64

Анонимен

преди 12 години

"Няма съвършен обществен строй" - са казали много по-мъдрите от вас. Стига сте писали глупости един срещу друг. На планетата има равновесие, нещата ще се наместят сами, независимо харесва ли ни, или - не.Кой искал дънки, кой да пътува в чужбина и да гледа с очи, а не с мозък през тях......бошлаф работа е това. Хората имат по-важна мисия на този свят освен да се плодят и да имат бяла и черна техника в придобития имот.

63

Анонимен

преди 12 години

до 64А нашите ***-милионери и чалгаджии не бяха ли същите преди двайсетина години като тоя на снимката(и обкръжението му)?Я пак си спомни.

62

Анонимен

преди 12 години

А за децата на нашите ***-милионери и чалгаджиите четем в луксозните издания като S***y и т.н. Даже без бащите им да са били на лидерски пост.Честно казано - не знам защо, за пример ли ни се дават....... за мечти.......Този тук ясно че е пуснат за да бъде хулен за разточителния си живот с народни пари.А на нашите откъде са - от банички или от Луната /или от сватбени подаръци/

61

до комуниста

преди 12 години

тъкмо ми стана интересно и му облякоха усмирителната риза на комунистчето...

60

анонимен

преди 12 години

Не мога да давам оценки на живота в Северна Корея, но знам, че живеят в собствената си страна. А не като нас - с четирите крака в посоките на света, който опознахме за последните години откъм най-лошите му страни./който ПОЗВОЛИХМЕ да опознаем така, за разлика от тях/

59

до 58

преди 12 години

и сме яли и сме мирисали и с вратни пържоли сме го яли))))пилето му трябва още малко докато достигне идеалния тен....,за тва си права("всеки според възможностите")ама комунистите искат "От всекиму според възмовностите,на всекиму според потребностите"..)))ама на редовите членове остана само по едно дете от началника ,и ..бахур с мустаци)))))весела коледа

58

Анонимен

преди 12 години

Този *** лаф - Ти ли ще оправиш света....? - са го пуснали онези, дето обичат да го оправят, имайки предвид, че организираната престъпност си е силаЗатова сега наблягат на комуникациите, да им е по-лесно сега и занапред

57

hahah 29

преди 12 години

А умния зяпа в интернет, хихихохохо

56

Весела Колева

преди 12 години

Какво се правите и ВИЕ на ни лук яли ни лук мирисали както каза и Бойко Всеки според възможностите си така ,че гледайте си работата няма да оправите света нито България.Весела Коледа и на ВАС

55

до 53

преди 12 години

айдееее сега и детски лекар стана...квалифицира моето психическо състояние,сега и на човека за децата говориш....айде ,юе санитарката ти изглади ризката с дългите ръкави...)))))

54

симеон дянков

преди 12 години

Благодарение на мен ще достигнем стандарта на северна корея !

53

до 52

преди 12 години

управлявам но не държава а няколко човека)))работя,почивам по два пъти лятото,в турция и гърция,а сега отивам да нагледам едно пълнено пиленце дали се е изпекло,че ми замръзна бирата)))а ти си спомняй за плод зеленчука,спомняй си как началника го подаваше на жена ти и те направиха партиен член заради това.. и лапай бахур с мустаци)))))

52

галактика

преди 12 години

Някои коментират как така властта се предава на поколенията?! Аз пък питам короната на английската кралица да неби да се предава на комшиите?!

51

Анонимен

преди 12 години

51-ви, сега нали пазаруваш в лукс магазини....Само дето децата ти са със структората на амфора...Или нямаш такива, просто защото си имаш йФон :)

50

Анонимен

преди 12 години

49-ти, управляват ни такива като теб - безмозъчни ренегати :) .РЕНЕГАТИ...Пак повтарям.

49

читател до 29

преди 12 години

*** да пазаруваш тези плодове във вмирисаните магазини "Плод и зеленчук",май си забравил вонята там...и как се биехме за банани, портокали, тоалетна хартия и какво ли не, нещо много ти е къса паметта!!

48

Анонимен

преди 12 години

kakto vav vsiaka komunisti4eska strana - sin4etata i dy6teri4kite si sledvat v 4uzbina, obikaliat si sveta, a naroda umira ot glad i pee da zivee komunizma i revar krokodilski sylzi za vozda.

47

до44

преди 12 години

Ама ти си ненормален...давам ти пример,не ти изсчислявам с точност......по тошово време имаше само едно хубаво нещо.....че такива като теб,не ги пускаха по улиците а ви прибираха...кой бре *** комунистическо ни управлява,след 1989,все са комунистите...за това сме цъфнали и вързали,а как се изчислява себестойност не ме учи...аз работя и произвеждам...

46

Анонимен

преди 12 години

Да беее - наказаният син.Отритнат и извергнат от светлото севернокорейско общество.Има некви нещастни милиард -два малко апартаменти ,къщи лимузини може би дори самолет и яхта.Горкия колко му е зле от сърце страда че в баща му умори от глад толкова хора.Сигурно не спира да плаче докато пазарува диамантени пръстени и мерцедеси и дрешки за по 10 бона.Миличкият!

45

do 43

преди 12 години

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!Явно твоите са били шоколадово яйце и дънки от турция....