85

МООООЛЯ ? до 76

преди 12 години

И от кога е нормално каквото и да е направил учителя - да му скочат дружно децата на бой ?? Законът на джунглата - по-силния побеждава?? Ей за това сме на тоя хал .. те нямат респект от никого и нищо, че и от собстените си родители най-малко. Ако това там е твоето дете какво ще му кажеш - Браво, мойто момче, че си го счупил от бой, понеже ти се е правил на мъж ??? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! че незнам вече на къде отива ...

84

Entusiast

преди 12 години

До 83: А ти "бегай" пак на училище, че май си го пропуснал!?

83

d

преди 12 години

до 78Бегай и си пиши домашните бе калпазанин,все пак в понеделник си на училище.

82

дабълютиеф

преди 12 години

Все още няма задържани по случая!?

81

въпрос 72?

преди 12 години

Тогава, как да се наказват, онези родители, които децата им освен, че тормозят учители, тормозят и съучениците си?! Те случаите могат да бъдат изброени. Това, се пренася и върху родители и става един омагьосан кръг, учители, родители и деца. Безприкословната вяра в децата "то или те не могат да направят ,такова нещо на другите деца" не означава, че не е невъзможно.И конфликта се пренася, върху родители и учители.А, самия конфликт е в детето, децата, което създава конфликта.

80

d

преди 12 години

Подрастващо поколение ***,наркомани и простаци.

79

луди млади!

преди 12 години

..Бъдещи гласоподаватели за ГЕРБ....

78

...

преди 12 години

Няма как просто да ги е попитал "кой го е направил" и те да го нападнат ПРОСТО ЕЙ ТАКА .. има нещо друго в цялата тази работа... пък и наркоманчета да са.. едва ли ще го наритат безпричинно! То вече и възрастните хора са изкукуригали ама тотално !

77

до 74

преди 12 години

Ех другарю, а така добре беше, когато учениците ни влачеха хоросан и тухли по вилите ни, а ?

76

Ъъъ, моля ?!

преди 12 години

Чета коментарите и недоумявам, наистина ли сме толкова, колосално, изумително *** като нация ? Подхвърлят нелепите *** някаква история, и първосигнално, като питомци на Павлов, започват едни коментари.Истината най вероятно е - 49 годишиния физкултурник е решил да се прави на мъж през хлапетата, тъврде вероятно е плесна едното зад врата и ... си е намерил майстора. Не сме били там, не знаем какво се е случило, но със сигулност не е това описано в дописката.

75

патила

преди 12 години

Защо ли подозирам, че това "момченце" е боксьорче? Лично имам впечатления от един такъв възпитаник на спортното училище. В крайна сметка последствията за него след нанесен побой върху друго момче бяха "налагане на възпитателна мярка". А защо се бие? - отговорът му - "Аз докато не набия някого, не мога да заспя"

74

ама ха!

преди 12 години

Забелязахте ли какво пише: учителят чисти сняг в двора,учениците играят футбол! Е те за това сме на това дередже,тези л...на без извинение не са научени на грам труд, уважение и т.н! И да не ми казва някой,че са във ваканция,щом искат да го ползват първо ще го изчистят! Щом превърнахме учителите в *** и прислужници на такива гаменчета,да сме живи и здрави след няколко години да видими какво ни чака(ама хич няма да е хубаво) с такова поколение!

73

БЪЛГАРИН

преди 12 години

АМАН ОТ КОМПЛЕКСИРАНИ !

72

не, че

преди 12 години

даскалите са кой-знае кви носители на култура, особенно физкултурниците, ама учениците, си е проЗтотия до шия и най-вече родителите трябва да бъдат наказвани в такива случаи на малоумно разгащено поведение на децата им. Па после може и да имат претенции към училището.

71

55;58

преди 12 години

Бизнеса е свит за какво говориш от което, следва и липсата на работни места, хората работят за себе си и сами на себе си. Липсата на препитание, високите цени, разходите всеки месец, до какво ли не води.Това е поголовно работодател да не плати на работник за това има текучество на персонал.

70

Entusiast

преди 12 години

Да бе! Даскала по физическо просто е питал "кой го е направил" и са го наритали. Никога няма да призная журналистиката за нормална професия, докато поне 50% от тия *** не спрът да си съчиняват истории. Всички сме били деца и знаем как учителите-***, възпитавани по *** начин първо се правят на велики и страшни, обаче познайте!? Децата вече не се страхуват и могат да се защитават, защото хроничният страх(комунизмът) го няма. Когато тези деца порастнат, реално ще умре и комунизмът!

69

Анонимен

преди 12 години

"49-годишният преподавател по физкултура"Цв Цв веднага да излезе пред медиите и да каже мнението си за нападението над бивш негов колега - физкултурник!

68

razgradski pop

преди 12 години

такова нещо преди 30 години беше невъзможно...

67

Анонимен

преди 12 години

Колега , много си се отпуснал и си ги разпуснал... Провеждай им всеки час строева подготовка и ще се оправят ...

66

Селянин

преди 12 години

Гадни наркоманчета да пребият човека.Заслужават да ги тикнат в дранголника и там *** им съкилийници да ги опъват на задна прашка всеки ден.