58

Анонимен

преди 12 години

Българино до кога ще търпиш? До кога.... ?

57

54

преди 12 години

Сега ме мързи после! Добре.

56

Българин

преди 12 години

nekov.blog.bg/Балада за неродените Българчета.

55

45

преди 12 години

Защото, Веселине хората са заблудени не са наясно с много неща за някои хора, някои неща са нереални и невъзможни за това! Това, че звучиш във форума, като психар понякога с твоите изказвания, но си казваш , как са си, но за някои хора, колкото и да "наливаш с фуния" и да казваш как си е него проумяват. Света няма да оправиш!

54

Анонимен

преди 12 години

нека църквата да ги отгледа, така ще е най-добре

53

Веселин

преди 12 години

До 41, изгледай това клипче от един страхотен филм и ще разбереш какво имах предвид под "***" деца: youtu.be/UMx6X26iJ_c

52

Анонимен

преди 12 години

Чакам поредната угоена , тлъста попска свия , с лъскаво возило да се изкаже по въпроса за сурогатното майчинство и естествения подбор при ромите !

51

Анонимен

преди 12 години

На запад ако родител няма пари или не иска или не може да гледа децата си - однемат се родителски права веднага !

50

Българин

преди 12 години

Представете си за какво безумие става на въпрос в поредните "програми за интеграция", щом даже Цветелин Кънчев скочи срещу нея и заяви, че нищо няма да излезе, а само ще се увеличи междуетническото напрежение, защото и много Българи имат нужда от помощ !!! Веднъж ги гледах на диспут с Каракачанов - ами те просто не намериха за какво да се скарат...Докъде се стигна - "българският премиер" да дискриминира Българите и да привилегирова ***, а "дон" Цеци от Евророма да ни защитава !!!

49

Анонимен

преди 12 години

Мисля че е време родителите изоставили децата си да бъдат вкарвани в затвора!!!!Да видим дали някой ще посмее да си остави детето!!!

48

Българин

преди 12 години

44 и 45 - и аз това се чудя !!!Десетки хиляди пищят против *** безчинства, а после отивет пред урната и пак гласуват за *** *** борисов, защото бил "голям мъжкар"... нищо че всяка мангалозащитна организация може да го върти на пръста си !!!

47

41

преди 12 години

"*** деца"! Веселине, много си кресноречив Добре ли си изобщо с главата?!

46

Българин

преди 12 години

А индийците не са *** и са се оттървали от своите - просто са ги нагонили на запад преди векове, а на тия дето са останали, са им направили държава и са ги натикали там - тая държава се казва Бангладеш !!! Тя е с територия колкото България и с население 120 милиона, които се ядат едни други и добре че понякога наводненията помитат по някой милион !!!Дошлите на запад *** първо са се прилепили към правоверните (защото те според Шериата са длъжни да дават милостиня), а после към нас !!!

45

до 36

преди 12 години

наште индуси всичките са прослойката на парии - не подлежат на въздействие

44

Веселин

преди 12 години

Искам да попитам "народа", защо на изборите не гласувате за ВМРО, след като те са единствената партия която предлага реални решения на *** проблеми, а гласувахте пак за *** и свитата му???

43

Shark

преди 12 години

до 39. Точно така! Само че ако всички работещи българи откажем да плащаме данъци докато не бъдат принудени *** да правят това нещата няма да са така. Докато си мълчим, плащаме безропотно и пишем по форумите нищо няма да се промени. Защото ако тая *** знае че ще я тикнат в затвора и ще я оперират за да не може да ражда повече, няма да ги зареже тези деца. А може би няма и да ги роди. Обаче в Блъгария *** са над закона, и така ще е докато мълчим!!!

42

Българин

преди 12 години

36 - ти нормален ли си, бе - какъв дар божи може да бъде тая напаст ?!? Все едно чумният бацил да е дар божи !! Кой им е забранил да учат, кой ги е наврял в гетата ?!? Всеки учител, имал работа с *** чаавета знае, че 80% са ***, никой не може да им налее акъл в главата и да ги направи хора, то една *** да свалиш от клоните в джунглата по ще стане човек ! Знаеш ли какво е да преподаваш в първи клас и едно женско *** да си вдигне роклята и да се изпикае като куче посред стаята?

41

Веселин

преди 12 години

Предлагам безплатна кастрация на ***! Хем за тях ще е по-добре, защото няма да *** деца, хем за нас ,че няма да ги издържаме.

40

ДО 36

преди 12 години

Ти май нямаш деца , пишеш глупости . Що не ходиш в гетото и хванеш *** и да го образоваш . Най - много баща му да те убие .

39

Анонимен

преди 12 години

И сега работещите българи ги поемат на своя издръжка,а като пораснат,ще ни крадат и трепят и ще направят по десет деца, които пак ще изхвърлят...И така,докато не се намери един истински смел и достоен политик, който да защити българския етнос от изчезване.