33

коледар

преди 12 години

По Коледа стават чудеса...

32

Анонимен

преди 12 години

бития бит ----------------------------------------------

31

Лисан

преди 12 години

Нашата полЮция ни пази.

30

ru

преди 12 години

Това са били сурвакари.

29

по принцип

преди 12 години

Една държава започва да се ...оправя ,когато започнат да налагат ----политици и управници,а не ТЕ .......да налагат!Доказано е на практика !

28

ОРАКУЛ

преди 12 години

СЕГА ОБРАБОТВАТ ИЗЕДНИЦИ В СОФИЯ, СКОРО И В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ В РОДИНАТА.ДА СЕ ПРИГОТВЯТ ЗА МАСАЖ СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ДЕПУТАТИ ЧИНОВНИЦИ И ВСЯКАКВА *** ТОРМОЗЕЩА БЪЛГАРИНА. МАЙКО БЪЛГАРИЯ, ЗАЩИТИ СВОИТЕ ЧЕДА РАЗДАВАЩИ СПРАВЕДЛИВОСТ В ТОЗИ МОМЕНТ.

27

....?

преди 12 години

Какви ти нападатели ,хванете ---поръчителите /по принцип/.?

26

призив

преди 12 години

Сцепи тиква,спаси България !

25

xj

преди 12 години

...субсидийкитееее. Знаете ли колко хора са одобрени по различните мерки за субсидии от ДФЗ, за различните видове бизнес - от селскостоп. производители до... инвеститори във ВЕИ. Много хора са си осъществили инвестициите и когато е трябвало да получат спечелената и одобрена субсидия по съответ. мерки, са ги порязали от ДФЗ...като по този начин са им провалили бизнез плановете, схемите за връщане на кредитите към банките и т.н. Според мен, още ще го бият, даже ще го и еб*т!

24

Анонимен

преди 12 години

18 написа: Бият тези които са свикнали да мамят и крадат. Пожелавам му скорошно оздравяване! __________Така е пич, ама те не бият за добър ден, те бият само ако вземеш парите и не свършиш работа, или се пънеш като магаре на мост. Ако са му предлагали подкуп или са го заплашвали - защо не е отишъл в полицията, или директно при Цуци - все пак поста му е почти на зам министър. Да интелегентен ще е, *** не може да стигне до такъв пост, освен с парашут. Въпроса е за какво си е използвал акъла че да стигне до шамарите?

23

Анонимен

преди 12 години

Като нема съд,прокуратура и секи мишок е с гръб-така им се пада.сурва сурва весела-който и от така наречените ни политици да ошамариш малко му е

22

wiktor

преди 12 години

А МЕН КАТО МЕ ДРАХА ПРЕДИ 9 ДНИ И ТО ПО СВЕТЛО И НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ . ЖИВЕЕМ ВЕЧЕ В ИСТИНСКА ДЖУНГЛА ОТ 2 ГОДИНИ КЪДЕТО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО.

21

дедо

преди 12 години

Да сте живи и здрави деца,за мен вие сте хайдути на 21 век.На чорбаджии и изедници само така.Господ да ви поживи.Сцепете им тиквите на тия мародери и родоотстъпници.С вази бог !

20

Боевик

преди 12 години

Всеки , който познава лицето Порожанов е наясно що за птица е.Той се гласеше за шеф на ДФЗ още по времето на Върбанов, но тогава земеделците не му пуснаха. Той пък отговаряше за фонда в МФ , а освен това беше член на 5-6 борда на държавни фирми.Нагъл, минаващ през трупове за задоволяване на егото си за величие и пари.Все пак успя да се докопа до заветната си цел и стана директор на фонда. А там няма ,ама хич няма корупция!Малко са го били тоя тарикат!И да знаете- не става дума за пари ама хич!!

19

Анонимен

преди 12 години

Така е! Афектирали са се биячите като им е поискал голям рушвет и резултата ей го на! Ей! не се научиха, че високата корупция води и до бой! ненапразно скоро ни обявиха за най-корумпираната държава под ръководството на ГЕРБ и резултата вече е виден! на хората не им издържат нервите!

18

History channel

преди 12 години

До 8 и 10. Познавам лично Порожанов. Той е експерт и е равно отдалечен от всички политици. Интелигентността му е извън всякакво съмнение. Бият тези които са свикнали да мамят и крадат. Пожелавам му скорошно оздравяване!

17

do 11

преди 12 години

bravo izkara oshte nqkolko stotinki... g-n perfekten bulgarski..... nito si mi na akula nito si mi na obrazovanieto detence... haide sys zdrave

16

Правилният подход!

преди 12 години

Почнаха ги!Ей така трябва да се подхожда към ГЕРБерастите - един по един!

15

Българин

преди 12 години

Имам мъчителното усещане,че се връщаме в най-мръсните и гадни мутренски времена от 90-те.Тогава човешкият живот и здраве на обикновените българи не означаваха нищо,смазвани под бруталните бухалки на мутрите-създадени от най-долнопробните *** в Партията-майка БКП,милицията,ДеСе и спортните училища-развъдници на престъпници!S.O.S. Европа,НАТО,само във вас ни е вече надеждата!

14

Анонимен

преди 12 години

уф много са исплашихотивам да пия кафенце