520

Иван

преди 12 години

Дупе те лъже.От 20 год.насам не е имало по-голяма мизерия,а на него все магистрали в главата.Бойко,народа трети път няма да се излъже.Хич не се надявай и не си фантазирай нов мандат.

519

фр

преди 12 години

Май е време да отлитам от Бг!

518

Анонимен

преди 12 години

Тикво,и до Луната да прокараш магистрала,пак няма да гласувам за теб!Просто е - МРАЗЯ хората с Партийни билети!

517

до 517

преди 12 години

За бързането, бързат, защото герб не знаят в кой момент народния гняв ще ги отвее.

516

На дали

преди 12 години

Ей ,ама Брат Бройко ,май наистина много си вярва!!!!!!Ще гласуваме ,АМА ДРУГ ПЪТ И ЗА НЯКОЙ ДРУГ!!!

515

точен

преди 12 години

Групата за Експресно Разграбване на България-----това много ми харесва. Мноого точно.

514

Анонимен

преди 12 години

Ох,тоя *** ме умори от смях!

513

Георги

преди 12 години

На сайта на министерството на финансиите е обявен фискален резерв на Р България на 31.7.2009 год.- 7 700 млн. лв., на 30.11.2011 год.- 5 317 млн. лв. !? Познайте колко ще бъде фискалният резерв на държавата ни догодина, когато Мутрата иска да гласуваме отново за Групата за Експресно Разграбване на България ??

512

Анонимен

преди 12 години

Тук във форума на няколко *** им се развиха мозъците да пишат едно и също,на следващите избори ще искаме от ГЕРБ да спрат пенсиите на партийните секретари!Не може хора,които цял живот са играли джобен тенис,ровили са по дупките си и са изследвали съдържанието да получават пенсии-нека пенсиите ги изплащат назначените им олигарси.Нека тия тунеядци да облекчат пенсионната ни система,всички ние с нашите отчисления плащаме и на политическите капитани на кораби-които получаваха колкото барото....

511

Веник

преди 12 години

Бойко, уважавам те много и досега съм гласувал само за теб, но с пенсионната реформа, която направи напук на всички и без много-много да се замислиш, ме загуби като привърженик! Вече броях на пръстите на ръцете си кога ще се пенсионирам, а изведнъж се оказа, че ще трябва да изчакам още една година допълнително! И вече пръстите на ръцете и краката не ми достигат в сметките... Загуби като привърженици и семейството ми, а сигурно и не само нас...

510

Анонимен

преди 12 години

много платени герберо комунисти в тоя форум бе

509

Бойко Българоубиеца

преди 12 години

Докато построим магистралите тук вече няма да е останал жив българин. Гарантирано от ГЕРБ. Ще има само *** и те всички ще гласуват за ГЕРБ.

508

Румен

преди 12 години

Ще гласувам за тези, които вкарат мутрите в затвора, включително и ББ ! Ще гласувам за тези , които вземат парите на мутрите и мутресите и ги вкарат в образованието и здравеопазването за бедните българи !!

507

Анонимен

преди 12 години

*** ВКУПОМ РЕВАТ - РАДОСТ ЗА УХОТО И ОКОТОЛ

506

Анонимен

преди 12 години

"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.ПЕРФЕКТНО! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

505

Баце Боб

преди 12 години

Аз съм министър пръцпредател като говора ща *** слушате.

504

Орисия

преди 12 години

То и Пабло Ескобар строи детски градини,ама..вредите...!? Престъпника си остава ПРЕСТЪПНИК!!!!

503

идиотин

преди 12 години

лъжи,бибитко,лъжи,че до изборите магистралите няма да издържат!

502

Вярвам

преди 12 години

И на Премиера и на Министър Дянков - дори и да ги саботират пак ще успеят да измъкнат страната ни от батака!!

501

Кой е това?

преди 12 години

Социопатот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеСоциопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени.