съветник , шеф , лидер, гуру.. :))В партиите на мафията , винаги има достатъчно "идеолози" от ДС-БКП ..Една сбирщина , като герб - просто НЕ може да съществува без такива мутри ..)) Те са "канавата" , подплънката на гербаджийте , още повече , когато си имат един *** - за шеф ...Нужни са им ...:))

27

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Другарка Масларка:Продавам 210 /двеста и десет/ апартамента... - изгодно...

26

Отличниците на ЕС

преди 12 години

Пак сме на "почетното" първо място :България е с най-голям процент младежи в ЕС, които едновременно са без работа, нямат образование и не учат за придобиване на квалификация. Българите между 15 г. и 24 г. с такъв профил са 21.8%.

25

Анонимен

преди 12 години

досега защитавах герберите но това е прекалено тия селянчета на кви се правят и като донове ли се изживяват

24

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да възтановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпращта спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да кажем да на ссср,китай,югославия,северна к

23

Анонимен

преди 12 години

ot tran na glog

22

муню

преди 12 години

ДО 22.. или си платен драскач,или си мноооого умствено ограничен ...

21

До 24

преди 12 години

Където и да тръгнем,с неграмотници като теб,сме обречени.Добре поне,че точка си сложил.

20

24

преди 12 години

24, Пич, ти май не си стъпвал в капиталистическа страна :) Чакай Америка и Зап. Европа да фалират. Виж само "фалиралата" Гърция - 10 пъти по-богата от Бантускотия :)

19

мафия

преди 12 години

Проблемът на българската мафия, оглавявана от верни на живковия режим хора като Борисов /бодигард/, Цветанов/син на шофьора на ДС шефа/, Иванов - шеф на компютрите на софийско-градско на МВР е много голям. Не данните на пикливата община/държава/ са важни и затова са стратегически поръчките за електронно правителство /18 млн/, а е важно краденото know how, които тези велики стратези изнесоха и сега трябва да защитават. Иначе ще си имат работа със сили стопанисващи 200-300 млрд.$....

18

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китай.

17

обективен

преди 12 години

Не го ли е срам този АТАНАСОВ?????Има наглост да говори...?????Борисов не е като тях да държи някой ,който е крал!!!Не е като тях...Костов окраде държавата ,но още е в парламента,а съвестните хора от СДС,дръзнали срещу него са ВЪН от СДС!!!!!Простаци такива!!!!!!!!!

16

Пак добре !

преди 12 години

Добре, че сме в ЕС и от време на време европейците натискат да се изгони някой *** ! Ако се чака на простия БГ народ, България още да е под турско.

15

Анонимен

преди 12 години

"А кога ще дойде'' Ооооо Тигре тигрее...."Тогава когато дойде " шефа каза айде де, пари нема действайте"И като гледам съвсем е наближило.