41

---

преди 12 години

След новогодишното обръщение, което и без това е един анекдот, да му изпишат финални надписи "СБОГОМ, ГОЦКО. НАЙ-НАКРАЯ!"

40

Анонимен

преди 12 години

да кажем "бай,бай" на гоце...За наша радост...денят наближава!

39

Анонимен

преди 12 години

Хахахаха, браво на Първанов! Е така ми харесва, да има яко яко яко яко мазанье по некадърниците от ГЕРБ.*** нищо де, като дойде послушкото Плевньо ше ревете вие за Първанов, па ако ще не червен, ми черен да е бил. Ама де да видиме...

38

Анонимен

преди 12 години

10 години си бърка в носа,изби сумати невинни животинки,гони непълнолетни,хвана лоша болест,а за България нищо положително не направи...) Сега пък се бърка там където нищо не разбира...ама нали трябва да се хареса на останалите комуносоциалисти,та да го изберат за лидет - шуми около себе си...Нещастен некадърник!

37

Инкогнито

преди 12 години

До 36: Работодателската организация на Алексей Петров и Теодор Дечев е ССИ (Съюз за стопанска инициатива), т.е. бъркаш. Те изгарят заради изискването за 100 хил. осигурени на трудов договор работници и с право.

36

...

преди 12 години

първанов е президента,бойко и плевнелиев не ги признавам кви са тия ***.отмъщение за герб.първанов президентът и след нова година.

35

Анонимен

преди 12 години

В БТПП са Т.Дечев и Ал. Петров нали или бъркаме?

34

до 31

преди 12 години

Аве смотльо, стига с тези милиарди. Станишката теглил заеми от кого ли не, сключвал дългосрочни договори за които плащането започва след две или три години, как да не му останат пари щом не си плаща веднага. Да пишеш нещо за закона който си прие тройната ламя в края на мандата с който стават недосегаеми, ако са били министри и не им се следва наказателно преследване за далаверите а.

33

А, стига ,бе...

преди 12 години

..защо тогава , синдикалните организации ,не проведат преброяване на членовете си ..вече 20Г..???ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ , ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ..."КОМАНДИРИ ,БЕЗ АРМИЯ"!!!!Едно е да събираш "силово"--членски внос ,..... друго е--да имаш реална членска маса!Стачки и протести --"срещу заплащане" ..правят НЕ САМО СИНДИКАТИТЕ, а и.... "***"!"КОЙТО ПЛАЩА ---ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА"Винаги , може да се осигури "екскурзия с манджа и джобни"...за 2-3-х., ГЛАДиатори от прованса!Елементарно.

32

Анонимен

преди 12 години

Нехаресвам Гоце и тоя оня ама тия гробари зорлЕм ще ме накарат да гласувам за Станишев може би не знам.

31

Анонимен

преди 12 години

А така, да се чуе за президентската институция , като за последно в следващите 4 години.

30

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен, само 8 милиарда остави трябваше да остави 28, че гербавите да успеят да отикат мандата.

29

тодор

преди 12 години

Ако нямаше вето някой щешели даразбере ,че сме имали президент ?

28

Инкогнито

преди 12 години

***, ГЕРБ, докъде ме докарахте - на стари години да ми се наложи да подкрепя агент Гоце...Уточнявам, че става въпрос за "не може да бъде прието и изискването работодателската организация да не извършва дейности, възложени й със закон или нормативен акт". Изискването за мин. 100 хил. осигурени на трудов договор е добро и Гоце се противи, само защото затруднява достъпа на дружката му олигарх Алексей Петров до "тристранката".

27

Анонимен

преди 12 години

Хехе... гледам целта на повечето "критикуващи" е просто да кажат... Гоце. Нищо де, показателно е. :)

26

Асан

преди 12 години

Аре Гоце че е за последно !

25

до 23

преди 12 години

Екакво искаш да направи да ходи да гаси влаковете ли и да е отишъл какво ще помогне интересно къде са били пожарникарите.

24

Калин

преди 12 години

КОЛКО РАБОТОДАТЕЛСКИ .. НПО ИМА.. ТА ТОЧНО ТАЯ .. ВЪЗБУДИ ИНТЕРЕСА НА ГОЦЕ ТРИПЕРО.. ЖУРНАЛЯТА ИЗПИСВАЙТЕ АБРИВИАТУРАТА С ПЪЛНОТО И НАИМЕНОВАНИЕ .. ДА СЕ ЗНАЕЕ И ПРОВЕРИ КОИ ЧАВЕТА СА ВЪТРЕ .. ПОВЕЧЕТО ЧЛЕНУВАТ И В ДРУГИ "СТОПАНСКИ" ОРГАНИЗАЦИЙКИ .. И ПАК СА В Т.НАР ТРИСТРАНКА .. !!ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТРИСТРАНСКА Е ИМАЛО САМО В ЕДНА СТРАНА В ЕС - БЕЛГИЯ .. КАЗВАМ ИМАЛО Е ..ЩОТО ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЕМА!!!КАЖЕТЕ НА ХОРАТА .. КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ТРИСТРАНКА ..

23

baba Pena

преди 12 години

Aaaa , da, sega si go spomnjam..tova beshe onja ,deto si napravi detenze s pevachkata, a kato gorjaha horata vav vlaka do Kardam , toi otide na lov !!!!

22

до 15

преди 12 години

Ти не си никакъв "реалист", ами си чист комунист, понеже преди да напишеш тези тъпотии, трябваше малко да се замислиш и да прецениш дали пък агент Гоце е наложил за 10 години някога вето на бея и гея? Излиза май, че той е бил марионетка на интересите на БСП, м?