217

4321

преди 12 години

всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава.Xa,xaaaaaaa

216

Анонимен

преди 12 години

Даааа,думата ''спортист'' през последните двадесет години в БГ-то е еквивалент на бандит ,мутра и т.н.,за съжаление.

215

стааар българин

преди 12 години

"Кой каквото си направи ,...и селото не може да му го направи"!

214

един филм!

преди 12 години

....."Богатите ,.......също плачат"!Това сигурно е последното ,от което не беше опитвал ---Г.Боевски!

213

Антикумонист

преди 12 години

Дано изгние в затвора тоя мошеник Боевски,кой ли му е вярвал на глупостите,че бил невинен.Де го тоя късмет да си купиш куфар и бам 9 кила кока на аванта,това е все едно да спечелиш ей така от тотото.Колко бил невинен и незнам си какво пропищяха по целя ефир членове на семейството му.Но със сигурност някой другар от кръга ГОЦЕ-ДС ще опита да му помагнат и да го депортират в България,докато другите трафиканти лежат по бразилските затвори.Жалка работа са кумонягите

212

Анонимен

преди 12 години

Това не му е първия курс на "шампиона далавераджия". Няколко пъти е бил успешна муле на чужда стока. В случая е решел да си пренесе своя стока, платена от него на доставчика на място и да си я продава сам в България и да си бъде независим...Да, ама не. Баш мафиотите го топят и нашият изгаря...Кой ли ще плати на Гълабин заема за покупката?

211

Е ДА ДЕ...?

преди 12 години

Нашето МъВъРе,не го следяло ,но другите не са като нашето .....!Ние сме най-големите тарикатчета в Европа ,а вече и в света !

210

защо?

преди 12 години

До кога ще се правим на -----ТАРИКАТИ ----?Всеки в Бг си мисли ,че не се отнася за него ,било то закони ,било то правила !Един лаф:И най-лошият РЕД е РЕД ,но в Бг няма ----НИКАКЪВ РЕД...!

209

Анонимен

преди 12 години

Чекайте сея малко....фъншния ни министАр МлЪденоФФ лично изпрати адвокат на Кокаин...понеже защото разбираш ли значи си е наше момче и невиновно....и големо интересувание за съдбата му от държавната власт....Сеа - ново 20 ! Бил щял да разпространява пък въобще МВР то не го следяло и едни такива завързани шуробаджанашки държавно-мутренско-мафиотски недоразумения...Ей комисяря от Грах-И-Боб....да не ти размачкат ушите сето едни такива злепоставящи ги приказваш...

208

Севдалин

преди 12 години

Изгоря момчето,тия *** кви големи патки вадят,но Гълъбин е корав дано да издържи.

207

До Кокаин Боевски

преди 12 години

"За мен най-големият проблем е това, че ми развалиха доброто име, което съм го градил години наред."Пич, нали те хванаха, че мамиш с допинг и те наказаха с лишаване от състезателни права за 10 годинии!Та за кое :име" говориш?Сигурно за друго лице?

206

Champion

преди 12 години

Кокаин Боевски от националния отбор по допинг беше хванат с щанги.

205

ДО 204

преди 12 години

Колко по --9кг.,влизат в Бг ....бедна ти е фантазията !

204

Катър

преди 12 години

Не муле, а катър си ти Гълъбине. Яко се насади, измъкване няма - 10-те % аванс как ще ги връщаш, може би жена ти ще ги изработи, как ли?!

203

Моляяяяяя вии хорааа

преди 12 години

Каква драма, направо ще се разплача, пускайте SMS на кратък номер 69 с текст "vaz" - да съберем пари да купим повече в***зелин за Гълъбин, че о-о-ох.. в затвора е убийствено...

202

НЯМАМ ДУМИ..?

преди 12 години

А беден ли беше .....................,или от ----ЛАКОМИЯ?

201

Анонимен

преди 12 години

Ако найстина е виновен, искрено му пожелавам да изгние в някой тамошен затвор (дано не го прехвърлят тук), страх ме хваща като си представя , че с тези 9 кг. ще се зарибяват децата... ужас. То не че без тези 9кг. разпространението спира, но все пак е нещичко...

200

До Гълъб

преди 12 години

Ами убийствено ще е , ти какво си мислиш ! Ако беше предал пратката и гушнал мангизите , тогава сигурно нямаше да е толкова зле ?

199

ха сега ....?

преди 12 години

На кой да се сърдим .....?*** сме си ,и това е ,....20г. все на това се учехме ,и станахме ........"отлични"........ ученици!Ценностите в Бг :--------ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ -----!ВСИЧКИ В БГ СТАВАМЕ ---ПОЛИТИЦИ и ----*** ----НАСТЪПВА ----*** В Бг ,ТОВА БЕ НАЙ-ЛОШОТО ,КОЕТО МОЖЕШЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ ----ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО !

198

Анонимен

преди 12 години

Жена му вярва и смята,че друг му е *** в гащите!!!