97

за 91

преди 12 години

Колко процента е 38 от 65? Не мисля че е 30%

96

Спонги

преди 12 години

В България има и други планини с чудесен релеф в които би могло да се развива ски туризъм, като по този начин ще се пази природата. Сега на Витоша ще стане като в Слънчев Бряг. В Осоговската планина, в някои дялове на Стара Планина има чудесни условия за ски. Да, но мутрата ще трябва да се бръкне дълбоко за да започне отначало. Кога ще се махат тези антибългари от ГЕРБ.

95

Анонимен

преди 12 години

до 94 *** написано е равнина и огромни долини !Ако разбираш от география поне малко погледни атласите и се образовай !

94

за 95

преди 12 години

Да, еколозите определено трябва да чистят *** създаден от некадърните бг милицайски политици.

93

Анонимен

преди 12 години

Нашите "еколози"са на ниво почистване от *** .Екологията като сборна наука е нещо много сериозно и изисква големи пари.Без тях,без огромни инвестиции всичко остава в рамките на добрите намерения.Тези движения в много от случайте имат непрозрачно финансиране,което в много случай е в разрез с националните интереси.Например мълчанието им за АЕЦ,нефтопровода от Бургас и шизофреничните им протести ,когато се засегнаха интересите на Газпром около шистовия газ.

92

за 91

преди 12 години

Равнина с огромни долини? Сигурен ли си, че не си объркал хапчетата?

91

Анонимен

преди 12 години

Министрите на финасите и туризЪма да кажат какви пари са влезли в държавата, за да се подобри ски-туризЪма? Че то нищо не струва един подпис. Ни го вали дъжд, ни сняг, нито знае от коя страна духа вятъра в планината. Софиянски направи първата крачка, тези задминаха маратонците. Корупция ли? НЕма такова нещо. Да знаете!

90

за 85

преди 12 години

Еколозите освен патриоти са и активни туристи, скиори и алпинисти почти всички от тях. Обаче за хората, които искат да развиват ски туризъм, такова нещо не може да се каже. Те не познават България и българската природа и поради това не я и уважават.

89

Анонимен

преди 12 години

до 84 *** е *** когато си вярва като теб!Швецария е с площ от 65 хкм и 38 от тях са планини като района на Женева и Лозана е равнина и има огромни долини!Само ще си мечтаеш да стъпиш с твоите *** там но нямаш занаят и ценз!

88

Калин

преди 12 години

АЗ НА ЕКОЛОЗИ .. ОТ ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИЯ .. И КОМУНИСТИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА НЕ ВЯРВАМ... НА ТАКИВА МОЕ СЕ ВЯРВА .. АКО СИ ЖИВЯЛ.. ДО 80 ТАТА СИ ГОДИНА В ПЛАНИНАТА... ИЛИ СИ В ДОМ ЗА УМСТВЕНИ УВРЕДИ... С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ... НЕ Е СЕРИОЗНО И ДОВОДИТЕ ВИ НЕ ИЗДЪРЖАТ!!

87

До 86

преди 12 години

На Боровец не знам, но на Витоша според мен никакви цени няма да паднат!

86

Калин

преди 12 години

СТАНИШЕВ И ГОЦЕ ЗАРАЗИХА .. СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА, СЕГА ДРУГИ ИМ ВИНОВНИ:)

85

Анонимен

преди 12 години

Почнаха вече разни жители на Швейцария да се обаждат от партийните клубове в България. Милиционерски номера.

84

Анонимен

преди 12 години

Браво! Писна ми от тези еколози-***, време е пистите да отворят и цените в Боровец да паднат! Защото в момента са монополисти и вдигнаха цените двойно заради неработещите съоражения на витоша...

83

Анонимен

преди 12 години

до 77 Абе как се извъдихте едни такива умни, изучени *** и откога станахте еколози!!!!Колкото до нашите еколози, двама са от леснотехническият и трима са от отворено общество на Сорос!Патриоти и умници с две думи!!ХА ХА ХА

82

за 78

преди 12 години

А каква площ заемат планините в България? Не знаеш. И за Швейцария толкова знаеш. Щото не живееш в Лозана. Швейцария драги се намира насред Алпите баш. В най-хубавата част на Алпите. Но ти не си ходил, гаранция.

81

Спонги

преди 12 години

Където е стъпил крак на мутра, трева не никне. ББ е *** и ***. Тези пари които ще дойдат от туризъм , после ще трябва да ги връща стократно за да се възстанови природата. Съсипват всичко. Феномемът "Седемте рилски езера е в колапс. Витоша не може да поеме повече писти. Не само ерозия, а и загуба на вода ще има. Къде ти мисъл в тъпите герберски глави.

80

Калин

преди 12 години

ЕКОЛОЗИТЕ .. КЪДЕ СТЕ КОГАТО ОПУШВАТ .. СТАРА ЗАГОРА, БУРГАС, КЪРДЖАЛИ, РУСЕ .. ПЪРВО СИ ФОРМУЛИРАЙТЕ МАЛКО ПРЕДСТАВИТЕ .. ЗА ТОВА, ЩО Е ГОРСКИ ФОНД .. КАКВО ВЛЮЧВА САМО ГОРИ ЛИ .. И ТРАЯБВА ЛИ ДА Е ГОРА ЗА ДА Е ГОРСКИ ФОНД?ЕЛЕМЕНТАРНО Е !!ТАКИВА ГЛУПОСТИ СЪМ СЛУШАЛ ОТ ВАС.. ЧЕ МИ СТАВА ЕКО.. И СЕ ХВАЩАМ ЗА НАЙЛОН ТОРБАТА.. ПЪРДОН ЗА НАЙЛОН ПЛИКЧЕТО.

79

1

преди 12 години

Значи цветелинка ще си има ски писта с лифт.

78

Георги Петров

преди 12 години

Най-неприятното от цялата работа е,че човек остава с усещане за нещо гадничко.Възможно ли е да се изработват закони само за да бъдат обслужени определени казуси?Примери-дал господ!